Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 26.12.2016 12:24:35
|
|
|
|
branki*
|
Slomljeno,boli me glava...
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 26.12.2016 12:26:24
|
|
|
|
LauraAndrija
|
Umorno...
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 26.12.2016 12:28:50
|
|
|
|
suzi kju
|
Uh... Neispavano,umorno,nervozno, ljuto, smoreno, besno . Ne mogu da se setim jos nekog termina
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 26.12.2016 13:24:35
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Umorno i hronično neraspoloženo. Treba mi nešto da me digne. Nešto baš dobro.
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 26.12.2016 13:35:40
|
|
|
|
eca89
|
Umorno, bolesno, nerapoloženo! Žene, da se samo bolje osjećamo u ovoj 2017!
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 28.12.2016 13:36:57
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Bas sam tuzna.
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 28.12.2016 13:39:44
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Tuzno kad su mi deca bolesna.
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 28.12.2016 14:15:13
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Sveze
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 28.12.2016 15:42:29
|
|
|
|
branki*
|
sta je zenice?eco ?sanjalice ?za sanjicu znam,zbog dece.. mene boli onaj moj prokleti umnjak,kad li cu da ga se resim,pojma nemam.
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 28.12.2016 15:48:32
|
|
|
|
suzi kju
|
Boli me uvo (za sve)
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 29.12.2016 20:12:35
|
|
|
|
branki*
|
ja ne mogu vise.ova moja deca me izludjuju..i ova frka oko nove godine mi toliki pritisak stvara da ne mogu opisati,mislim da mi stvarno trebaju neki lekovi,ja uoppste ne mogu da podnesem lom i haos,a oni samo razbacuju,a pocela sarme da spremam,odvajala listove,torta me ceka sutra..ako piju sok,to obavezno prospu,ako jedu,mrve su svud po stanu,ja konstantno cistim i ne mogu vise,a ne mogu da gledam lom,mnogo se nerviram,mnogo..pocecu dA se drogiram,covece..izluduje me haos.znam da preterujem,ali je to jace od mene.i muka mi je vise od decijih pesmica,izludjuju me,po ceo dan urlaju glupavi pilici
< Poruku je uredio branki RR -- 29.12.2016 20:14:41 >
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 29.12.2016 20:36:37
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Branki, zabrani da set_aju po stany dok se jede. I mene izludjuje taj haos. Ja volim da je sve na svom mestu. Po ceo dan vristim. I sama sebi sam dosadna. A njima tako kvrcne i krenu da divljaju. Danas smo mm i ja sedeli u dnevnoj. One su uzele neke serpice i sipale u njih vodu. Ceo tepih je bio mokar. Mm je bas tada poludeo. Inace retko kad vice na njih. One se kvase bolesne i prosipaju
< Poruku je uredio Sanjica26 -- 29.12.2016 20:37:29 >
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 29.12.2016 21:08:45
|
|
|
|
Ed83
|
Joj Branki, sve te razumem... i ja hocu od loma da svisnem.. po ceo dan sto trcim za detetom i sakupljam igracke ... dosuse, on mora za sobom da ih sklanja, ali jedne skloni a druge donese.. stalno stajem na nekakve autice, glavu cu da slomim jednog dana.... i najgore od svega, sve sredim i ocistim i onda ne prodje ni sat, sve Jovo na novo Trenutno se osecam zadovoljno, deca spavaju a meni sve cisto i uredno
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 29.12.2016 21:56:15
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Branki, isto je i kod mene. Danas namerno nisam nista sklanjala od loma koji su napravili. Kad je dosao mm cutke je sve to sam pospremio. I ja sebi kazem da preterujem i pokusavam da se iskuliram, da pomerim svoje granice, da ih pustim. Ali nervozna sam, uh. Najgore mi je kad me jos mm pita sto sam stalno nervozna i neraspolozena.
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 29.12.2016 23:08:02
|
|
|
|
branki*
|
Sve isto.najvise mi bude krivo sto uvece kad oni polegaju i ja se smirim,bude mi neopisivo krivo sto dopustam da mi tako dani uzalud prolaze ,samo u rasklanjanju i ciscenju,mer glas i krpa su mi glavni drugovi,umesto da se smejem sa decom,ja samo vicem i nervozna sam i briskam!
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 29.12.2016 23:22:15
|
|
|
|
milicicak
|
Branki
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 4.1.2017 18:00:04
|
|
|
|
branki*
|
e,sad se osecam raspolozeno milicicak devojke
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 4.1.2017 19:18:10
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Branki, trebao bi raspust da bude cesce :) Ja se osećam izmoreno, skroz na skroz.
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 22.1.2017 13:47:17
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Mislim da skrecem pamecu. Mesec dana nisam izasla iz kuce, osim do kontejnera. Zatvorena u kuci sa prehladjenom decom. Taman mislim prosle boginje, eto ti kaslju, guse se u slajmu. Muza skoro da i ne vidjam. Aj preko radne nedelje, evo ni juce ni danas nije kuci. Jutros sto smo se videli na kratko morala sam da iskoristim da se posvadjam. Nemam volje usta da otvorim da pricam, place mi se, tj. sad cu malo da placem, mozda mi bude lakse.
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 23.1.2017 7:50:21
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Sanjalice , samo da te zagrlim
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 23.1.2017 8:53:31
|
|
|
|
NadaR
|
Prvo jutro od pocetka godine sam sama . Pijem kafu u pidžami i baš mi je fino . Živjela škola!
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 23.1.2017 9:58:06
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Besno...i na sebe po malo ali i na ovaj bolesni svet koji postoji na Fb
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 23.1.2017 10:19:27
|
|
|
|
Buba Mira
|
Još sam pomalo besna od sinoć. Ne volim kad odvedem dete u goste, pa još kod starijih ljudi, a ona se toliko oslobodi da se opušteno igra kao kod kuće, sa sve valjanjem po podu i puzanjem po tuđoj kući.
< Poruku je uredio Buba Mira -- 23.1.2017 10:20:08 >
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 13.2.2017 12:43:35
|
|
|
|
Zemunka85
|
Dala sam poslednji ispitttttttttt, preprepresrecna sam. Kao da letim, da sanjam. Ono sto me muci vec 10ak godina i sto je uzrok svih mojih nezadovoljstava - gotovo je! E sad jos da poverujem u to i da pocnem da uzivam
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 13.2.2017 12:45:56
|
|
|
|
nikiteki
|
Nervozno, katastrofa.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?