Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 12.9.2014 23:47:45
|
|
|
|
Žapkić
|
UM, srce, imam ja sjajan kombinezon od teksasa , koji kao trudnica nisam mogla da nosim, jer sam svu trudnoću provela u bolnici, a predivan je. Rado ću ti ga trampiti!!!
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 12.9.2014 23:48:31
|
|
|
|
Anoniman
|
Zapkic za sta, za sta? Tekses mi nekako dodje tezak u trudnoci smisljaj nesto bolje
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 13.9.2014 0:10:07
|
|
|
|
Žapkić
|
Ma, smisliću ja već za šta!!!
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 13.9.2014 9:05:45
|
|
|
|
vonavoj
|
IZVORNA PORUKA: Klarita Ako osvojim glavnu nagradu, jedino da se vratim u 8. razred pa da je navucem na mene Ahmmmmmmmmmm, javlja mi se javlja, ponuda za posao, ahmmmmmmmmm ako osvojim glavnu nagradu,nemam u koji period da se vratim uvek sam bila krupna! A sad sam na 44
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 13.9.2014 10:00:57
|
|
|
|
nata11
|
Na kojoj je strani spisak? Listam, listam i nikako da ga nadjem?
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 13.9.2014 10:04:50
|
|
|
|
branki*
|
klik nato,skroz dole na kraju,posle slika.
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 13.9.2014 13:00:51
|
|
|
|
wivern
|
IZVORNA PORUKA: vonavoj IZVORNA PORUKA: Klarita Ako osvojim glavnu nagradu, jedino da se vratim u 8. razred pa da je navucem na mene Ahmmmmmmmmmm, javlja mi se javlja, ponuda za posao, ahmmmmmmmmm ako osvojim glavnu nagradu,nemam u koji period da se vratim uvek sam bila krupna! A sad sam na 44 Ako osvojim glavnu nagradu, za kaznu sto me zeza, poslacu je u SLO Trci i morace da je obuce i svecano se prikaze na fb. To sam joj obecala evo ovde i zvanicno
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 13.9.2014 20:47:54
|
|
|
|
veselicaa
|
Moram reci da su nagrade mnogo lepe i pre svega korisne sve sto se deli moze da se koristi.
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 14.9.2014 8:42:07
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: wivern Ako osvojim glavnu nagradu, za kaznu sto me zeza, poslacu je u SLO Trci i morace da je obuce i svecano se prikaze na fb. To sam joj obecala evo ovde i zvanicno Jeeeel? Ništa ja ne znam
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 14.9.2014 9:37:24
|
|
|
|
Mala Elena
|
IZVORNA PORUKA: Žapkić Jooooooj, šou program!!! Ako osvojim suknju-trampiću je sa ME!!! A torbu ću trampiti sa Olgom ili Jokom!!! Cakana ja mislim da ce dan objave rezultata biti pravi pijacni dan! Zapkic , otkud ti znas moje mere ? Cekaj dok neku sliku izbacim , mozda sam debela. ..
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 14.9.2014 9:41:25
|
|
|
|
Mala Elena
|
Klarita, koliko sam smrsala , verujem da ce mi 38 biti veliko. . Ima li suknja elastiku , jel pamucna ? A torba je ,ako nisam corava , bordo-roze?
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 14.9.2014 9:52:37
|
|
|
|
nata11
|
IZVORNA PORUKA: branki RR klik nato,skroz dole na kraju,posle slika. Htedos da pitam na kom sam mestu jer sam propustila ali i onako nije bitno imamo jos da gulimo do kraja
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 14.9.2014 9:58:00
|
|
|
|
wivern
|
Trco uz obaveznu frizuru Dzeki Kenedi...vec te zamisljam. Sedis u kompletu za stolom, prekrstenih nogica, kolena dolaze do izrazaja i naravno salonke 10-ka. U ruci mustikla i izduvavas dim. Savrseno Zene ja od danas pisem po ceo dan, za ovo vredi pobediti.
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 14.9.2014 9:59:17
|
|
|
|
Anoniman
|
Hhahah Wiw koji si ti lik
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 14.9.2014 9:59:51
|
|
|
|
branki*
|
IZVORNA PORUKA: nata11 IZVORNA PORUKA: branki RR klik nato,skroz dole na kraju,posle slika. Htedos da pitam na kom sam mestu jer sam propustila ali i onako nije bitno imamo jos da gulimo do kraja ti si,nato,na 13.mestu.imas ovde u temi spisak ,krece od 12.stranice.
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 14.9.2014 10:04:43
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: wivern Trco uz obaveznu frizuru Dzeki Kenedi...vec te zamisljam. Sedis u kompletu za stolom, prekrstenih nogica, kolena dolaze do izrazaja i naravno salonke 10-ka. U ruci mustikla i izduvavas dim. Savrseno Zene ja od danas pisem po ceo dan, za ovo vredi pobediti. a stomak do zuba će zanemarimo? Pa samo zamisli koja bi paljba pala po meni, em trudna, em puši em na štiklama
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 14.9.2014 10:11:55
|
|
|
|
Mala Elena
|
Ahahahahaa, e dobre ste ma to Tico samo minut2 dok te uslikaju , da posaljes wiv slike da zna zasta se mucila Branki, a nakit, zna li se? Ima li nesto od cistog celika ( ne mislim na bran art, one su cini mi se plasticne) ? Kupila sam neke mindjuse za 600 din u Katan accessories , bile mi usi pobojile
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 14.9.2014 10:12:10
|
|
|
|
wivern
|
Pa i Dzeki je bila trudna, nekada..to je umetnicka fotografija,ne moras da uvlacis Jedino se dvoumim da li da ti turim i rukavice, bojim se bice mnogo detalja. Op, evo ga jos jedan poJen za mene
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 14.9.2014 10:30:58
|
|
|
|
emicaa
|
Jedino se dvoumim da li da ti turim i rukavice rukavice obavezno,to je must have tog doba
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 14.9.2014 10:37:29
|
|
|
|
branki*
|
elena,od 12.stranice ide spisak trenutno kako je ko plasiran bio u momentu preseku,ti si cini mi se,prva.a ,tamo gde sam stavila klik,imas na kraju spisak nagrada po rednim brojevima,pa se vidi koje mesto sta dobija.
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 14.9.2014 10:54:11
|
|
|
|
Mala Elena
|
Znam Branki za redosled ali ne znam od cega je nakit. .. samo znam da je rucni rad. Valjda ce Cakana odgovoriti...
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 14.9.2014 10:56:08
|
|
|
|
Olga75
|
Mala Elena , ne svidjaju ti se nagrade ?
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 14.9.2014 11:09:11
|
|
|
|
branki*
|
meni deluje da je sav nakit kvalitetan i dobro odradjen,pogotovu sto je u pitanju rucni rad.bar ovako na oko..
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 14.9.2014 11:14:23
|
|
|
|
dunja RR
|
I meni deluje
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 14.9.2014 11:40:10
|
|
|
|
Torbica
|
Sve nagrade su lepe, ali stvarno. Moram torbu da uFatim za mustuluk!
|
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.