Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 29.4.2016 6:30:53
|
|
|
|
mali_mis
|
Imas vise listi, jedna ti pokazuje koliko ukupno imas klikova za svih 5 dana, a imas i one pojedinacne po danima. Ovaj jezicak sa strane ti pokazuje koliko imas ukupno klikova za tih 5 dana.
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 17.5.2016 18:33:32
|
|
|
|
branki*
|
Drrugarke,sta bese radim da mi ne stizu poruke sa rr i obavestenja na mail?
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 20.5.2016 12:05:47
|
|
|
|
choopa choops
|
Branki mislim da je to opcija PRATI, ima tema, podigla sam je onu noć kad si pitala, ali nisi vidjela Nego da pitam nešto....Da li je mijenjano nešto na RR u posljednjih nekoliko dana? Užasno mi je spora, otvara stranicu po par minuta.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 20.5.2016 12:13:02
|
|
|
|
Trcosava
|
Ispisah post jutros ali izgleda nije otišao. elem, Branki odštikliraš tamo da ti ne stižu obaveštenja u opcijama profila. A za RR htedoh i ja da pitam, ospe dobijem dok mi otvori stranicu
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 20.5.2016 12:18:57
|
|
|
|
dijana1*
|
IZVORNA PORUKA: choopa choops Nego da pitam nešto....Da li je mijenjano nešto na RR u posljednjih nekoliko dana? Užasno mi je spora, otvara stranicu po par minuta. Jaooo i ja imam ovaj problem ali sve sam mislila da je do mog neta. Ili mi jako sporo otvara ili mi uopste ne otvori.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 20.5.2016 12:24:10
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: dijana1 RR IZVORNA PORUKA: choopa choops Nego da pitam nešto....Da li je mijenjano nešto na RR u posljednjih nekoliko dana? Užasno mi je spora, otvara stranicu po par minuta. Jaooo i ja imam ovaj problem ali sve sam mislila da je do mog neta. Ili mi jako sporo otvara ili mi uopste ne otvori. Takodje i meni..ja zvala da vidim da nije do neta ali nije..
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 20.5.2016 12:35:51
|
|
|
|
Ana RR
|
A ja već napala mm zbog neta znači svima je tako. Užas kako radi, ja uglavnom na kraju odustanem i ugasim rr.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 20.5.2016 12:48:15
|
|
|
|
Maraj
|
E imeni sporo otbara. Mislila samndanje do neta...pa sta sw dešava? Branki jansam u mailu oznacila da mi ne stižu poruke od rr Prepuni mi se mail.
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 20.5.2016 13:10:49
|
|
|
|
lesica
|
Radi se, radi. Sad bi trebalo da je bolje, ali imajte strpljenja ovih dana, mogući su zastoji, spremaju se neke inovacije
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 20.5.2016 13:26:00
|
|
|
|
Maraj
|
Opa onda jedno za inovacije
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 20.5.2016 17:43:57
|
|
|
|
isidora88
|
Znaci svi imaju problem sa otvaranjem stranice, ja vec mislila da je koj telefon pobrljavio. Bas me zanima sta nas novo ocekuje, mozda aplikacija za mob
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 20.5.2016 17:56:54
|
|
|
|
Mala Elena
|
O, nesto novo
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 20.5.2016 22:26:50
|
|
|
|
emicaa
|
Taman htjedoh i ja da se žalim da nešto nije u redu kad vi već pisale
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 22.5.2016 22:26:35
|
|
|
|
choopa choops
|
Meni je i dalje spora RR. Jeste li popravili pa samo ja i dalje imam problem, ili su još uvijek radovi u toku?
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 22.5.2016 22:32:55
|
|
|
|
emicaa
|
Choopo i kod mene je još uvijek isto,po dva-tri objavljujem post dok jednom ode
< Poruku je uredio emicaa -- 22.5.2016 22:33:22 >
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 22.5.2016 22:37:14
|
|
|
|
serpica
|
I kod mene idee sporo bas
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 30.5.2016 22:42:33
|
|
|
|
Ana RR
|
Nešto je prolupalo
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 30.5.2016 23:21:16
|
|
|
|
17 joka
|
tako i kod mene gde su forumi pokazuje dnevnike
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 31.5.2016 7:50:30
|
|
|
|
emicaa
|
Kod mene je od jutros ovako... fotos kostenlos
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 17.6.2016 9:54:44
|
|
|
|
Ana RR
|
Ja ne mogu da odgovaram na privatne poruke. Prozor za odgovor mi je zatamnjen i ne mogu da kucam u njemu.
< Poruku je uredio Ana RR -- 17.6.2016 9:55:48 >
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 23.6.2016 14:19:00
|
|
|
|
emicaa
|
Ja opet ne vidim nijedan recept,samo sliku i to je to.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 25.6.2016 10:16:57
|
|
|
|
Ana RR
|
Meni opet ne rade privatne poruke.
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 25.6.2016 11:08:45
|
|
|
|
marketing RR
|
IZVORNA PORUKA: emicaa Ja opet ne vidim nijedan recept,samo sliku i to je to. Sredili smo :)
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 25.6.2016 11:09:01
|
|
|
|
marketing RR
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR Meni opet ne rade privatne poruke. Anči, kada uradiš refresh, jel rade?
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 25.6.2016 11:19:22
|
|
|
|
Ana RR
|
Sad rade, samo sam ponovo ušla u poruku. Prošli put sam pokušavala iz drugih pretraživača, brisala cashe i cookies, radila refresh ali nije pomoglo, samo su jedan dan proradile.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?