Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 12.9.2014 16:36:47
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: mali_mis Torba je lepa, ali nije moj stil, ja volim vrecaste. Nakit mi je lep. Nije ni moj poklonila bih je nekome, ali sto rece Serpi najlepse su hulahoke, bas me zanima da li im se skida ovo oslikano
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 12.9.2014 16:42:45
|
|
|
|
emicaa
|
um mislim da bi to svako normalan uradio,dok bi platila postarinu ovamo ovde bih mogla isto kupit,skoro sam narucila neki zidni sat preko ne stranice na fb na kraju postarina bila kao dva sata IZVORNA PORUKA: Unina mama Emice svaka cast
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 12.9.2014 16:48:44
|
|
|
|
Mala Elena
|
Mislim da tu postarinu placa spomnzor , ne znam do tebe. ..nisam sigurna. ..
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 12.9.2014 16:50:32
|
|
|
|
dunja RR
|
Da bi i one koje nisu ušle u 20 znale da imaju šanse, tj. da znaju kako stoje na listi IZVORNA PORUKA: anita Mozda sam propustila neki od postova, da li neko od Vas zna zbog cega je spisak od nas 30 a nagradjuje se 20 forumasa?
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 12.9.2014 17:42:21
|
|
|
|
vonavoj
|
IZVORNA PORUKA: Mala Elena Mislim da tu postarinu placa spomnzor , ne znam do tebe. ..nisam sigurna. .. Ne salju se nagrade za inostranstvo!
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 12.9.2014 17:45:38
|
|
|
|
dunja RR
|
Meni je torba savršena :) IZVORNA PORUKA: Unina mama IZVORNA PORUKA: mali_mis Torba je lepa, ali nije moj stil, ja volim vrecaste. Nakit mi je lep. Nije ni moj poklonila bih je nekome, ali sto rece Serpi najlepse su hulahoke, bas me zanima da li im se skida ovo oslikano
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 12.9.2014 17:46:44
|
|
|
|
vonavoj
|
Serpice,moze trampa! WOW igracke dolaze u obzir! ALi torba i trenerka najvise! Um,ako ti se ne svidja,meni se svidja! ..dam ti carape A nakit ne nosim,to cu proslediti! Kakve smo mi zene (kokoske),jos cemo i da biramo,da se trampimo
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 12.9.2014 17:48:03
|
|
|
|
vonavoj
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR Meni je torba savršena :) IZVORNA PORUKA: Unina mama IZVORNA PORUKA: mali_mis Torba je lepa, ali nije moj stil, ja volim vrecas_te. Nakit mi je lep. i meni![sm=smiley36.gif] Nije ni moj poklonila bih je nekome, ali sto rece Serpi najlepse su hulahoke, bas me zanima da li im se skida ovo oslikano
< Poruku je uredio vonavoj -- 12.9.2014 17:49:43 >
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 12.9.2014 17:50:10
|
|
|
|
branki*
|
da,ne salju se nagrade u inostranstvo,morate da date neku adresu u srbiji troskove postarine placa sponzor.
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 12.9.2014 17:50:13
|
|
|
|
vonavoj
|
joj,kad citiram citirano,i onda nista ne ispadne! i meni je savrsena!
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 12.9.2014 18:04:47
|
|
|
|
World
|
posto sve posjecujete ovu temu, da priupitam ako zna neko sta se desilo sa jole82? ne vidjoh zenu 100 godina, pa sve hocu da pitam zna li neko?
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 12.9.2014 18:05:56
|
|
|
|
branki*
|
jole 82 je pocela da radi i nema puno vremena zbog obaveza
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 12.9.2014 18:18:31
|
|
|
|
World
|
Aha, dobro.. hvala...
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 12.9.2014 21:47:07
|
|
|
|
emicaa
|
Ne salju se nagrade za inostranstvo! kad vidim sta sam dobila na kraju i kome cu dati za adresu cemo lako
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 12.9.2014 23:07:05
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Eto ideje, na kraju nagradne igre otvorimo temu "trampimo poklone"
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 12.9.2014 23:09:06
|
|
|
|
Klarita
|
IZVORNA PORUKA: emicaa Ne salju se nagrade za inostranstvo! kad vidim sta sam dobila na kraju i kome cu dati za adresu cemo lako Evo ja cu lepo da ti napisem svoju odmah i nemas brige
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 12.9.2014 23:28:44
|
|
|
|
Cakana84
|
IZVORNA PORUKA: Unina mama Nije ni moj poklonila bih je nekome, ali sto rece Serpi najlepse su hulahoke, bas me zanima da li im se skida ovo oslikano Ne skida se, vrlo kvalitetno rade. Imaš kod nas u tekstu njihov link na FB stranicu. Pranje na max 30C, najbolje ručno. Torba je kombinacija kože i veštačke kože. Trenerka sa prve slike i majica sa druge radiće se u veličini koju dobitnica nosi. U pitanju je viskoza. Trenerka može da se nosii kao pantalone kada se otpusti učkur. Nije klasična trenerka. Imate sve njihove stvari kao i za trudnice na GINNA fashion sajtu ili FB-u. Inače sve rade po veličinama ili narudzbini sa njihovog sajta. Komplet @utorke, glavna nagrada je u veličini 38. Sve nagrade šalje sponzor o svom trošku na području Srbije, za ostalo znate. Pitajte sve što vas zanima.
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 12.9.2014 23:31:02
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Cakana84 RR IZVORNA PORUKA: Unina mama Nije ni moj poklonila bih je nekome, ali sto rece Serpi najlepse su hulahoke, bas me zanima da li im se skida ovo oslikano Ne skida se, vrlo kvalitetno rade. Imaš kod nas u tekstu njihov link na FB stranicu. Pranje na max 30C, najbolje ručno. Torba je kombinacija kože i veštačke kože. Trenerka sa prve slike i majica sa druge radiće se u veličini koju dobitnica nosi. U pitanju je viskoza. Trenerka može da se nosii kao pantalone kada se otpusti učkur. Nije klasična trenerka. Imate sve njihove stvari kao i za trudnice na GINNA fashion sajtu ili FB-u. Inače sve rade po veličinama ili narudzbini sa njihovog sajta. Komplet @utorke, glavna nagrada je u veličini 38. Sve nagrade šalje sponzor o svom trošku na području Srbije, za ostalo znate. Pitajte sve što vas zanima. Zanima me, zanima me , je li istina da sam pala na 21 mesto, rece mi proorcica Klarita Salim se Komplet mi je mali
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 12.9.2014 23:33:38
|
|
|
|
Cakana84
|
IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha Eto ideje, na kraju nagradne igre otvorimo temu "trampimo poklone" Joooj, nemojte još to da mi radite. Šalim se, spisak će biti javan, dobitnik- nagrada. Možete da ustupite nagradu drugome, ali da se to na kraju ne pretvori u pijacu i biranje poklona do besvesti. Lako ćemo, ne brinem se. UM, komplet ti je mali, nisam pratila temu crtice. Da li sam nešto propstila? Klarita, može da menja kompjuter na Cakanu.
< Poruku je uredio Cakana84 RR -- 12.9.2014 23:36:37 >
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 12.9.2014 23:40:15
|
|
|
|
Žapkić
|
Jooooooj, šou program!!! Ako osvojim suknju-trampiću je sa ME!!! A torbu ću trampiti sa Olgom ili Jokom!!!
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 12.9.2014 23:40:54
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Cakana84 RR IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha Eto ideje, na kraju nagradne igre otvorimo temu "trampimo poklone" Joooj, nemojte još to da mi radite. Šalim se, spisak će biti javan, dobitnik- nagrada. Možete da ustupite nagradu drugome, ali da se to na kraju ne pretvori u pijacu i biranje poklona do besvesti. Lako ćemo, ne brinem se. UM, komplet ti je mali, nisam pratila temu crtice. Da li sam nešto propstila? Klarita, može da menja kompjuter na Cakanu. Ooooooo nouuuuuu znaci istina je nista propustila nisi, u nedelju u 8h ujutru bicu tacna sa podnosenjem izvestaja, necete me cekati ceo dan kao ja vas
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 12.9.2014 23:44:12
|
|
|
|
Žapkić
|
UM, i ti bi da se trampiš?
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 12.9.2014 23:44:50
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
ehheeh bice ono quid pro quo u temi za trampu ahahah...
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 12.9.2014 23:45:38
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Žapkić UM, i ti bi da se trampiš? Moze za trudnicku trenerku ili kulakopke
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 12.9.2014 23:46:48
|
|
|
|
Klarita
|
Ako osvojim glavnu nagradu, jedino da se vratim u 8. razred pa da je navucem na mene Ahmmmmmmmmmm, javlja mi se javlja, ponuda za posao, ahmmmmmmmmm
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.