maakki -> RE: Žene bez partnera mogu na vantelesnu oplodnju (27.8.2011 18:50:56)
|
Alex mozda cu sada da kazem nesto sto ce na prvi pogled da izgleda jako ruzno, ali da sam ja u njenoj situaciji, kako si ti opisala, da se nije oporavila, da ne dozvoljava da joj iko pridje, i da je on konj, ja bih jednostavno uradila i taj VTO bez obzira sto ce to biti njegovo dete, pa sta da kazem ja koja ima donirani materijal i nikada necu saznati ko je otac mog deteta (nesto se ne opterecujem sa tim), on je ionako vec osmislio svoj zivot, pa neka i ona osmisli svoj dok jos ima vremena. Jos sam nesto htela da kazem na kotno distanciranja od muskaraca i ljudi, i sama sam to radila kada sam saznala za problem zacepljenih jajovoda, prekinula vezu koja je trajala nekih desetak godina (shvatila da taj muskarac nije sposoban da prodje ovu pricu samnom, bez nekih tezih posledica) i ostala sama, e sad i dalje je bila ta zelja u meni da imam svoje potomstvo i vremenom mi nije vise ni bilo vazno ko ce da bude otac mog deteta, mozda deluje sebicno, ali kada se nalazis u ovim godinama, bukvalno hvatas zadnji voz, sve je dopusteno. Tvojoj kumi iskreno i od srca zelim da se sto pre trgne i iskoristi svoju sansu, a ne da pusti da vreme prodje i jos gora varijanta da u svoj toj svojoj depresiji sazna da on ima dete sa drugom (kao sto sam ja) sto ce da je dokrajci nacisto, pa ce joj trebati godine da se izvuce iz toga, a moglo bi biti kasno.
|
|
|
|