Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 1.10.2014 7:40:54
|
|
|
|
Trcosava
|
Opet, recite kojim mail nalogom ste registrovane - sve one koje imaju na telefonu pretpostavljm da je imaju gmail naloge - imate opciju filtritaj, ako vas mrzi da pregledate sve, filtritajte one od RR i napravite folder RR, skip inbox i da šalje u taj folder.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 1.10.2014 7:46:25
|
|
|
|
serpica
|
Uuuuu Trco za mene je to visa matematika ja cu ipak da odmarkiram ovo dole,tako mi lakse,a hoce li programeri da rese to uskoro?
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 1.10.2014 8:41:02
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Meni ne stizu ti mejlovi na gmail
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 1.10.2014 8:42:19
|
|
|
|
Peace*
|
eeee, ja mislila da sam ja nešto zeznula sa mail-ovima.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 1.10.2014 8:45:00
|
|
|
|
vonavoj
|
Jos sam ja mislila da sam kliknula nesto i opet mi sve stize Ali opet je sve ok,odcekirala sam da ne stizu notifikacije!
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 1.10.2014 8:49:44
|
|
|
|
Ivanka 75
|
MIsliom da to ima da se od-klikne u podesavanjima mejlova, tj Moja ringeraja pa podsavanja, tamo negde ima, probajte.
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 1.10.2014 8:55:16
|
|
|
|
Peace*
|
Ima, i nije mi štiklirano.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 1.10.2014 9:00:06
|
|
|
|
degu
|
IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 MIsliom da to ima da se od-klikne u podesavanjima mejlova, tj Moja ringeraja pa podsavanja, tamo negde ima, probajte. Da ima u Moja ringeraja i Tash trebaš da obeležiš
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 1.10.2014 9:00:24
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: Peace* Ima, i nije mi štiklirano. Ne znam onda, meni mejlovi ne stižu a koristim i Chrome i gmail, bas cudno.
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 1.10.2014 9:04:42
|
|
|
|
Modessty
|
NEko je već pisao al ajd da podsetimo. Odeš u MOJA RINGERAJA - FORUMI - PODEŠAVANJA i tamo imate opciju Obaveštenje o novim aktivnostima na forumu -štiklirajte kvadratić iza kog piše: Ne želim da primam obaveštenja o novim objavama na forumu.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 1.10.2014 9:05:05
|
|
|
|
17 joka
|
ja sam na ovom ovde upisanom mejlu davno zaboravila lozinku pa pojma nemam stize li mi sta ili ne koristim drugi mejl tako da se nesekiram
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 1.10.2014 9:09:37
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: Modessty RR NEko je već pisao al ajd da podsetimo. Odeš u MOJA RINGERAJA - FORUMI - PODEŠAVANJA i tamo imate opciju Obaveštenje o novim aktivnostima na forumu -štiklirajte kvadratić iza kog piše: Ne želim da primam obaveštenja o novim objavama na forumu. uradila sam to bar 10 puta i opet stizu obavestenja. i svaki put kada udjem je odstiklirano iako idem na ono sacuvaj.
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 1.10.2014 9:12:17
|
|
|
|
Modessty
|
ja nema problem. Meni više ne stižu. Moguće da su nešto menjali pa nam brljave profili
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 1.10.2014 9:14:06
|
|
|
|
degu
|
IZVORNA PORUKA: 17 joka ja sam na ovom ovde upisanom mejlu davno zaboravila lozinku pa pojma nemam stize li mi sta ili ne koristim drugi mejl tako da se nesekiram Meni ne stižu od kad sam štiklirala
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 1.10.2014 9:15:07
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 1.10.2014 9:16:28
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Bravo MiLJ Ja ne znado to da uradim, skidam kapu
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 1.10.2014 9:17:24
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
hvala hvača ne morate tapsati
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 1.10.2014 9:20:07
|
|
|
|
bubulence
|
kao sto rekoh, nekom resava problem, nekom ne. to sam i radila svaki put do sada. a sada sam deaktivirala gmail na tel pa mi bar ne pisti tel
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 1.10.2014 11:38:13
|
|
|
|
dunja RR
|
Razgovarah sa nadležnima, kažu da ne postoji problem. Rekoše, prenosim - ne postoji mogućnost od štikliranje nekom rešava problem, nekom ne (ili svima ili nikome). Ja sam sada ušla u moj stari mail preko koga sam registrovana na RR, zatrpan je naravno mailovima. Ušla sam u Moja Ringeraja, Podešavanja - Forumi, štiklirala opciju "Ne želim da primam obaveštenja o novim objavama na forumu" http://prntscr.com/4rdchm, zatim kliknula dole Sačuvaj promene, i više mi ne stižu mailovi. Probajte molim ovako kako sam napisala.
< Poruku je uredio dunja RR -- 1.10.2014 12:36:47 >
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 1.10.2014 11:40:04
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha I nakon toga klik dole na sačuvaj promene
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 1.10.2014 11:42:29
|
|
|
|
bubulence
|
e pa neka udju na moj, mislim nije tacno da ne postoji mogucnost jer je kod mene postojala, opet ponavljam mozda sam trudna i zaboravna ali luda nisam... e sada, od kada sam izbrisala gmail iz telefona vise nema obavestenja. ulazila sam na adresu preko kompa nema ni jedno novo vec 2 sata. ne znam kakva moze da bude povezanost i nema veze, bitno je da obavestenja vise ne stizu...
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 1.10.2014 11:47:25
|
|
|
|
dunja RR
|
Ne znam Bubi, prenela sam kako mi je rečeno. Rečeno mi je i da probam kod sebe, probala i odmah je upalilo.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 1.10.2014 11:51:00
|
|
|
|
Modessty
|
Ko radi preko telefona, probajte da se odlogujete i sa RR i sa gmail naolga. Onda sve ponovo uradite. Može biti da se nešto zaglupi kao kod Bubi
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 1.10.2014 11:57:20
|
|
|
|
Peace*
|
IZVORNA PORUKA: degu IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 MIsliom da to ima da se od-klikne u podesavanjima mejlova, tj Moja ringeraja pa podsavanja, tamo negde ima, probajte. Da ima u Moja ringeraja i Tash trebaš da obeležiš Upravo sam shvatila da sam debil. Stidim se.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 1.10.2014 12:37:15
|
|
|
|
dunja RR
|
Tasho, znači sada je ok?
|
Anketa
Beba i posaoPansophiaDa li vam je bilo tesko da se vratite na posao posle porodiljskog? (
67%)
(
33%)
Ukupan broj glasova: 58Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!