Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 12.9.2014 0:17:05
|
|
|
|
Mala Elena
|
IZVORNA PORUKA: branki RR IZVORNA PORUKA: Peace* Deli prvo mesto sa Malom Elenom. 7 dana njoj nagrada, 7 dana ME! Pa tako u krug. Ili još bolje, produžuje se takmičenje, koja će od njih dve više da objavi u narednih 24h. hahaha,znaci cepam se Zene , ja okasnila i to debelo! Tek sad vidim ceo spisak. ..preopteretile ste stranicu Varate se , nisam ja prva, nemoguce je, ima dosta aktivnijih. Majke mi uzecu da brojim Cestitke za sve!
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 12.9.2014 0:19:26
|
|
|
|
Mala Elena
|
Cakana , da li ces svaki put ti objavljivati rezultate? Crno nam se pise adrenalin dzanki
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 12.9.2014 0:24:08
|
|
|
|
Bibilib
|
I za tebe Eleni...
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 12.9.2014 0:32:08
|
|
|
|
dunja RR
|
45-a :) IZVORNA PORUKA: Bibilib Koja li sam ja po redu,kad nisam medju trideset :(
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 12.9.2014 2:50:15
|
|
|
|
emicaa
|
Samo vi spavajte,ja ustala da skupljam bodove
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 12.9.2014 3:06:01
|
|
|
|
Žapkić
|
Ne spavamo!!! Ja zaspala sa Tinom i probudila se pre pola sata i sad nema sanse da zaspim!!!
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 12.9.2014 6:23:11
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
ovo je moje standardno vreme za prikupljanje bodova . Nekad mi se cini da bas kad nisam tu vi raspalite sa pricom pa posle imam da citam do besvesti. A opet kapiram ujutru kad se probudite sa desne strane vidite samo Misha i Ljisha, Misha i Ljisha.... Mora da vec dosta vas samo prevrne ocima hahahahah u fazonu jaoooo opet ova
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 12.9.2014 6:47:12
|
|
|
|
mali_mis
|
Ja ujutru citam do besvesti kad raspale od poslepodne do jutra, ali neka volim kad je na RR veselo
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 12.9.2014 7:58:43
|
|
|
|
emicaa
|
Ih vas a ja taman mislim dok se one naspavaju biću na prvom mjestu
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 12.9.2014 8:00:08
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha kapiram ujutru kad se probudite sa desne strane vidite samo Misha i Ljisha, Misha i Ljisha.... Mora da vec dosta vas samo prevrne ocima hahahahah u fazonu jaoooo opet ova Od Jutros izlazim i iz frizidera
< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 12.9.2014 8:04:16 >
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 12.9.2014 8:03:01
|
|
|
|
mali_mis
|
IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha kapiram ujutru kad se probudite sa desne strane vidite samo Misha i Ljisha, Misha i Ljisha.... Mora da vec dosta vas samo prevrne ocima hahahahah u fazonu jaoooo opet ova Jutros izlazim i iz frizidera Cek, idem da otvorim da vidim ima li te i u mom Da se uredim. emice ovde sve po smenama prva, druga, treca...probaj medjusmene
< Poruku je uredio mali_mis -- 12.9.2014 8:05:20 >
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 12.9.2014 8:03:19
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun Jutros izlazim i iz frizidera
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 12.9.2014 8:05:09
|
|
|
|
doktorkakristal
|
znaci ustaje se i nocu ako ako samo vi pisite
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 12.9.2014 8:06:08
|
|
|
|
milicicak
|
IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha kapiram ujutru kad se probudite sa desne strane vidite samo Misha i Ljisha, Misha i Ljisha.... Mora da vec dosta vas samo prevrne ocima hahahahah u fazonu jaoooo opet ova Od Jutros izlazim i iz frizidera
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 12.9.2014 11:16:45
|
|
|
|
lelaigor
|
Boooožeee, pa ja sam na 12. mestu. DA li je moguće da sam toliko aktivna, a baš sam mislila da me neće iti ni u prvih 100?
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 12.9.2014 11:51:31
|
|
|
|
Žapkić
|
Nego, ženske, gde je Vikiveki?
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 12.9.2014 12:37:44
|
|
|
|
Olga75
|
radi Vikiveki , adaptacije u vrticu , kojesta ima posla
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 12.9.2014 12:42:57
|
|
|
|
Klarita
|
Vikiveki, vraaaati seeeee, prazna nam kafanaaaaaa, dosta portfolijaaaaaa, nema inspekcije sadaaaaa.... Pitala sam za Anci, a gde nam je ona? Zapkic, haj, it iz mi, Klarita Samo da pozdravim nocne skupljacice poJena, da sD kD udjem u stos da ne spavam, prva cu da budem I da, mala Elena, ne mora brojis, Cakanin kompjuter broji za svi, ne si tupi mozak, imas zbirno ispod nika
< Poruku je uredio Klarita -- 12.9.2014 12:43:57 >
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 12.9.2014 12:48:43
|
|
|
|
vonavoj
|
IZVORNA PORUKA: Klarita Samo da pozdravim nocne skupljacice poJena, da sD kD udjem u stos da ne spavam, prva cu da budem I da, mala Elena, ne mora brojis, Cakanin kompjuter broji za svi, ne si tupi mozak, imas zbirno ispod nika Zapises i pratis i za sebe i za druge
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 12.9.2014 14:05:10
|
|
|
|
serpica
|
ja od sutra ujutru nisam tu do nedelje popodne,ode moje 6.mesto
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 12.9.2014 14:07:49
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: vonavoj IZVORNA PORUKA: Klarita Samo da pozdravim nocne skupljacice poJena, da sD kD udjem u stos da ne spavam, prva cu da budem I da, mala Elena, ne mora brojis, Cakanin kompjuter broji za svi, ne si tupi mozak, imas zbirno ispod nika Zapises i pratis i za sebe i za druge .e ako to neko radi, onda neka se lepo spakuje i sam ode kod cika Laze Lazarevica... , dobice kao nagradu pun pansion narednih godinu dana
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 12.9.2014 14:50:50
|
|
|
|
mali_mis
|
IZVORNA PORUKA: serpica ja od sutra ujutru nisam tu do nedelje popodne,ode moje 6.mesto Al zato od nedelje popodne moras da nadoknadis pa da se vrcnes nazad na svoje mesto Klarita naklon do poda
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 12.9.2014 15:02:58
|
|
|
|
serpica
|
ma neka,kako bude,i nemam bas mnogo vremena za pisanje,ali mi one carapice za devojcice bas prirasle za srce,a cini mi se da je to 6.nagrada jel da?
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 12.9.2014 15:03:34
|
|
|
|
vonavoj
|
Ako je neko toliko zaludan da racuna..
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 12.9.2014 15:08:56
|
|
|
|
anita
|
IZVORNA PORUKA: vonavoj Ako je neko toliko zaludan da racuna.. Onda neka racuna ....
|
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.