|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  71 72 [73] 74 75   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo)
25.11.2016 13:17:14   
Sanjalicaaa
Umorno. A nešto mi se i plače.
Danima već sama sa decom po ceo dan. Mi dođe kasno i kad dođe nastavi da radi kući. Danas mi kaže da će možda posle posla na put i da ne zna kad se vraća da li večeras, da li sutra. Ne treba mi pomoć, treba mi odrastao čovek da popričam.

Ali, ja sam sanjalica. Verujem u nestvarno. Verujem u ono "ali" svaki put kada mi kažu da se ne zavaravam. Jer nemoguće postaje moguće, ako dovoljno želiš.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 1801
25.11.2016 13:33:20   
dejana007
:(

Ja gledam ponude za letovanje trenutno pa se lepo osecam, to me ispunjava trenutno

Ponovo sam se rodila kad sam Nikolu rodila :)
A preporodila se kad sam Luku rodila :)

(odgovor članu Sanjalicaaa)
Direktna veza do poruke: 1802
25.11.2016 14:59:44   
amelia
Ne mora nazad. Treba naci stalan posao i stan da bi dobio vizu a nekako mi meni izgleda nemoguce user posted image user posted image

Ayan <3

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 1803
25.11.2016 16:29:35   
branki*

IZVORNA PORUKA: Sanjalicaaa

Umorno. A nešto mi se i plače.
Danima već sama sa decom po ceo dan. Mi dođe kasno i kad dođe nastavi da radi kući. Danas mi kaže da će možda posle posla na put i da ne zna kad se vraća da li večeras, da li sutra. Ne treba mi pomoć, treba mi odrastao čovek da popričam.

Isto..treba mi neko da me slusa i razume.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

Direktna veza do poruke: 1804
25.11.2016 16:44:11   
emicaa

IZVORNA PORUKA: amelia

Ne mora nazad. Treba naci stalan posao i stan da bi dobio vizu a nekako mi meni izgleda nemoguce user posted image user posted image

Amelia nismo u pravi temi ali jos da tr ovo pitam user posted image zasto ne pokusa neku drugu zemlju jer ch je komplikovana zemlja.Mozda bi negdje drugo prije uspio nego ovde

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu amelia)
Direktna veza do poruke: 1805
2.12.2016 22:14:33   
Anck Su Nmaun
Umorno..iscrpljeno..pospano

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 1806
6.12.2016 15:11:09   
eca89
Grozno, iscrpljeno, nezadovoljno, neispunjeno. Posao ne mogu naci, jer mi idg., samo prva smjena, kad bih radila drugu, ne bih A., ni vidjala. Kuca me mnogo gusi, svaki dan mi je isti. Nikud se ne pomjeram, samo tapkam u nekom polumraku.
Mm ne radi vec mjesec dana i vidi kako je biti kod kuce, ali opet ima neke svoje vizije sa kojima me mnogo nervira.
Ovaj post na kraju je ipak za negativuuser posted image !

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 1807
6.12.2016 15:36:44   
Sanjalicaaa
Eco, ne znam sta da ti kazem. Negde smo u istoj situaciji. Vise od 3 god sam u kuci. Gusi me vise. user posted image te, bice bolje.

Ali, ja sam sanjalica. Verujem u nestvarno. Verujem u ono "ali" svaki put kada mi kažu da se ne zavaravam. Jer nemoguće postaje moguće, ako dovoljno želiš.

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 1808
6.12.2016 15:56:27   
Anck Su Nmaun

IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun

Umorno..iscrpljeno..pospano

Samo cu da se citiram 😕

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 1809
6.12.2016 16:29:04   
Mala Elena
Slomljeno, malaksalo...

Direktna veza do poruke: 1810
6.12.2016 20:32:19   
branki*
Eci,sanjalice,rob kuce,razumem kako je to,sve jedno te isto,kolotecina,ucmalost,mrtvo more i jos komentari-pa,nista ne radis,sedis kod kuce,od cega si umornauser posted image
Mene boli stomak,dobila sam.

branki

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 1811
6.12.2016 20:37:41   
eca89
Bas Branki, a dole kod kuce imam samo pitanja, pa sto se ne zaposlis! A, niko ziv me ne razumije da rmi je nema ko uzeti ni na minutu!
Bas sam u down-uuser posted image !

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1812
7.12.2016 13:54:28   
Anck Su Nmaun
Gladno user posted image

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 1813
8.12.2016 17:03:25   
branki*
bzv,nadrndano,bzv..sutra mi je rodjendan..bila sam srecna,pocela da pravim tortu,htela da pozovem najblize da se pocastimo,danima unazad sam umorna,trcim na sve strrane,secam ovu svoju decu sa sobom,ne vozim,jurcam,muz oooooopet kasni,nema ga,RADI,ima obaveze,ja sam nebitna,deca su moja briga,ne njegova...kao da sam u nekom tudjem filmu,nije trebalo ovaj zivot da bude ovakav.zavrsicu tortu veceras i iseci cu parce mojoj deci i sebi.ne zanima me nikakvo okupljanje sutra.moji klinci i ja cemo ici napolje,u park,u igraonicu.

branki

Direktna veza do poruke: 1814
8.12.2016 17:12:37   
Ed83
Auu Brankiuser posted image ... Nemoj biti tuzna, mozda nije sve to tako strasno, nego si preumorna, pa ti sigurno sve smeta... Ne znam kakva ti je situacija, ali imas li nekome da ostavis decu i da odes makar na jedan dan sa muzem negde u neki wellness hotel, malo da se opustite?

Ja se osecam slomljeno. Mrzim kad sam nenaspavana, kao usporeni snimak sam, a evo par meseci sam hronicno nenaspavana.

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1815
8.12.2016 17:17:19   
mamica 91
Sitooouser posted image
Danima me boleo zub, nisam mogla da jedem, bila nervozna i pre dva dana ga izvadim,(i to me spopale neke emocije plakala sam kao malo dete kad sam sela na onu stolicu, zasto und pojma nemamuser posted image ) tako da sam se konacno najela i bas sam super raspolozena user posted image

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1816
8.12.2016 17:25:47   
Anck Su Nmaun
O Brankiiii... znam tu situaciju. Ja sam odustala od okupljanja i cuda, sad izvedem moju decicu negde za moj rodjendan a pravljenje torte i cudesa ne dolaze u obzir. Sebe sam pocastila za svoj rodjendan da ne radim Nista a ne da spremam i rintam . A sa mm se cesto to desava... deca kao da pripadaju samo meni, a kao mala tri priveska, pa koliko uradim i snadjem se to je to. Nedaj se!

(odgovor članu mamica 91)
Direktna veza do poruke: 1817
8.12.2016 17:29:05   
IvanaSK RR
Branki 😘 Sve razumem... Muzu sam pre neki dan rekla da su deca i njegova, a ne samo moja...

Jer smo tako u mogućnosti!

Direktna veza do poruke: 1818
8.12.2016 17:40:18   
Mariya
IZVORNA PORUKA: Ed83

Auu Brankiuser posted image ... Nemoj biti tuzna, mozda nije sve to tako strasno, nego si preumorna, pa ti sigurno sve smeta... Ne znam kakva ti je situacija, ali imas li nekome da ostavis decu i da odes makar na jedan dan sa muzem negde u neki wellness hotel

Branki user posted image
Slažem se sa ed,dozlogrdilo ti je to što si u svemu sama i sve moraš ti i samo ti. Jedino što ti ja predlažem da odeš sama u wellness, bez muža. Ako nije tu kad ti treba pomoć,da nešto uradi, pomogne,da te odmeni, e onda ti vala ne treba ni kada treba da odmoriš,opustiš se i uživaš makar malo. Treba ti jedan dan ili bar pola dana da ostaviš sve i uradiš nešto za sebe.

Meni se spava ali neću da spavam jer šta ću onda noćas da radim... L mi povraća već 3.dan, više ne znam šta da joj radim i kako da joj pomognem user posted image

< Poruku je uredio Mariya -- 8.12.2016 17:42:24 >

(odgovor članu Ed83)
Direktna veza do poruke: 1819
8.12.2016 21:05:37   
Khaleesi
Mariya sad vidim da ti dete povraca. Lrobaj onaj Orasol prasak da razmutis i daj na 5 min po kasicicu mojima to uvek pomogne... i meni matorojuser posted image uvek imam taj prasak u kuci. A i onaj smecta lek je dobar ali on mora odjednom da se popije a ovo prvo je lakse posto povraca 3 dana...
Ja sam izmorena ali srecna jer me konacno popustili sinusi i tempuser posted image

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 1820
8.12.2016 22:16:58   
Sanjalicaaa
Branki draga, razumem user posted image Pocasti sebe sutra necim, kupi sebi nesto lepo.

(odgovor članu Khaleesi)
Direktna veza do poruke: 1821
9.12.2016 0:00:43   
Sanjalicaaa
Ne nudi mi opciju uredi da se nadovezem.

Osecam se debelo. user posted image

Direktna veza do poruke: 1822
9.12.2016 6:24:07   
Anck Su Nmaun

IZVORNA PORUKA: Sanjalicaaa
Osecam se debelo. user posted image

Haha o draga ..i ja ..svaki dam kad pocnem da mislim sta da obucem user posted image

Direktna veza do poruke: 1823
9.12.2016 10:07:02   
isidora88
Branki osmeh na lice i uzivaj, sve ce to doci na svoje, bitno da su decica dobrouser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

Direktna veza do poruke: 1824
16.12.2016 13:41:35   
Zemunka85
Beeeeeeeeeeeeeeeeeeesno grrrrrrrr user posted image user posted image !!!!
Opet sam pala drugu polovinu poslednjeg ispita! Ne mogu bre vise.
Nec elik da me pusti ako jedno znam, a drugo ne, pa to ti je ....

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 1825
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  71 72 [73] 74 75   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  71 72 [73] 74 75   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...
Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...
Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here