Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 2.7.2015 22:01:31
|
|
|
|
isidora88
|
Izludjuje me sto ne mogu da prihvatim zahteve za prijateljstvo pa mi stalno blika ono cudo. Kad stisnem na prihvati prijateljstvo nista se ne dogadja. Probala sam i sa telefona i sa razlicitih browsera ali ista situacija mi se dogadja
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 6.7.2015 10:03:40
|
|
|
|
isidora88
|
Pomoc
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 6.7.2015 10:07:02
|
|
|
|
Buba Mira
|
Ni ja ne mogu da prihvatim zahteve.
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 12.7.2015 11:04:13
|
|
|
|
QueenJ
|
Ja u poslednjih par dana ne mogu da vidim fotografije koje su postavljene po temama. Ne znam da li je do mene ili RR? Pomoć.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 12.7.2015 11:09:33
|
|
|
|
lesica
|
Nije ni do tebe ni do rr, vec do sajtova za uploud fotki. Puknu s vremena na vreme pa se periodicno ne vide. Uglavnom je problem sa slikomatom.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 12.7.2015 11:14:09
|
|
|
|
vikiveki
|
Ja nemam problema sa slikama,ali ne idem preko slikomata već preko dodaj rs. Queen probaj preko njega,ako to ima neke veze
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 12.7.2015 11:15:40
|
|
|
|
QueenJ
|
Lesice, Viki, hvala!
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 12.7.2015 11:32:54
|
|
|
|
wivern
|
Meni treba aplikacija za mobilniiiiiii
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 12.7.2015 11:37:45
|
|
|
|
lesica
|
Wiv, u pripremi je
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 12.7.2015 11:42:38
|
|
|
|
wivern
|
Uraaaaaa
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 12.7.2015 12:14:08
|
|
|
|
QueenJ
|
Jeeeeeeeeeeeej!!
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 12.7.2015 12:20:42
|
|
|
|
World
|
joj kako ste navucene na rr nego sto ne idete preko dodaj.rs on mi je prilicno pouzdan
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 12.7.2015 12:32:21
|
|
|
|
veselicaa
|
Ja ne mogu da udjem na dodaj.rs a slikomat pre neki dan nije radio,ucitavao je sliku pet minuta sigurno.
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 12.7.2015 15:10:41
|
|
|
|
isidora88
|
Lesice ima li resenja za moj problem?
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 12.7.2015 15:41:01
|
|
|
|
dunja RR
|
Isidora, pisali smo programerima, javjamo čim dobijemo odgovor. Ja inače normalno prihatam zahteve.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 12.7.2015 15:58:44
|
|
|
|
Maraj
|
Ja isto ne mogu da prihvatim zahtev za prijateljstvo sa telefona. Sa kompijutera mogu al isto malo teze. Moram nekoliko puta da kliknem da bi prihvatila al sa telefona nikako
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 12.7.2015 15:59:06
|
|
|
|
jabudic
|
Cemu uopste sluze ta prijateljstva na RR? Ja prihvatim, ali ne vidim svrhu svega toga?
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 12.7.2015 16:10:01
|
|
|
|
Kata90
|
Pa ako zelis naravno da osvojis neku nagradnu igru javis svojim prijateljima,da ti daju glas....eto moze i za to da sluzi... A drugo,ima tu ljudi koji se znaju vec....ili su se upoznali preko RR
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 12.7.2015 16:18:51
|
|
|
|
veselicaa
|
IZVORNA PORUKA: jabudic Cemu uopste sluze ta prijateljstva na RR? Ja prihvatim, ali ne vidim svrhu svega toga? I ja se isto pitam
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 12.7.2015 16:22:04
|
|
|
|
dunja RR
|
Recimo, da pratite aktvnosti prijatelja, ako vas to zanima, koje su teme otvorili, sa kim su se sprijateljili itd :) Spisak vam izlazi u Moja Ringeraja.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 12.7.2015 16:23:26
|
|
|
|
veselicaa
|
Aha,hvala Dunja na odgovoru To mi sada jeste logicno,kada kazes.A i lakse je za dopisivanje kada imas sve ljude koji su ti dragi na rr,na jednom mestu.
< Poruku je uredio veselica -- 12.7.2015 16:24:58 >
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 12.7.2015 16:36:25
|
|
|
|
mila83
|
Ja sam ukapirala to Dunja,ali retko kad to gledam
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 13.7.2015 0:10:57
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Mnogo se radujem sto se radi na aplikaciji.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 13.7.2015 0:21:24
|
|
|
|
vikiveki
|
znači imaćemo i aplikaciju
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 15.7.2015 11:06:45
|
|
|
|
emicaa
|
Šta nam se dešava sa rr,u zadnjih par dana ili ne mogu nikako ući ili traje vječnost dok otvori.A i stalno izbacuje kad otkucam poruku,vidjela sam da je još ženica žalilo po temama.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?