Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 16.12.2016 14:54:22
|
|
|
|
branki*
|
jao,breeee,zemunka bas bedak!znam to,ja sam dva poslednja ispita dve godine skoro davala,a ucila sam kao luda,tad nisam imala decu,a bila sam radila vec,nosim knjigu i na posao,pa kad imam pauzu,ja ucim,.hocu da kazem da sam ucila mnooogo,a opet padnem na glupom sastavu,tako da te skroz razumem,stres ogroman!ali....!mora jednom da bude i kraj,daces ti to,moras,bice!
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 16.12.2016 15:07:31
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Jao znam osecaj Mm je dugo vukao zadnji ispit da je vec skoro digao ruke od faxa, samo nemoj da odustsajes !
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 16.12.2016 21:07:13
|
|
|
|
Zemunka85
|
Hvala zenskeeeee Maaaaaaaaaaaaaaaa bas mi je muka vise . Video je da znam prvo pitanje, drugo ne i neeeeceee. Jos je drugo sa zvezdicom tj iz dodatne literature tj najteze tj nije da nesto osnovno nisam znala, ali ne vreeediiii ... Ma najgore mi je kada padnem i setim se koliko sam sati manje bila sa L zbog ucenja. PU! Znam da ce u januaru biti, znam. Sada vec ne sumnjam, ali eto htela sam da sa tim zavrsim u ovoj godini i mirna odem na Zlatibor ...
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 16.12.2016 21:27:39
|
|
|
|
milicicak
|
Zemunka, bice bolje u januaru, polozices sigurno, samo ti uci. Meni je mukaaaa i boli me glava i tako ce da me tresne migrena a imam posla da zavrsim za ponedeljak, upucacu se.
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 17.12.2016 16:26:04
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Hello pms
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 18.12.2016 16:39:56
|
|
|
|
Zemunka85
|
Opet besno, bas me hoce ovaj kraj godine . Nisam bas besna, viseeeee zbunjena. Gledam prognozu za zlatibor do juce - za od 21og sneeeeeeeg, jak sneg, mecava, oluja, luuudnica. Sad???!!! Kao da letovanje da gledam. Svih 7 dana suuuunceeeeee suuuunce ma koji sneg, ni oblak. Da ne pise temp ispod pomislila bih da sam guglala avgust
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 18.12.2016 16:55:52
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Smoreni, citav dan u kuci
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 18.12.2016 17:06:58
|
|
|
|
mila83
|
Ja sam bas bezveze. Mm mi je u bolnici od petka uvece Vec tri nedelje,a i vise je nesto bio prehladjen,kontolisao k.sliku i crp,sve bilo u redu ali stalno malaksao i pod temperaturom, prosli cetvrtak(pre desetak dana) imao jake bolove u grudima, otisao na ekg,u redu bilo,snimanje grudnog kosa,pluca,bubrega,osim uvecane slezine sve u redu,kazu jak virus..I sada dodatno radio neke krvne analize na viruse,kad ono haos.Odmah ga zadrzali u bolnici, na infuziji..jos nema dijagnozu,ali ne sme da prima posete. Bas sam bljak,bljak. Samo da bude dobro.
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 18.12.2016 22:12:44
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Uh, bre Mila. Mogu da zamislim. Baš mi je žao. Valjda ce brzo izaći.
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 19.12.2016 12:44:49
|
|
|
|
branki*
|
Uh,mila pa,sta je,zna li se?
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 19.12.2016 12:50:37
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Mila, zao mi je. Nek ozdravi sto pre!
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 20.12.2016 13:02:42
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Pospanooo
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 20.12.2016 20:55:45
|
|
|
|
MishMash
|
Osećam se totalno iscedjeno...
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 20.12.2016 21:05:44
|
|
|
|
Khaleesi
|
Umorno
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 20.12.2016 21:13:47
|
|
|
|
Mala Elena
|
Umorno
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 20.12.2016 22:19:56
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Da se pridruzim.....umorno! I to bas!
< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 20.12.2016 22:20:38 >
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 20.12.2016 22:26:14
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Srećno
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 23.12.2016 16:47:24
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Katastrofa Slomljeno, umorno
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 25.12.2016 14:33:47
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Jooj bolesno..bolesnooo i bolesno
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 25.12.2016 14:35:50
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Bolesno. Svaka koscica me boli. A sutra na posao
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 25.12.2016 14:50:32
|
|
|
|
Mala Elena
|
Trenutno sam ok...
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 25.12.2016 14:52:26
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Jaaao Sanjiceee, a neki slobodan dan? Ja sam sad jedva kremu otvorila koliko me stislo
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 25.12.2016 15:05:20
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Anck tesko da mogu. Nego, valjda cu da ozdravim do sutra.
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 25.12.2016 15:07:00
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Joj i ja se nadam...jako se bojim da ne zarazim i malisu
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 25.12.2016 21:37:42
|
|
|
|
Bibilib
|
Preumorno,slagalasam neka drva pa me je i kicma zabolela....
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?