Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 11.9.2014 16:01:18
|
|
|
|
Mala Elena
|
Ma Cakana se sali bre.Vi se primile kao dobar pelcer ! Ova moja cerka cokce prste Boze sacuvaj ! Ocekujem novi spisak sa prvih 30
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 11.9.2014 16:08:18
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: Cakana84 RR Da vam Snupi nesto kaze , pardon Cakana, prva tri moderatora su: 1. branki RR 2. Modessty RR 3. Trcosava RR Hoćeš reći najveće alapače modovi su.... Njima smem kažem, znaju da nesam ozbiljna
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 11.9.2014 16:14:52
|
|
|
|
lesica
|
Nego. da vam kažem, svuda je mrtva trka i međ' članicama i međ' modovima Pa sad, još dvadeset dana je preostalo
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 11.9.2014 16:24:02
|
|
|
|
Torbica
|
Cestitam svima!
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 11.9.2014 16:37:27
|
|
|
|
doktorkakristal
|
nista ja da angazujem i komsiluka da cuva Doru mozda se i dokopam neke nagrade
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 11.9.2014 16:51:52
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Cakana84 RR Da vam Snupi nesto kaze , pardon Cakana, prva tri moderatora su: 1. branki RR 2. Modessty RR 3. Trcosava RR Prve tri clanice sa najvise objava su: 1. Mala Elena 2. Torbica 3. Unina mama Bravo devojke, bravo sve devojke. Zavrsen je prvi krug. Sledeca objava je 21.9. Bicu fina tada. Nastavljamo da se druzimo i pomalo salimo. Ahahhaha ljudi programeri su negde pogresili nemoguce je da sam ja treca ahahha
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 11.9.2014 16:55:27
|
|
|
|
emicaa
|
um mani se ucenja za ispit,unu posalji bakama i dekama a ti se uhvati tastature i kuckaj i kuckaj
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 11.9.2014 17:00:04
|
|
|
|
Anoniman
|
ma kakvi, ispiti su vazniji, ali stizem i jedno i drugo, kada je una u vrticu, dva sata ucenja svakome dosta vikend ce biti problematican i sledeca nedelja kada je mm slobodan, ode mi trece mesto
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 11.9.2014 17:00:14
|
|
|
|
Žapkić
|
Eeeeeee, ja slučajno, onako da me mine znatiželja da li je ME bezecovala trenerku, pročitah spisah i umal" se ne sruših kad videh da sam ja na 25. mestu!! A saznala sam za ovu nagradnu igur tek pre 2 dana nisam nešto ni pisala, osim onoliko koliko uobičajeno pišem na RR kada imam vremena!!! Sebi sam tipovala neko 1504. mesto!!! Ali, stvarno-onako -realno!
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 11.9.2014 17:00:26
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Svaka cast devojke
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 11.9.2014 18:31:58
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Ja ne verujem da me ima uopste i na spisku Cestitam svim devojkama,zenicama
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 11.9.2014 19:21:25
|
|
|
|
Žapkić
|
IZVORNA PORUKA: Klarita A, kD se neko anoniman razvodi??? Pa, kad krene da pljustiiiii....sD ce krene svadjanje ovi dani, pa kad se napuni tema "Opomena i ban" Ahahahaha.... Evo, ja to upravo obavila!!! DakleM-ne treba nam anonimus-tu sam ja!!! Da "dignemo" temu? Vi opletite po meni, ja ću da se branim (poneko bi još valjalo da me brani), pa kad nakupim bod po bod!!! IHA!!!... Ima ME odmah da ostane bez trenerke!!!
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 11.9.2014 19:31:28
|
|
|
|
vonavoj
|
IZVORNA PORUKA: mali_mis von, ja sam uvek u pravu, rece jedan tvrdoglavi bik, koji voli da je uvek u pravu, cak i kad nije Kad budem bila nervozna, odmah cu da dodjem u ovu temu da citam iz pocetka. Stomak me boli od smejanja bas to! cakana,citala sam,nije ni bitno,nagrade nisu bitne,vidi kako nam je zanimljivo!
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 11.9.2014 19:37:05
|
|
|
|
Cakana84
|
Upravo to, malo smeha nije na odmet.
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 11.9.2014 20:34:52
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: wivern Bravo za sve Nego Serpi, gde ti je ta tema o prdezu Juuu Wiv pa zar si to propustila???? zakljucana nazalost. btw cestitam devojke
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 11.9.2014 20:41:06
|
|
|
|
anita
|
Cestitke devojke i od mene
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 11.9.2014 20:53:45
|
|
|
|
Žapkić
|
Imam sjajnu ideju: sve teme koje su zaključane-pod hitno da se otključaju i "podignu"! Ooooooo-to je savršenea prilika za bod po bod!!! A razmena mišljenja ima da bude "na nivou"!!!
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 11.9.2014 21:14:53
|
|
|
|
Torbica
|
A ne moze da se cita kad je zakljucana? Kontam da ne mozes da pises. Tamo je bilo finih i onih manje finih
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 11.9.2014 21:20:16
|
|
|
|
Modessty
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava RR IZVORNA PORUKA: Cakana84 RR Da vam Snupi nesto kaze , pardon Cakana, prva tri moderatora su: 1. branki RR 2. Modessty RR 3. Trcosava RR Hoćeš reći najveće alapače modovi su.... Njima smem kažem, znaju da nesam ozbiljna a jes bogme jesmo alapače! Nego ja se sad trudim da opravdam ono odsustvo od više meseci, da ne kažem celu godinu nemodovanja
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 11.9.2014 21:24:50
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
iiiiiiii pocasno 11. mesto heheheh...a nisam se ni trudila. Ja kao i Torbica volem da pisem i uglavnom svrati svaki dan bar jednom dnevno. Virkala sam danas moram priznati onako na blic ali nisam pisala Cestitke svim ovisnicama
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 11.9.2014 21:25:01
|
|
|
|
Olga75
|
IZVORNA PORUKA: Torbica A ne moze da se cita kad je zakljucana? Kontam da ne mozes da pises. Tamo je bilo finih i onih manje finih ne moz da se pise a da se cita i cudi to moze
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 11.9.2014 21:27:18
|
|
|
|
Modessty
|
IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha Cestitke svim ovisnicama
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 11.9.2014 21:38:27
|
|
|
|
Žapkić
|
IZVORNA PORUKA: Olga RR IZVORNA PORUKA: Torbica A ne moze da se cita kad je zakljucana? Kontam da ne mozes da pises. Tamo je bilo finih i onih manje finih ne moz da se pise a da se cita i cudi to moze Al od čudjenja nema vajde!!!
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 11.9.2014 21:41:28
|
|
|
|
doktorkakristal
|
vi bas zapele za tu temu
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 11.9.2014 21:48:01
|
|
|
|
wivern
|
IZVORNA PORUKA: serpica IZVORNA PORUKA: wivern Bravo za sve Nego Serpi, gde ti je ta tema o prdezu Juuu Wiv pa zar si to propustila???? zakljucana nazalost. btw cestitam devojke Molim vas da je otkljucate, pa ja sam je nekako preskocila. Prokljucace rr kad je otkljucate.......uradicu sta god treba samo kazite
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.