Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 12.9.2014 23:47:45
|
|
|
|
Žapkić
|
UM, srce, imam ja sjajan kombinezon od teksasa , koji kao trudnica nisam mogla da nosim, jer sam svu trudnoću provela u bolnici, a predivan je. Rado ću ti ga trampiti!!!
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 12.9.2014 23:48:31
|
|
|
|
Anoniman
|
Zapkic za sta, za sta? Tekses mi nekako dodje tezak u trudnoci smisljaj nesto bolje
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 13.9.2014 0:10:07
|
|
|
|
Žapkić
|
Ma, smisliću ja već za šta!!!
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 13.9.2014 9:05:45
|
|
|
|
vonavoj
|
IZVORNA PORUKA: Klarita Ako osvojim glavnu nagradu, jedino da se vratim u 8. razred pa da je navucem na mene Ahmmmmmmmmmm, javlja mi se javlja, ponuda za posao, ahmmmmmmmmm ako osvojim glavnu nagradu,nemam u koji period da se vratim uvek sam bila krupna! A sad sam na 44
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 13.9.2014 10:00:57
|
|
|
|
nata11
|
Na kojoj je strani spisak? Listam, listam i nikako da ga nadjem?
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 13.9.2014 10:04:50
|
|
|
|
branki*
|
klik nato,skroz dole na kraju,posle slika.
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 13.9.2014 13:00:51
|
|
|
|
wivern
|
IZVORNA PORUKA: vonavoj IZVORNA PORUKA: Klarita Ako osvojim glavnu nagradu, jedino da se vratim u 8. razred pa da je navucem na mene Ahmmmmmmmmmm, javlja mi se javlja, ponuda za posao, ahmmmmmmmmm ako osvojim glavnu nagradu,nemam u koji period da se vratim uvek sam bila krupna! A sad sam na 44 Ako osvojim glavnu nagradu, za kaznu sto me zeza, poslacu je u SLO Trci i morace da je obuce i svecano se prikaze na fb. To sam joj obecala evo ovde i zvanicno
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 13.9.2014 20:47:54
|
|
|
|
veselicaa
|
Moram reci da su nagrade mnogo lepe i pre svega korisne sve sto se deli moze da se koristi.
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 14.9.2014 8:42:07
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: wivern Ako osvojim glavnu nagradu, za kaznu sto me zeza, poslacu je u SLO Trci i morace da je obuce i svecano se prikaze na fb. To sam joj obecala evo ovde i zvanicno Jeeeel? Ništa ja ne znam
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 14.9.2014 9:37:24
|
|
|
|
Mala Elena
|
IZVORNA PORUKA: Žapkić Jooooooj, šou program!!! Ako osvojim suknju-trampiću je sa ME!!! A torbu ću trampiti sa Olgom ili Jokom!!! Cakana ja mislim da ce dan objave rezultata biti pravi pijacni dan! Zapkic , otkud ti znas moje mere ? Cekaj dok neku sliku izbacim , mozda sam debela. ..
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 14.9.2014 9:41:25
|
|
|
|
Mala Elena
|
Klarita, koliko sam smrsala , verujem da ce mi 38 biti veliko. . Ima li suknja elastiku , jel pamucna ? A torba je ,ako nisam corava , bordo-roze?
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 14.9.2014 9:52:37
|
|
|
|
nata11
|
IZVORNA PORUKA: branki RR klik nato,skroz dole na kraju,posle slika. Htedos da pitam na kom sam mestu jer sam propustila ali i onako nije bitno imamo jos da gulimo do kraja
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 14.9.2014 9:58:00
|
|
|
|
wivern
|
Trco uz obaveznu frizuru Dzeki Kenedi...vec te zamisljam. Sedis u kompletu za stolom, prekrstenih nogica, kolena dolaze do izrazaja i naravno salonke 10-ka. U ruci mustikla i izduvavas dim. Savrseno Zene ja od danas pisem po ceo dan, za ovo vredi pobediti.
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 14.9.2014 9:59:17
|
|
|
|
Anoniman
|
Hhahah Wiw koji si ti lik
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 14.9.2014 9:59:51
|
|
|
|
branki*
|
IZVORNA PORUKA: nata11 IZVORNA PORUKA: branki RR klik nato,skroz dole na kraju,posle slika. Htedos da pitam na kom sam mestu jer sam propustila ali i onako nije bitno imamo jos da gulimo do kraja ti si,nato,na 13.mestu.imas ovde u temi spisak ,krece od 12.stranice.
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 14.9.2014 10:04:43
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: wivern Trco uz obaveznu frizuru Dzeki Kenedi...vec te zamisljam. Sedis u kompletu za stolom, prekrstenih nogica, kolena dolaze do izrazaja i naravno salonke 10-ka. U ruci mustikla i izduvavas dim. Savrseno Zene ja od danas pisem po ceo dan, za ovo vredi pobediti. a stomak do zuba će zanemarimo? Pa samo zamisli koja bi paljba pala po meni, em trudna, em puši em na štiklama
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 14.9.2014 10:11:55
|
|
|
|
Mala Elena
|
Ahahahahaa, e dobre ste ma to Tico samo minut2 dok te uslikaju , da posaljes wiv slike da zna zasta se mucila Branki, a nakit, zna li se? Ima li nesto od cistog celika ( ne mislim na bran art, one su cini mi se plasticne) ? Kupila sam neke mindjuse za 600 din u Katan accessories , bile mi usi pobojile
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 14.9.2014 10:12:10
|
|
|
|
wivern
|
Pa i Dzeki je bila trudna, nekada..to je umetnicka fotografija,ne moras da uvlacis Jedino se dvoumim da li da ti turim i rukavice, bojim se bice mnogo detalja. Op, evo ga jos jedan poJen za mene
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 14.9.2014 10:30:58
|
|
|
|
emicaa
|
Jedino se dvoumim da li da ti turim i rukavice rukavice obavezno,to je must have tog doba
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 14.9.2014 10:37:29
|
|
|
|
branki*
|
elena,od 12.stranice ide spisak trenutno kako je ko plasiran bio u momentu preseku,ti si cini mi se,prva.a ,tamo gde sam stavila klik,imas na kraju spisak nagrada po rednim brojevima,pa se vidi koje mesto sta dobija.
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 14.9.2014 10:54:11
|
|
|
|
Mala Elena
|
Znam Branki za redosled ali ne znam od cega je nakit. .. samo znam da je rucni rad. Valjda ce Cakana odgovoriti...
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 14.9.2014 10:56:08
|
|
|
|
Olga75
|
Mala Elena , ne svidjaju ti se nagrade ?
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 14.9.2014 11:09:11
|
|
|
|
branki*
|
meni deluje da je sav nakit kvalitetan i dobro odradjen,pogotovu sto je u pitanju rucni rad.bar ovako na oko..
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 14.9.2014 11:14:23
|
|
|
|
dunja RR
|
I meni deluje
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 14.9.2014 11:40:10
|
|
|
|
Torbica
|
Sve nagrade su lepe, ali stvarno. Moram torbu da uFatim za mustuluk!
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.