Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 25.6.2016 11:59:08
|
|
|
|
marketing RR
|
Anči, meni to traje već 2-3 godine, pa odem na refresh i bude ok. Ne mogu da se setim šta su mi rekli programeri, zašto je to tako.
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 26.6.2016 12:58:20
|
|
|
|
Ana RR
|
Tnx da znam za ubuduće.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 27.6.2016 23:16:40
|
|
|
|
Maraj
|
Zelum da glasam u temi paket za trudnice ali nemam ono dugme "like". Vidim komentare kao i opciju da podelim sa prijateljima na fb ali nemam opciju da glasam
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 27.6.2016 23:56:51
|
|
|
|
dunja RR
|
Meni sve radi ok, probaj iz drugog browsera. Znaš kako naši programeri kažu, ako ne radi, ne radi svima. Ako nekom radi, nekom ne, problem je do kompa onog kome ne radi ) I naravno, budi ulogovana na FB, znaš već.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 13.7.2016 22:52:20
|
|
|
|
emicaa
|
Čini mi se da ovde samo ja pišem...u zadnjih desetak dana mi opet užasno sporo otvara sa čega god da udjem.Ima li još iko taj problem?
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 29.7.2016 20:18:14
|
|
|
|
marijana22
|
Možda nije prava tema, ali ne znam gde bi drugo pisala. Silne nagradne igre za najaktivnije forumašice urodile su plodom pa se baš piše. htedoh da predložim da aktivirate malo trudnice i trudničke teme, da ubacite neke nagrade za trudnice , tamo se najmanje piše. Pošetkom avgusta nas 5-6 treba da se porodi, neće ostati niko na temi
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 23.8.2016 10:11:41
|
|
|
|
wivern
|
Ovo je jezivo koliko je RR usporena
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 24.8.2016 21:06:46
|
|
|
|
serpica
|
ja danima unazad ne mogu da otvorim RR,pise mi nije moguce pristupiti stranici,a ako ipak udjem to trajem minutima i svaku temu koji pokusam da otvorim cekam po 4,5 minuta.
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 25.8.2016 7:52:54
|
|
|
|
emicaa
|
Šerpi kod mene je malo brže nego kod tebe ali ipak treba dugo dugo da otvori.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 25.8.2016 7:53:51
|
|
|
|
mali_mis
|
I kod mene zna da zasteka.
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 25.8.2016 8:54:04
|
|
|
|
Khaleesi
|
Meni radi ok, brze nwgo pre....
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 27.8.2016 14:16:44
|
|
|
|
choopa choops
|
Danas malo bolje nego ovih dana, ali isto je to sporo. Svaki put kad se pojave ove klikni tu i slične reklaem, meni je RR užasno spora. A ABP mi ih ne blokira, ne znam zašto...
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 28.8.2016 11:13:15
|
|
|
|
marketing RR
|
Drage dame, napišite nam kakvo je stanje kod vas, da li RR sporo otvara stranice ili je ok. Ali proverite par puta, da budete sigurne da nije nešto trenutno ili do neta. Hvala vam!
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 28.8.2016 11:21:56
|
|
|
|
wivern
|
Za sada je ok, bolje nego sto je bilo. Ako bude nekih promena javljam.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 28.8.2016 11:26:17
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
I kod mene je bolje stanje, brze se otvaraju stranice nego prethodnih dana.
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 28.8.2016 11:42:01
|
|
|
|
nata11
|
Meni je ok
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 28.8.2016 11:45:13
|
|
|
|
vocicana
|
Bilo je dana kada je veoma sporo ucitavana stranica koja me je interesovala, zadnjih recimo 4-5 dana sasvim korektno radi i bas je sve ok.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 28.8.2016 12:24:57
|
|
|
|
branki*
|
Za nijansu sporije nego inace,ali mnogo bolje nego u prethodnom periodu kad je bilo bas spoooro.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 28.8.2016 15:17:12
|
|
|
|
choopa choops
|
IZVORNA PORUKA: branki RR Za nijansu sporije nego inace,ali mnogo bolje nego u prethodnom periodu kad je bilo bas spoooro. Isto.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 2.9.2016 20:08:37
|
|
|
|
emicaa
|
Pa ovo je nevjerovatno,svaki post moram po dva puta objavljivati a ode a dok otvori nešto pojave mi se sjede...ovako je bilo i prije mjesec-dva
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 2.9.2016 20:36:32
|
|
|
|
wivern
|
Bilo bolje dva dana i sada opet kao da radim na komodoru 64. Zlo.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 2.9.2016 22:29:00
|
|
|
|
NadaR
|
Nece i neceeeee
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 2.9.2016 22:50:09
|
|
|
|
lesica
|
Kao što napisah u drugoj temi, 3-4-5 palačinki ispečem, okrenem, pa i nafilujem pre nego što post bude objavljen.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 3.9.2016 8:12:19
|
|
|
|
mali_mis
|
Ajd sto mu treba vremena da objavi post, nego sto imam vremena za tusiranje dok ne otvori odredjenu temu, a tek smajlici, sacuvaj boze ako pozelim da turim smajli u post, otvara ih onako red po red
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 3.9.2016 8:55:29
|
|
|
|
branki*
|
Mene opet nervira sto me izloguje nakon par postova!!
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?