Anoniman -> RE: Žene bez partnera mogu na vantelesnu oplodnju (8.10.2009 13:27:13)
|
IZVORNA PORUKA: lence . Srecnija su deca uz jednog dobrog roditelja (samohranu majku) nego u nestabilnoj heteroseksualnoj zajednici. To zavisi od karaktera ljudi a ne od njihovog seksualnog opredeljenja ili ljubavne proslosti! Sa ovim se slažem 100%! OK, ja možda potičem iz malo nesvakodnevnog okruženja, oba roditelja su mi lekari, tako da je njima bilo kakva priča ovog tipa sasvim normalna. Tako da, lenka, moj odgovor na tvoje pitanje je DA! Naravno da mamin odgovor ne bi bio do detalja KAKO, ali bih dobila odgovor na svoje pitanje, ako ništa drugo DA-NE odgovorom. E sada, kada bi posle nekoliko godina i meni izvadili matericu, pa ja znam da je mamin odgovor bio da može da doživi orgazam, a ja recimo ne mogu, ne bih prezala da je pitam kako, i 100% bih dobila odgovor. I ne mislim da je to bolesno. Meni niko na svetu nije bliži od mame i tate (sada i muža i deteta), i ničiji odgovor mi ne bi ulivao više poverenja nego njihov. Ne mislim da se ni jedna žena sa detetom može igrati kao muškarac, niti da se bilo koji muškarac može igrati sa detetom kao žena, koliko god da je gay.
|
|
|
|