Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 11.9.2014 15:03:21
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: vonavoj opala,evo i mene! Odmah iznad mene rekoh ja da me poguras malo ni ja nisam ocekivala iskreno
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 11.9.2014 15:04:18
|
|
|
|
vonavoj
|
IZVORNA PORUKA: Olga RR nista torba umrecu od smeha![
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 11.9.2014 15:04:54
|
|
|
|
branki*
|
lelele,ce poludite od mene IZVORNA PORUKA: Olga RR nista torba dobro,de,dacu ti da je nosis,da te mine zelja!
< Poruku je uredio branki RR -- 11.9.2014 15:07:23 >
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 11.9.2014 15:06:10
|
|
|
|
eca89
|
Cestitam, djevojcice !
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 11.9.2014 15:06:45
|
|
|
|
serpica
|
vidite li vi koliko je korisnika na temi nikad ih nije bilo toliko,cak ni u temi o prdezima
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 11.9.2014 15:08:33
|
|
|
|
Cakana84
|
Da vam Snupi nesto kaze , pardon Cakana, prva tri moderatora su: 1. branki RR 2. Modessty RR 3. Trcosava RR Prve tri clanice sa najvise objava su: 1. Mala Elena 2. Torbica 3. Unina mama Bravo devojke, bravo sve devojke. Zavrsen je prvi krug. Sledeca objava je 21.9. Bicu fina tada. Nastavljamo da se druzimo i pomalo salimo.
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 11.9.2014 15:08:52
|
|
|
|
Klarita
|
A, kD se neko anoniman razvodi??? Pa, kad krene da pljustiiiii....sD ce krene svadjanje ovi dani, pa kad se napuni tema "Opomena i ban"
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 11.9.2014 15:09:50
|
|
|
|
New Mom
|
IZVORNA PORUKA: Klarita A, kD se neko anoniman razvodi??? Pa, kad krene da pljustiiiii....sD ce krene svadjanje ovi dani, pa kad se napuni tema "Opomena i ban" Bas to htedoh da napisem.
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 11.9.2014 15:10:12
|
|
|
|
Olga75
|
bravo devojke Branki , samo je ti posalji da je vidim pa cu ti je jednom tamo nekad mozda vratiti
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 11.9.2014 15:10:56
|
|
|
|
17 joka
|
svaka cast devojke
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 11.9.2014 15:11:24
|
|
|
|
branki*
|
IZVORNA PORUKA: Cakana84 RR Nastavljamo da se druzimo i pomalo salimo. bravo za RR!i za nas!
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 11.9.2014 15:11:29
|
|
|
|
Olga75
|
IZVORNA PORUKA: Klarita A, kD se neko anoniman razvodi??? Pa, kad krene da pljustiiiii....sD ce krene svadjanje ovi dani, pa kad se napuni tema "Opomena i ban" tako nesto bilo vec , drugi krug ce negde kad stisne zima i prodju praznici
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 11.9.2014 15:12:34
|
|
|
|
wivern
|
Bravo za sve Nego Serpi, gde ti je ta tema o prdezu
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 11.9.2014 15:13:56
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Bravo devojke. Super nagrade i za moderatore.
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 11.9.2014 15:14:16
|
|
|
|
Olga75
|
Wiv , zavisi da l ces deciji ili odrasli prdez ajde da idemo sad u kafanu , vreme je
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 11.9.2014 15:16:39
|
|
|
|
vonavoj
|
devojke! i dalje ne shvatam sta osvaja,sedmo,osmo mesto..ali nije ni bitno! a sad odoh po moju pumpicu,celo jutros nas je cakana zekila!cuj,jutro,dan!
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 11.9.2014 15:32:19
|
|
|
|
Cakana84
|
IZVORNA PORUKA: vonavoj devojke! i dalje ne shvatam sta osvaja,sedmo,osmo mesto..ali nije ni bitno! a sad odoh po moju pumpicu,celo jutros nas je cakana zekila!cuj,jutro,dan! Pise ovde ceo spisak nagrada: 'Nagrade za 20 najboljih forumaša u septembru!!!' Bila sam dobra, nemoj tako. Devojke, svaka vam cast.
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 11.9.2014 15:34:39
|
|
|
|
World
|
e pa zene, ako treba nekome da nakupi jos bodova, evo ja cu da se razvodim ako treba..
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 11.9.2014 15:37:33
|
|
|
|
Torbica
|
Leleleeeee, bas sam dokonaaaa! Olga, stize ti torba! Ako uspem da zadrzim plasman, tvoja je, sa sve masnicom!
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 11.9.2014 15:39:01
|
|
|
|
Sanchy
|
Svaka cast sa troje dece
Verujem u ružičasto. Verujem da smeh najbolje troši kalorije. Verujem u ljubljenje, u mnogo ljubljenja. Verujem da treba biti snažan kad sve krene po zlu. Verujem da su srećne devojke najlepše devojke. Verujem da je sutra novi dan. Verujem u čuda!
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 11.9.2014 15:39:29
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: World e pa zene, ako treba nekome da nakupi jos bodova, evo ja cu da se razvodim ako treba.. ajde ali ako hoces da uzitak bude potpun, napisi da se razvodis jer si prduckala pred muzem
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 11.9.2014 15:40:18
|
|
|
|
branki*
|
IZVORNA PORUKA: bubulence IZVORNA PORUKA: World e pa zene, ako treba nekome da nakupi jos bodova, evo ja cu da se razvodim ako treba.. ajde ali ako hoces da uzitak bude potpun, napisi da se razvodis jer si prduckala pred muzem hahah,a uz to dodaj da je muz bio gej ili svinger
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 11.9.2014 15:42:24
|
|
|
|
bubulence
|
daaaaa, i ima da se usija rr
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 11.9.2014 15:50:02
|
|
|
|
mali_mis
|
von, ja sam uvek u pravu, rece jedan tvrdoglavi bik, koji voli da je uvek u pravu, cak i kad nije Kad budem bila nervozna, odmah cu da dodjem u ovu temu da citam iz pocetka. Stomak me boli od smejanja
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 11.9.2014 15:51:53
|
|
|
|
World
|
cek cek, takav zaplet zahtijeva malo vise vremena..
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.