|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo
15.7.2015 12:07:51   
vikiveki
I ja sam ovih dana imala problema oko učitavanja rr i pisanja postova pogotovo u ponedeljek,tada mi je rr skroz zablokirao jedno vreme

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 501
15.7.2015 12:38:40   
amdn
ja isto nisma mogla pisem i da citam, toliko je bilo sporo i pucalo al to nije glavna muka
imamo dobar antivirus na kompu, ali kad god sam na RR uvek mi iskacu blokade i upozorenja da je sajt pun virusa i crva i kojecega,
kad mi je crko lapt. tip kaze da je sa nekog sajta svast pokupio a to je bas ovaj, al ja ne mogu da ne dolazim, ovde mi bas lepo druziti se.
mislim, znam svasta mi pu postujemo i serujemo ali nek programeri nesto pokusaju,

hvala ana user posted image

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 502
20.7.2015 23:48:07   
marketing RR

IZVORNA PORUKA: isidora88

Izludjuje me sto ne mogu da prihvatim zahteve za prijateljstvo pa mi stalno blika ono cudo. Kad stisnem na prihvati prijateljstvo nista se ne dogadja. Probala sam i sa telefona i sa razlicitih browsera ali ista situacija mi se dogadja

Odgovor programera:

Testirali smo i problem je do cache i cookies.

Zamolićemo korisnike da obrišu cache i cookies i da kad stisnu dugme za potvrdu prijateljstva, sačekaju stranu da se reloadira. Moguce je da je problem bio i to što je portal trenutno bio sporiji.

Kada obrišete cache i cookies javite da li je sve ok.

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 503
26.7.2015 1:07:07   
marketing RR

IZVORNA PORUKA: marketing RR

IZVORNA PORUKA: isidora88

Izludjuje me sto ne mogu da prihvatim zahteve za prijateljstvo pa mi stalno blika ono cudo. Kad stisnem na prihvati prijateljstvo nista se ne dogadja. Probala sam i sa telefona i sa razlicitih browsera ali ista situacija mi se dogadja

Odgovor programera:

Testirali smo i problem je do cache i cookies.

Zamolićemo korisnike da obrišu cache i cookies i da kad stisnu dugme za potvrdu prijateljstva, sačekaju stranu da se reloadira. Moguce je da je problem bio i to što je portal trenutno bio sporiji.

Kada obrišete cache i cookies javite da li je sve ok.

Još jednom, zamoliću za odgovor, kako bi smo javili programerima da li je sve OK.

(odgovor članu marketing RR)
Direktna veza do poruke: 504
26.7.2015 15:20:22   
vikiveki
Ja ne znam šta se jutros dešavalo,ali tek sad sam uspela da uđem na rr.Celo jutro sam pokušavala i sa kompa, i sa lap topa nije imalo šanse da uđem u RR.

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

Direktna veza do poruke: 505
26.7.2015 16:33:05   
Maraj
I ja. Tek pre 10 min udjoh na RR a prbala sam od 7 jutros. Zar toliko vremena treba programerima da reaguju

< Poruku je uredio Maraj -- 26.7.2015 16:34:13 >

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 506
26.7.2015 16:47:30   
wivern
Iiihaj bravo za programere...resen problem user posted image user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 507
26.7.2015 19:01:52   
dijana1*
Samo da je proradilauser posted image
Nedelja je , mozda su programeri imali slibodan dan i negde otisli pa nisu stigli brze da reaguju.

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 508
26.7.2015 19:03:27   
amdn
ja sad postovala recept jedva, a i do malo pre isto nisam mogla da se ulogujem.

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 509
26.7.2015 19:28:21   
Maraj
Imam jedno pitanjce isto kao pre par godina user posted image

hoce li biti skoro RR aplikacija za android telefone? (Ja koristim RR najvise s telefona mozda 10 puta godišnje palim komp da prebacim neku sliku na RR)

(odgovor članu amdn)
Direktna veza do poruke: 510
27.7.2015 12:23:45   
nata11

IZVORNA PORUKA: Maraj

Imam jedno pitanjce isto kao pre par godina user posted image

hoce li biti skoro RR aplikacija za android telefone? (Ja koristim RR najvise s telefona mozda 10 puta godišnje palim komp da prebacim neku sliku na RR)

Maraj imam osecaj da ako ja i ti jos jednom samo to pitamo dobicemo brisanje naloga user posted image user posted image user posted image
I ja pitam na svakih 3 meseca ali za sada nista

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 511
27.7.2015 12:29:44   
Anarunika
Ja poslednjih nekoliko dana imam problem sa otvaranjem stranice. Net mi radi normalno i sve mi otvara ali RR neće. Ili mi otvori pa onda odjednom zabaguje i tako. Evo i danas se to dešava.

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 512
27.7.2015 12:42:30   
Maraj
Anarunika mislim da nikom juce nije radila RR do jedno 18h sinoc. A da i od jutros pomalo baguje.

nato user posted image pa sta cu ....nisam pitala malo poduze vreme.... a stvarno bi bilo super user posted image

(odgovor članu Anarunika)
Direktna veza do poruke: 513
27.7.2015 12:46:53   
vonavoj
i ja sam jedva jutros usla na RR~prvo sam mogla,pa nisam..

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 514
27.7.2015 13:03:51   
wivern

IZVORNA PORUKA: lesica RR

Wiv, u pripremi je user posted image

Citajte zene...ja pitala skoro user posted image user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 515
27.7.2015 13:16:24   
marketing RR

Dragi korisnici,

Izvinjavamo vam se na problemu sa korišćenjem Ringeraje, koji je aktuelan ovih dana. Problem nije do nas već do hostinga. Cela situacija je izvan naše kontrole, nadležni rade na rešavanju problema, koji nije aktuelan samo na Ringeraji, vec i na ostalim web stranicama koje koriste ovaj hosting.

Unapred hvala na strpljenju,

Vaš Ringeraja tim

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 516
31.7.2015 23:39:14   
World
Danas bas imam problema sa skrolanjem stranice, ne znam je li i to obuhvaceno ovim postom gore ili je zaseban problem?

Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.

Direktna veza do poruke: 517
31.7.2015 23:42:39   
dijana1*
World i ja imam taj problem. Nadam se da ce se brzo resiti.

(odgovor članu World)
Direktna veza do poruke: 518
31.7.2015 23:49:27   
dunja RR
Javili programeri da je sređeno, a ako kojim slučajem još neko ima problem sa skrolom, kao npr i ja user posted image , neka obriše cache u browseru (CTRL + F5) i proradiće.

< Poruku je uredio dunja RR -- 31.7.2015 23:50:55 >

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 519
31.7.2015 23:51:46   
veselicaa
E i meni celo popodne ne radi skrol,ustvari na nekim stranama ga ima a na nekim ne,pa vidim samo pola stranice.Evo jos uvek isto,samo vracam nazad stanice.

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 520
31.7.2015 23:54:19   
dijana1*
Dunjci a kako na tel. da sredim?

(odgovor članu veselicaa)
Direktna veza do poruke: 521
31.7.2015 23:55:35   
World
A dzaba, evo obrisala sam kes i nece opet.. otprilike refresujem stranicu po sto puta, pa ono sto prvi put moze...

Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 522
31.7.2015 23:58:29   
choopa choops
I kod mene nema scrolla ponekad bez obzira na ctrl + F5. Mislila sam da je do mog kompa pošto baguje nešto danima...

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu World)
Direktna veza do poruke: 523
1.8.2015 0:02:31   
amdn
e vidis i meni danas isto tako bilo, al sm ja mislila da je do starog kompa, jeej sad je ok

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 524
1.8.2015 0:08:35   
dijana1*
Aja mislila da mi je otisao ekran na tel. Jos brisem kao luda svaku mogucu packicu i krivim decu kud bas sada da ga pokvareuser posted image

(odgovor članu amdn)
Direktna veza do poruke: 525
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here