Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 14.9.2014 12:25:58
|
|
|
|
anita
|
Sto se mene tice sve nagrade su ok. Lepe su i korisne e sad samo zavisi ko ce sta da dobije. Kako se u narodu kaze "Poklonjenom konju se ne gleda u zube" Nagrada je nagrada koju god da osvojimo.
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 14.9.2014 14:14:28
|
|
|
|
Cakana84
|
IZVORNA PORUKA: Mala Elena Branki, a nakit, zna li se? Ima li nesto od cistog celika ( ne mislim na bran art, one su cini mi se plasticne) ? Kupila sam neke mindjuse za 600 din u Katan accessories , bile mi usi pobojile Branine minđuše nisu od plastike, već je na postojeći kalup tapaciran materijal. Lično imam par njenih minđuša, ne puštaju boju. U pitanju je bižuterija. Ko je osetljiv ne može da nosi. Sve je stvar ukusa, neko voli taj stil, neko ne. Postavili smo slike minđuša koje se poklanjaju. Većina nakita je kombinacija aluminijuma ili je gornji sloj srebro,koža, perle... Za zlato, platinu i srebro, čelik , dijamante, brilijante,možda najbolje da se raspitaš u zlatarama, mada mislim da ne daju nagrade, samo prodaju. Sav nakit je ručni rad, kao i torba,čarape. Djinine stvari su da tako kažem industrijske,domaća proizvodnja. Devojke koje rade se bave time dugo, ne od juče, tako da je kvalitet proveren. Za svakog sponzora imamo poseban članak, slike, linkove njihovih stranica. Naravno, ako imate dodatna ptanja kontaktiraću ih za detalje.
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 14.9.2014 14:40:28
|
|
|
|
veselicaa
|
Ja obozavam bizuteriju imam bas dosta mindjusa,narukvica i raznoraznih ogrlica.Odskoro sam pocela da kupujem online i to uglavnom rucni rad kao sto u sponzori koji dele nagrade(koje sam vec pronasla i lajkovala ) i moram da kazem da nema nista bolje ni kvalitetnije.Ipak je rucni rad kvalitetniji i uglavnom ljudi koji se bave time to rade iz ljubavi.
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 14.9.2014 15:23:51
|
|
|
|
wivern
|
Ni jedna nagrada ne moze biti losa, po meni. A meni je odmah zapalo ovo za okce Ogrlica je bas za mene
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 14.9.2014 15:41:52
|
|
|
|
Trcosava
|
Jaoooo Cakanaaaa!! Pa što mi nisi bliže da te i izljubim!! Što se tiče obojenih ušiju - nema šta nisam trpala u uši. Bila sam freak za minđuše. Na žalost, krečila sam, a minđuše su stajale na stalku i sva prašina se skupila na njima. Od tad ako ne stavljam srebro ili zlato (koje ne nosim, milsim na žuto) mi se odmah zagnoji uvo. Ne možete da zamislite moju tugu što ne mogu da nosam miđuše kao nekad. Nikad mi ništa nije bojilo uvo. Samo krene da me svrbi i da gnoji, ali to je već očigledno neki tip alergije.
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 14.9.2014 15:49:51
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava RR Nikad mi ništa nije bojilo uvo. Samo krene da me svrbi i da gnoji, ali to je već očigledno neki tip alergije. Meni je oduvek ovako što se bižuterije tiče, mada u poslednje vreme mogu da izguram bez gnoja ako ih stavim ujutru a skinem uveče. Zlato i srebro mogu da nosim u ušima i da ne skidam dugo. I nosim, trenutno minđuše od belog zlata koje sam skoro dobila na poklon za Savino rođenje (mm rodbina), i jako su mi lepe, diskretne, kao da sam ih birala ( a nisam). Imam po dve rupice u uvetu pa trenutno u tim drugim nosim trenutno medicinske minđuše, da mi se rupe ne bi zapušile (dešavalo mi se već nekoliko puta u životu, pa sam ih ponovo bušila kod zlatara). Tražim neke minđuše ali odoh u temu nakit da pitam, previše sam off. Wiv i meni je ta ogrlica sjajna!
< Poruku je uredio dunja RR -- 14.9.2014 15:57:24 >
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 14.9.2014 16:38:39
|
|
|
|
doktorkakristal
|
kome se ne svidja nagrada slobodno nek je prosledi meni
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 14.9.2014 17:09:53
|
|
|
|
vikiveki
|
Svaka vam čast devojke...samo napred
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 14.9.2014 17:12:46
|
|
|
|
Bibilib
|
Nagrade su sjajne zaista i kako kazu poklonu se zubi ne gledaju...samo se kaze hvala...
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 14.9.2014 17:16:54
|
|
|
|
Klarita
|
IZVORNA PORUKA: vikiveki Svaka vam čast devojke...samo napred Vikiveki, odma' u kafanu na brzinsko pice pa u temu "vrsnjacko nasilje"
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 15.9.2014 6:25:34
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
aha eto m ene a vas nigde, skupljam bodove ajte bre dolaste da se malo razgovaramo izes nagradnu igru
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 15.9.2014 6:59:37
|
|
|
|
serpica
|
M I LJ samo ti sakupljaj bodove, pusti zene da spavaju,nocas se do kasno pisalo
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 15.9.2014 8:33:40
|
|
|
|
Mala Elena
|
Cakana , pogresno si razumela, nisam mislila ma zlato, srebro, dijamante, brilijante !!! Pa nisam toliko ogranicena , znam sta se kipuje a sta se dobija. Rekla si da pitamo sta nas zanima... htela sam znati da li je posrebreno samo ili je mozda steel . Hvala ti
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 15.9.2014 8:43:07
|
|
|
|
serpica
|
Ja cu imati sve manje i manje vremena za pisanje u narednom periodu,skola,predskolsko,domaci zadaci,bebac koji uci da hoda,ma svasta nesto,trudicu se da budem tu,a kad bude objava dobitnika negde u to vreme trebala bih da radim test,tako da ako budu to ce mi biti najlepsa nagrada. btw ako budu crtice mogla bi i ona trenerka da padne,verujem da je udobna
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 15.9.2014 12:07:57
|
|
|
|
17 joka
|
Šerpi, bar tu trenerku da osvojis a najvecu nagradu svakako ces da dobijes pa se svoi radujemo
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 15.9.2014 12:12:58
|
|
|
|
Bibilib
|
Serpi dobices trenerku ti si medju prvima... bez brige a i trebace ti ako budu
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 15.9.2014 12:43:09
|
|
|
|
Mala Elena
|
Serpice , ovde postoji mogucnost trampe Ne sekiraj se ! Srecno sa ili
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 15.9.2014 13:00:13
|
|
|
|
emicaa
|
Ja sam sinoć ustala u 1 da sakupljam bodove ali sam se ipak predomislila
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 15.9.2014 13:33:33
|
|
|
|
Peace*
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR IZVORNA PORUKA: Trcosava RR Nikad mi ništa nije bojilo uvo. Samo krene da me svrbi i da gnoji, ali to je već očigledno neki tip alergije. Meni je oduvek ovako što se bižuterije tiče, mada u poslednje vreme mogu da izguram bez gnoja ako ih stavim ujutru a skinem uveče. Zlato i srebro mogu da nosim u ušima i da ne skidam dugo. I nosim, trenutno minđuše od belog zlata koje sam skoro dobila na poklon za Savino rođenje (mm rodbina), i jako su mi lepe, diskretne, kao da sam ih birala ( a nisam). Imam po dve rupice u uvetu pa trenutno u tim drugim nosim trenutno medicinske minđuše, da mi se rupe ne bi zapušile (dešavalo mi se već nekoliko puta u životu, pa sam ih ponovo bušila kod zlatara). Tražim neke minđuše ali odoh u temu nakit da pitam, previše sam off. Wiv i meni je ta ogrlica sjajna! Ja nemam probušene uši, ali mojoj mami gnoje uši od bižuterije. Ona recimo providnim lakom preboji deo minđuše koji dodiruje uho, i onda je sve ok.
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 15.9.2014 13:35:14
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja izgubih 3 mesto, ceo dan me nema, a sada je i una bolesna, tako da ode nagrada....
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 15.9.2014 14:49:07
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: Bibilib Serpi dobices trenerku ti si medju prvima... bez brige a i trebace ti ako budu Ma ko ja??? nema sanse,bila sam 6 na preseku ali to mesto ode odavnooo
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 15.9.2014 17:31:26
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: serpica IZVORNA PORUKA: Bibilib Serpi dobices trenerku ti si medju prvima... bez brige a i trebace ti ako budu Ma ko ja??? nema sanse,bila sam 6 na preseku ali to mesto ode odavnooo Serpi neka budu crtice, a ostalo cmeo lako, zar ne
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 15.9.2014 20:22:59
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: Unina mama IZVORNA PORUKA: serpica IZVORNA PORUKA: Bibilib Serpi dobices trenerku ti si medju prvima... bez brige a i trebace ti ako budu Ma ko ja??? nema sanse,bila sam 6 na preseku ali to mesto ode odavnooo Serpi neka budu crtice, a ostalo cmeo lako, zar ne Nego sta
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 15.9.2014 23:01:33
|
|
|
|
Jole84
|
IZVORNA PORUKA: Cakana84 RR Za zlato, platinu i srebro, čelik , dijamante, brilijante,možda najbolje da se raspitaš u zlatarama, mada mislim da ne daju nagrade, samo prodaju.
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 15.9.2014 23:03:43
|
|
|
|
Ipokrisia
|
IZVORNA PORUKA: Jole84 IZVORNA PORUKA: Cakana84 RR Za zlato, platinu i srebro, čelik , dijamante, brilijante,možda najbolje da se raspitaš u zlatarama, mada mislim da ne daju nagrade, samo prodaju. Komaaaa valjala sam se od smeha !!! Cakana car
|
|
|
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.