Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 26.9.2014 19:44:26
|
|
|
|
Anoniman
|
Zapkic , Wiw a za ovo da smo mi ostale nekulturne je cisto vredjanje I uvek je ona zrtva, a mi stari clanovi koji se ponasamo kao da je ovo privatni forum , budale....
< Poruku je uredio Unina mama -- 26.9.2014 19:45:00 >
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 26.9.2014 19:44:59
|
|
|
|
Trcosava
|
I dobro sad jel i ovu temu da zaključamo? Ko god je bio vredjan, posaljite lepo poruke adminu ili modovima pa neće biti prepucavanja
< Poruku je uredio Modessty RR -- 29.9.2014 11:29:00 >
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 26.9.2014 19:48:49
|
|
|
|
branki*
|
devojke,dosta vise,ipak...ovo je forum,svako ima pravo da pise dok postuje pravila. svakom od nas je neko manje,neko vise simpatican,to je normalno i prirodno.glupo je praviti problem tamo gde ga nema i bzv je sto se zakljucavaju teme,ali malo se ovo otelo kontroli,cini mi se...
< Poruku je uredio branki RR -- 26.9.2014 19:51:28 >
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 28.9.2014 22:16:13
|
|
|
|
dunja RR
|
Ja ću kopirati ovde, da Di vidi: New Mom Modovi, kad ce biti otkljucana tema o problemima na RR? Imam problem. ZASTO su krenuli da mi stizu mejlovi kad neko odgovori na temi na kojoj sam pisala kad se nisam nigde pretplatila? WTF?
< Poruku je uredio dunja RR -- 28.9.2014 22:21:35 >
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 28.9.2014 22:20:19
|
|
|
|
dijana1*
|
Dunjci i meni ceo dan stizu mejlovi. Mislila sam da sam nesto zeznula posto kucam sa tel ali izgleda da ipak nisam
< Poruku je uredio dijana1 RR -- 28.9.2014 22:21:40 >
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 28.9.2014 22:22:24
|
|
|
|
dunja RR
|
Ja se izvinjavam, ovo gore je NM napisala :) Zaboravih da dodam.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 28.9.2014 22:30:01
|
|
|
|
lesica
|
Zbog zarad novih podesavanja, u svakom prozoru prilikom odgovora vam je automatski obelezeno da zelite da primate obavestenja putem maila. Taj prozorcic se nalazi pri dnu prozora za odgovor, pored onoga didaj potpis. Odstiklirajte to zasad, dok ne vidim sa programerima.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 29.9.2014 1:17:23
|
|
|
|
dunja RR
|
Da, i ja sada skontah a i degu mi poslala pp - odštiklirajte uvek dole u postu- Putem e-pošte me obavesti o odgovoru na temu
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 30.9.2014 22:41:11
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR Da, i ja sada skontah a i degu mi poslala pp - odštiklirajte uvek dole u postu- Putem e-pošte me obavesti o odgovoru na temu uvek to uradim i opet imam milion obavestenja na mailu i tel me stalno obavestava, ludim. drugo, udjem u temu o grudnjacima, sve ok, kada pokusam da odem na prethodnu stranu vrati me u temu iz februara.. i tako celo vece
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 30.9.2014 22:46:09
|
|
|
|
New Mom
|
Da, i ja odsakiniram kvadratic a opet mi stize gomila mejlova. Iskreno, smucilo mi se. Ne da mi se da pisem ista ova 2 dana.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 30.9.2014 22:54:07
|
|
|
|
Klarita
|
veceras sam primetila taj stiklirani kvadratic, ali ja ni ne ulazim na taj mail niti primam bilo kakva obavestenja da imam poruke tako da meni ne smeta.
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 30.9.2014 22:58:56
|
|
|
|
lesica
|
Pa dobro bre žene, što ste na kraj srca... Sređuje se i uređuje koješta na RR, prave se i podešavaju novotarije, a sve ovo je trenutno dok se sve ne podesi. Za sada je tako kako je, pretpostavljam da će kasnije biti drugačije.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 30.9.2014 22:59:57
|
|
|
|
dunja RR
|
isto IZVORNA PORUKA: Klarita veceras sam primetila taj stiklirani kvadratic, ali ja ni ne ulazim na taj mail niti primam bilo kakva obavestenja da imam poruke tako da meni ne smeta.
< Poruku je uredio dunja RR -- 30.9.2014 23:00:41 >
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 30.9.2014 23:02:06
|
|
|
|
New Mom
|
Nisam na kraj srca vec, brate, dojadih i Bogu i narodu i muzu i klincima sa pistanjem telefona. A notifikacije ne mogu da iskljucim jer mi taj mejl treba za neka druga obavestenja.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 30.9.2014 23:04:46
|
|
|
|
bubulence
|
isto kao i kod NM, cekam 2-3 bitna maila i ne mogu da iskljucim a kada krene od 5h ujutro da me obavestava o odgovorima na teme u kojima i ne ucestvujem ne mogu reci da mi je drago...
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 30.9.2014 23:07:29
|
|
|
|
Mala Elena
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR isto IZVORNA PORUKA: Klarita veceras sam primetila taj stiklirani kvadratic, ali ja ni ne ulazim na taj mail niti primam bilo kakva obavestenja da imam poruke tako da meni ne smeta. Ja udjem jednom u tri dana, i ne mogu da se nabrisem ovih novih poruka, a isla sam u moja ringeraja- podesavanja i iskljucila opciju
< Poruku je uredio Mala Elena -- 30.9.2014 23:08:26 >
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 30.9.2014 23:47:12
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
IZVORNA PORUKA: lesica RR Pa dobro bre žene, što ste na kraj srca... Sređuje se i uređuje koješta na RR, prave se i podešavaju novotarije, a sve ovo je trenutno dok se sve ne podesi. Za sada je tako kako je, pretpostavljam da će kasnije biti drugačije. NE razumem sto je ovo problem? Mislim samo se iskljuci u podesavanjima pod mojim profilom forum i dont want to receive notifications on my email i to je to. Nema daljih problema. Ja sam sve skapirala nakon tri maila sa rr. Otisla i ugasila opciju. Lako uz sinalco
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 30.9.2014 23:49:30
|
|
|
|
mati
|
MiLJ i ja sam tako preko podesavanja. Ali ovde su obljasnjavali kad udjes da kucas novu po pa imas to sto je navedeno.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 1.10.2014 0:37:56
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha IZVORNA PORUKA: lesica RR Pa dobro bre žene, što ste na kraj srca... Sređuje se i uređuje koješta na RR, prave se i podešavaju novotarije, a sve ovo je trenutno dok se sve ne podesi. Za sada je tako kako je, pretpostavljam da će kasnije biti drugačije. NE razumem sto je ovo problem? Mislim samo se iskljuci u podesavanjima pod mojim profilom forum i dont want to receive notifications on my email i to je to. Nema daljih problema. Ja sam sve skapirala nakon tri maila sa rr. Otisla i ugasila opciju. Lako uz sinalco kod nekog je lako, kod nekog ne. probala sam bar 10 puta i iskljucim ali posle minut mi stigne obavestenje ponovo... evo drugo obavestenje dok kucam ovu poruku
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 1.10.2014 0:40:59
|
|
|
|
mati
|
Bubi iskljuci u podesavanjima , ne kad kucas post...
< Poruku je uredio mati -- 1.10.2014 0:41:15 >
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 1.10.2014 0:42:52
|
|
|
|
bubulence
|
mozda sam trudna i zaboravna ali nisam skroz izlapela. tamo sam i pokusavala da iskljucim
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 1.10.2014 7:28:24
|
|
|
|
Trcosava
|
Evo rešenja za vaše probleme, pod uslovom da ste registrovne sa gmail nalogom. U gmail-u imate opciju da napravite poseban folder kao i opciju 'skip inbox' i nećete dobijati notifikacije, barem ne na telefonu. A s vremena na vreme uđete u taj folder, select all pa mark as read i mirna vam glava. E za druge mailove ne znam, ali verujem da postoji ta opcija. Ja mail na koji sam registrovana ne otvaram pa me ne ometa, ali eto imate i tu opciju.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 1.10.2014 7:32:15
|
|
|
|
serpica
|
Meni ne stize na mob ali mi je zato sanduce puno (gmail) svaki odgovor stize,nekad zaboravim da odmarkiram kad saljem post,juce sam imala 80 obavestenja
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 1.10.2014 7:33:17
|
|
|
|
mali_mis
|
Meni stizu mailovi, ali mi ne smetaju
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 1.10.2014 7:36:44
|
|
|
|
serpica
|
Ma ne smetaju ni meni toliko ali kad treba da nadjem neki mejl ja ne mogu u gomili onih obavestenja,plasim se da ne obrisem ono sto mi treba
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
Anketa
tara ili sofija?pisuljicatara (
61%)
sofija (
39%)
Ukupan broj glasova: 150Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!