Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 20.9.2014 21:38:58
|
|
|
|
Olga75
|
reseno sve u kafani , izvolte doci
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 20.9.2014 21:39:52
|
|
|
|
dunja RR
|
Fala Vi
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 20.9.2014 21:47:28
|
|
|
|
isidora88
|
IZVORNA PORUKA: isidora88 ja ne mogu da se ulogujem na forum tj.mogu ali prvo idem na prijavljivanje novog clana i tu upisem moj e mail, pa mi onda izbaci da taj korisnik vec postoji i onda mi tek ponudi da upisem kor.ime i lozinku. kad hocu da kliknem na prijavi se, nista se ne desava, hoce da udje samo na postani clan koristim chrome, win8, laptop mi je nov, op.sistem je original, tako da do kompa nije, probala sam i da obrisem kolacice i ostalo, ali ne vredi. to je juce pocelo, pre toga je radilo normalno hoce li se neko oglasiti za moj problem?
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 20.9.2014 22:16:06
|
|
|
|
doktorkakristal
|
ISIDORA ja iskreno ne znam ,jesi li probala prekomozile da se logujes ja nju koristim
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 20.9.2014 22:18:44
|
|
|
|
nata11
|
Isidora meni radi na mozzili, chorome me zezao isto sa logovanjem, tj. non sto se odjavljivao profil.
< Poruku je uredio nata11 -- 20.9.2014 22:19:16 >
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 20.9.2014 22:19:35
|
|
|
|
dijana1*
|
Isidora ja imam taj pfoblem i ne mogu ga resiti. Ne znam zbog cega
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 20.9.2014 22:24:17
|
|
|
|
Modessty
|
Da li ste probale iz Opere da se logujete? ili jednostavno probajte Internet explorer, ima ga na svakom računaru (koliko god da je bljak ipak je 99% sajtova rađno za IE). Ako se svuda javlja isiti problem , onda bi možda bilo dobro da Dunja ili Lesi kontaktiraju programere.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 22.9.2014 7:28:25
|
|
|
|
isidora88
|
sa IE hoce, ali meni je do sad preko chroma radilo sve normalno, godinama ga koristim, nikad nisam imala ovaj problem, koristim iskljucivo chrome i htela bih da se proveri sta moze biti problem da sredim to jer ne volim ni mozilu, ni operu, a o ie da ne pricam
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 22.9.2014 10:32:25
|
|
|
|
Anoniman
|
Imam problem, ne pojavljuje mi se ikonica sa porukuom, a kada udjem u moja ringeraja, bezbroj primljenih poruka
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 22.9.2014 10:36:23
|
|
|
|
Modessty
|
IZVORNA PORUKA: isidora88 sa IE hoce, ali meni je do sad preko chroma radilo sve normalno, godinama ga koristim, nikad nisam imala ovaj problem, koristim iskljucivo chrome i htela bih da se proveri sta moze biti problem da sredim to jer ne volim ni mozilu, ni operu, a o ie da ne pricam e pa draga Chrome oće vrlo često da se zaglupi Opera radi besprekorno. To što ti radi u IE znači da je do tvog chrom-a ane do RR A IE i ja ne podnosim nikako! I mnogo mrzim kad mi kažu da za nešto moram da koristim IE (npr banka)
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 22.9.2014 10:39:09
|
|
|
|
Mala Elena
|
IZVORNA PORUKA: nata11 Isidora meni radi na mozzili, chorome me zezao isto sa logovanjem, tj. non sto se odjavljivao profil. Ja da mozile preko kompa , sa mobilnog preko googla i uvek me posle par minuta nekoriscenja sam izloguje , u oba slucaja .
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 22.9.2014 10:41:33
|
|
|
|
Modessty
|
koristite Operu
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 22.9.2014 10:42:47
|
|
|
|
NadaR
|
Ja jedino sa operom nemam nikakvih problema .
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 22.9.2014 10:44:28
|
|
|
|
Modessty
|
IZVORNA PORUKA: Nada RR Ja jedino sa operom nemam nikakvih problema . hi hi hi rekoh ja
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 22.9.2014 10:44:47
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: isidora88 sa IE hoce, ali meni je do sad preko chroma radilo sve normalno, godinama ga koristim, nikad nisam imala ovaj problem, koristim iskljucivo chrome i htela bih da se proveri sta moze biti problem da sredim to jer ne volim ni mozilu, ni operu, a o ie da ne pricam Isidorra jesi probala da obrišeš keš? Pogledaj da ti nije negde čekirano da ti automatski briše sve posle xy vremena ili pri gašenju taba... Koristim chrome nikakav problem nemam.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 22.9.2014 10:58:29
|
|
|
|
isidora88
|
brisala sam kes, i dalje isto mrzim ostale pretrazivace jer imaju sto nekih cuda u gornjoj liniji pa mi nije pregledno
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 22.9.2014 11:00:18
|
|
|
|
Trcosava
|
A ovo drugo? da ti briše kolačiće i istoriju pri gašenju taba? Mislim jedino mi to pada na pamet. NAravno i virus, da se prečekira komp.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 22.9.2014 11:01:17
|
|
|
|
Anoniman
|
A moj problem
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 22.9.2014 11:02:16
|
|
|
|
Modessty
|
isidora Opera nema nikakvih čuda. Baš je čisto i pregledno. I manje opterećuje sistem od Chroma i ne zaglupi se kao Chrome. I meni se Chrom sviđa ali mnogo bre brljavi.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 22.9.2014 11:03:20
|
|
|
|
Modessty
|
IZVORNA PORUKA: Unina mama Imam problem, ne pojavljuje mi se ikonica sa porukuom, a kada udjem u moja ringeraja, bezbroj primljenih poruka probaj da se izloguješ i uloguješ ponovo. Šta koristiš, mislim koji browser?
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 22.9.2014 11:07:43
|
|
|
|
Anoniman
|
mozzilu, sada cu da probam Mod..
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 22.9.2014 11:11:56
|
|
|
|
isidora88
|
trco nista mi se ne brise pri gasenju. sistem i laptop su novi, oko nedelju dana, imam win8 original, nemam viruse, svaki dan skeniram. mod sad cu da vidim operu kakva je, idem da skinem
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 22.9.2014 11:15:03
|
|
|
|
Trcosava
|
Onda nemam više nikakvu ideju. Kažem, ja koristim hrom već 5 godina i nakakv problem nema. Te opcije što imate na IE su dodaci koji mogu da se skinu. Mozila je meni postala previše spora.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 22.9.2014 11:17:22
|
|
|
|
Modessty
|
Probaj Operu klasik, onaj najosnovniji paket. Ja sam koristila sve i svašta i na kraju se opet vratila na Operu. Ina telefonu sam juče instalirala operu, jer mi sve drugo pravi probleme. Opera još ilepo lomi stranice i baš je pregledno
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 22.9.2014 11:54:39
|
|
|
|
isidora88
|
instalirala sam operu, uzasno mi sporo ucitava, i to ne samo rr nego i ostale sajtove ostajem na chromu definitivno, a ovo za logovanje ce se valjda resiti samo od sebe.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
Zaljubljenost...jabudicDa li ste zaljubljene u svog muza?Da (
68%)
Ne (
32%)
Ukupan broj glasova: 158Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!