Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 1.8.2015 13:17:13
|
|
|
|
dunja RR
|
Meni sada ok radi, ali sam baš brisala, i brisala cache (CTRL + F5), probajte nekoliko puta molim vas. Programeri kažu da je sređeno,
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 1.8.2015 13:38:01
|
|
|
|
wivern
|
Meni za sada najpouzdaniji je maxthon browser. Nikad nikakvih problema nisam imala , ne koci, brz je....ja zadovoljna
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 1.8.2015 14:15:07
|
|
|
|
isidora88
|
dunja meni ne radi, tj. ne mogu da skrolujem ni preko telefona, ni preko laptopa, brisala sam sve, ali dzaba, nervira me jer ne mogu nista sem poslednje poruke da procitam, uopste ne mogu a podignem gore da procitam ni pomocu misa, ni strelica na tastaturi. a da ne pricam da je sajt prepun virusa, programeri bi trebalo malo bolje da rade, jer problem nije resen
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 1.8.2015 14:26:17
|
|
|
|
Rosita
|
Meni nekad radi, nekad ne. Wiv, nisam ni znala za taj browser, odma sam ga skinula
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 1.8.2015 17:21:25
|
|
|
|
ivaMark
|
I meni nekada radi a nekad ne...
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 1.8.2015 18:14:10
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: isidora88 dunja meni ne radi, tj. ne mogu da skrolujem ni preko telefona, ni preko laptopa, brisala sam sve, ali dzaba, nervira me jer ne mogu nista sem poslednje poruke da procitam, uopste ne mogu a podignem gore da procitam ni pomocu misa, ni strelica na tastaturi. a da ne pricam da je sajt prepun virusa, programeri bi trebalo malo bolje da rade, jer problem nije resen Meni nikada nije prijavio virus. Pitaću programere, pa javljam. Da li ima još neko problema sa virusom ili samo Isidora? Meni skrol ok radi, u Operi, Chromu ...
< Poruku je uredio dunja RR -- 1.8.2015 18:33:39 >
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 1.8.2015 19:07:35
|
|
|
|
Trcosava
|
Za viruse ne znam, NOD mi nije ništa prijavio, a ne mogu da skrolam ni ja, ali ne na svim temama. Ovde recimo ne mogu, a na nekim temama mogu Chrome je u pitanju HA! Kad odzumiram pa zumiram mi radi skrol?!
< Poruku je uredio Trcosava RR -- 1.8.2015 19:09:20 >
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 1.8.2015 19:10:40
|
|
|
|
degu
|
isti problem, već 2 dana ne mogu da skrolujem i to ne samo s mog kompa, probala sam i sa posla da niko ne vidi Trco to sa zumiranjem pali :)
< Poruku je uredio degu -- 1.8.2015 19:11:51 >
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 1.8.2015 21:37:30
|
|
|
|
wivern
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR Meni nikada nije prijavio virus. Pitaću programere, pa javljam. Da li ima još neko problema sa virusom ili samo Isidora? Meni skrol ok radi, u Operi, Chromu ... Virusi jok, skrol nikakav problem IZVORNA PORUKA: Rosita Meni nekad radi, nekad ne. Wiv, nisam ni znala za taj browser, odma sam ga skinula Videces, sjajan je i vrlo pouzdan.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 1.8.2015 21:55:19
|
|
|
|
veselicaa
|
Mene i dalje skrol zeza,nema ga skoro na svakoj strani samo refresh pomaze.Bas me nervira
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 1.8.2015 21:57:24
|
|
|
|
branki*
|
Ja imam isti problem ka o isidora,uopste ne mogu da podignenm stranice.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 1.8.2015 22:01:10
|
|
|
|
vikiveki
|
I ja imam problem kao isidora i branki,po nekoliko puta vraćam stranicu i skrolujem i tek iz 4 5 puta mi uspe kako treba
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 1.8.2015 22:05:24
|
|
|
|
dijana1*
|
Ja kucam sa tel i dalje me zeza. Cas mogu da listam stranu, cas ne.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 1.8.2015 22:06:50
|
|
|
|
vikiveki
|
Evo i meni,čas uhvatim sa desne strane skrol a čas se izgubi
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 1.8.2015 22:45:13
|
|
|
|
choopa choops
|
Ja sam sinoć opet instalirala dd block plus, i sad imam scroll. Mislim da je to do ovih reklama.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 2.8.2015 13:14:08
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: marketing RR IZVORNA PORUKA: marketing RR IZVORNA PORUKA: isidora88 Izludjuje me sto ne mogu da prihvatim zahteve za prijateljstvo pa mi stalno blika ono cudo. Kad stisnem na prihvati prijateljstvo nista se ne dogadja. Probala sam i sa telefona i sa razlicitih browsera ali ista situacija mi se dogadja Odgovor programera: Testirali smo i problem je do cache i cookies. Zamolićemo korisnike da obrišu cache i cookies i da kad stisnu dugme za potvrdu prijateljstva, sačekaju stranu da se reloadira. Moguce je da je problem bio i to što je portal trenutno bio sporiji. Kada obrišete cache i cookies javite da li je sve ok. Još jednom, zamoliću za odgovor, kako bi smo javili programerima da li je sve OK. Isidora, da li sada rade zahtevi za prijateljstvo, nisi nam javila?
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 2.8.2015 15:22:27
|
|
|
|
isidora88
|
ne znam da li rade jer sam obrisala zahteve da mi ne bi blinkalo, pa nek neko opet posalje da proverimo
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 2.8.2015 16:29:55
|
|
|
|
veselicaa
|
Isidora poslala sam ti ja Skrol i dalje ne radi,bas me nervira.
< Poruku je uredio veselica -- 2.8.2015 16:30:20 >
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 2.8.2015 17:22:07
|
|
|
|
isidora88
|
I dalje ne mogu da prihvatim prijateljstvo, niti skrol radi. Ne znam koji problem ima sajt ali nek se programeri pozabave sa tim.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 2.8.2015 17:23:37
|
|
|
|
Anoniman
|
ni meni ne radi skrol i nemam ikonicu da mi je stigla poruka, vec dugooo dugooo...
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 2.8.2015 17:50:15
|
|
|
|
Maraj
|
Ne radi i dalje zahtev za prijateljstvo. Konstantno blinka i ne mogu da ga prihvatim
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 2.8.2015 22:19:43
|
|
|
|
World
|
E ovaj skrol me ubi u pojam stvarno!!!!!!!!
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 2.8.2015 22:33:52
|
|
|
|
Rosita
|
Skinite ovaj maxthon browser, sve lepo radi. Wiv, hvala
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 2.8.2015 22:40:31
|
|
|
|
World
|
Ma necu da skidam, sad sve treba da prilagodim novom pretrazivacu! Ako programeri ne poprave ovo nek im odbiju od plate (ako su placeni )
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 2.8.2015 23:31:52
|
|
|
|
nata11
|
IZVORNA PORUKA: World E ovaj skrol me ubi u pojam stvarno!!!!!!!! A ja danima mislim da mi je do neta i ne ulazim na temu.
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?