|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo
1.3.2016 10:06:33   
BubaBubica
Ja imam isto android i uvek mi se uključi, i kako krene da se dere moje ćerke prasnu u smeh... user posted image
Na kompu koristim Opera pretraživač ali se ne uključuje čak i ne vidim klip sa reklamom, samo banere.

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 651
1.3.2016 13:55:36   
choopa choops
Sanjice to je dodatak browseru koji blokira reklame na netu da iskaču. Instalacija je prelaka, nije to program koji zauzima mnogo mjesta pa da se brineš. Probaj! Lako ćeš ga izbrisat ako ti ne bude valjao.

Edit: A ako negdje budeš ipak željela da vidiš te reklame, možeš da podesiš da samo tu i vidiš.

< Poruku je uredio choopa choops -- 1.3.2016 13:56:49 >

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu BubaBubica)
Direktna veza do poruke: 652
15.3.2016 14:35:31   
choopa choops
Da li na forumu postoji mogućnost pretrage po članu. Hoću nešto da nađem, ali me mrzi da listam cijelu temu. Znate ono tipa:
termin: prvi zub
tema: Zubi
korisnik:choopa choops

I onda izbaci samo moje postove na toj temi? user posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 653
22.3.2016 11:33:20   
marijana22
Kako da isključim zvuk za ovu pampers reklamu. Strašno iritira

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 654
22.3.2016 11:55:10   
Ana RR
Na žalost nikako.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu marijana22)
Direktna veza do poruke: 655
25.4.2016 8:00:19   
Sanjalicaaa
Zašto ne mogu da gladan u anketama? Retko kad mi ponudi da mogu da dam glas.

Ali, ja sam sanjalica. Verujem u nestvarno. Verujem u ono "ali" svaki put kada mi kažu da se ne zavaravam. Jer nemoguće postaje moguće, ako dovoljno želiš.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 656
26.4.2016 17:12:20   
lesica
Dragi korisnici,

Kao što ste primetili, danas je malo otežan pristup ringeraji.
Radi se na tome da se reši problem, koji u suštini nije direktno vezan za nas već za host, a samim tim nemamo previše mogućnosti da ubrzamo rešavanje.

Molim za malo strpljenja i razumevanje.

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu Sanjalicaaa)
Direktna veza do poruke: 657
26.4.2016 20:08:11   
emicaa
Kako da obrišem slike ovde,jel to mogu samo modovi?

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 658
26.4.2016 20:38:20   
wivern
Emice moras brisati fotke sa FB-a, odatle se skidaju, ovde tesko da ce neko zaci i skidati. Ali ako zelis mogu se izbrisati i odavde.

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 659
26.4.2016 20:40:24   
emicaa
Na fb su mi zaključane,samo moji prijatelji vide a nemam nikog u prijateljima koga ne znam.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 660
26.4.2016 20:46:06   
Mala Elena
Da li jos neko ima problem da ne moze da klikne na ikonicu? nista se ne desava....a tek sada sam mogla da se ulogujem...

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 661
26.4.2016 21:04:54   
mali_mis
ME to se i juce desavalo, malo zakoci forum, ali se brzo povrati, a jedna ikonica manje vise user posted image

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 662
26.4.2016 21:44:19   
vikiveki
ih nije to ništa ,ja od podne nisam mogla uopšte da udjem na sajt kao da ne postoji

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 663
26.4.2016 21:49:18   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: wivern RR

Emice moras brisati fotke sa FB-a, odatle se skidaju, ovde tesko da ce neko zaci i skidati. Ali ako zelis mogu se izbrisati i odavde.

zelim da se sve moje obrisu!

Jer meni su slike skinute sa rr, bas one 2, a ne sa mog fb profila! zbog teksta znam!

i meni su sve zakljucane za prijatelje samo vidljibve

< Poruku je uredio Unina mama -- 26.4.2016 21:50:08 >

(odgovor članu wivern)
  Direktna veza do poruke: 664
26.4.2016 21:51:49   
Anck Su Nmaun
Isti slucaj, i sa kompa i sa moba i sa tableta nistaaaa... ja miskila meni s netom nesti ne valja. Tek je skoro proradilo

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 665
26.4.2016 21:53:51   
emicaa

IZVORNA PORUKA: Unina mama

IZVORNA PORUKA: wivern RR

zelim da se sve moje obrisu!

Jer meni su slike skinute sa rr, bas one 2, a ne sa mog fb profila! zbog teksta znam!

i meni su sve zakljucane za prijatelje samo vidljibve

i moje obrišite

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 666
26.4.2016 22:05:52   
Ana RR
Devojke, morate same naći postove gde su fotke pa onda link pošaljite administratoru tj Lesici.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 667
26.4.2016 22:23:03   
lesica
Devojke,
ono sto mogu da vam kazem je to da sve sto ste/tj. smo okacile, okacile smo samoinicijativno tj. dobrovoljno.

Iz opstih uslova koriscenja portala :

"Naši forumi su javni i dostupni svima koji žele da razmenjuju svoje stavove i iskustva sa drugim korisnicima, ili samo na taj način traže željene informacije. Određeni delovi portala su dostupni samo registrovanim korisnicima, kao što su na primer postavljanje komentara na forumu i gledanje pojedinih foto albuma.
Korisnici u potpunosti odgovaraju za sve informacije objavljene na portalu i za sve aktivnosti koje obavljaju pod svojim korisničkim imenom i ličnom lozinkom. Sadržaji koje korisnici objavljuju na portalu Ringeraja.rs ne odražavaju stavove redakcije portala Ringeraja.rs."

Brisanje fotografija je jedan beskrajan posao bez pocetka i kraja, ali u neku ruku uzaludan obzirom sa sve fotografije koje se kace na portale idu preko servisa za upload fotki u cijim bazama svakako u vecini slucaja ostaju. Samim tim...

Na zalost, ja zaista ne zelim da opterecujem bilo kog moderatora da se bavi brisanjem stotina i hiljada fotografija.

Razumite, i ubuduce sve treba da ovu situaciju primimo k znanju kao nauk. Niko od nas nije malo dete pa da ne zna sta je bezbednost na internetu.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 668
26.4.2016 22:43:23   
serpica
Les da li portal nekako moze da zastiti fotografije? Da li postoji nacin da se fotografije ne mogu skinuti sa portala RR?

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 669
26.4.2016 23:00:42   
IvanaSK RR
Mozda neki deo foruma kao zasticen,zakljucan da bude?

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 670
26.4.2016 23:08:18   
lesica
Zaštićeni deo portala su albumi, gde možete da kačite fotke koje samo prijatelji ( članovi rr koji su vam prijatelji) mogu da vide, podesite privatnost tako.

Elem, proverićemo šta i kako, ali opet da se samocitiram - obzirom na to da sve fotografije koje se kače na portale ( ne samo na naš) idu preko servisa za upload fotki u čijim bazama svakako u većini slučaja ostaju.

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 671
26.4.2016 23:27:21   
amelia
ja sam jednom samo moju sliku stavila ovde u temi kako zamisljamo ostale forumasice preko servisa postimage.org i ubacim taj kod od slike na netu i naravno izadze mi slika. Tako da sve slike sto su postavljane preko servisa nisu samo na forumu nego ih ima na netu.

Ayan <3

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 672
27.4.2016 7:20:13   
adulence
Nisam u toku ,ali sts se dogada sa fotkama,jel neko imao neki problem?

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu amelia)
Direktna veza do poruke: 673
27.4.2016 7:26:43   
Anck Su Nmaun

IZVORNA PORUKA: marijana22

Kako da isključim zvuk za ovu pampers reklamu. Strašno iritira

Meni ova Pampers beba sav internet potrosi user posted image

(odgovor članu marijana22)
Direktna veza do poruke: 674
28.4.2016 21:31:56   
mama krava
Ja otisla na onu stranu sto broji ove znakice da vidim ko je na kom mestu i upade mi u oci da sam ja na nekom npr 14om mestu i da pise da imam 154 bodova , a ovamo sa strane onaj brojac mi broji 212?

O cemu se radi?

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 675
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese. Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš. Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija. Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here