|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat]
14.8.2014 21:04:12   
bubulence

IZVORNA PORUKA: Sanjica26

Opet gledate Srecne ljude?user posted image

Booozeee, pa naravno, a posle srecnih ljudi -Bolji zivot user posted image . ne znam samo kada ce poceti Selo gori a baba se ceslja user posted image .
i mene nervira sto su primenili glumce ali dobro, ne odustajem user posted image

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 551
14.8.2014 21:08:23   
Sanjica26 RR
Ne znam kako su mogli da preskoce Bolji zivot. user posted image Mora prvo to da puste.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 552
14.8.2014 21:11:08   
bubulence
ma nema veze, bitno je da ce biti ponovo user posted image

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 553
14.8.2014 21:59:39   
Ana13
Srecni ljudi se ne propustaju user posted image Mi smo na moru organizovali nase vreme prema seriji,a na rts satelitu se daje od 21h.Tako da smo na veceru isli tek od 22h
A veceras sam napravila picu,otvorila cokoladu i skuvala kafu i zasela ispred tva,da mi slucajno ne promakne neka scena user posted image
Bas me vraca u neka lepsa i srecnija vremena,kad smo kao klinci posle kupanja nedeljom user posted image ,gledali srecne ljude i u krevet,jer se u ponedeljak ide u skolu

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 554
14.8.2014 22:03:18   
superm
Tako je trudnice, samo vedrim temama treba da se bavite i vesele sadrzaje da pratite!

3 je moj srećan broj!!!

(odgovor članu Ana13)
Direktna veza do poruke: 555
15.8.2014 7:28:31   
branki*
joj,jeste,i ja se setim kad smo bili deca,pa se svi okupimo,nas cetvoro da gledamo srecne ljede,to je bio dogadjajuser posted image
sad je sve izgubilo smisao i draz,imas 100 kanala 24 sata dnevno,100 serija,filmova,na netu uvek mozes da gledas sve sto hoces i kad hoces..
bice prijatniji dan danas,prija mi..
odoh da stavim kafu....
user posted image

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu superm)
Direktna veza do poruke: 556
15.8.2014 8:25:43   
lelaigor
Dobro jutro, trudnice. Mene opet nije bilo nekoliko dana... Po tim vrućinama uvek vodim Dariu na Štrand, budemo tamo od jutra do mraka.
Nego, jedno pitanje. Od juče me nešto jako boli sa obe strane u donjem delu stomaka, onako kao da imam grč u mišiću ili sl. To je istezanje ligamenata, jel'? Ne moram da brinem?

Always look on the bright side of life...

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 557
15.8.2014 9:21:12   
mika79
Trudnice jel prija osveženje? Ja sam prodisala.
Lelaigor rado bih pomogla ali neznam, u trudnoći me ništa nije baš jako bolelo, ali to što mene nije bolelo ne mora ništa da znači. Prati pa ćeš videti, ako možeš malo uspori i odmori.

(odgovor članu lelaigor)
Direktna veza do poruke: 558
15.8.2014 9:44:34   
bubulence
branki mi imamo svega 9 kanala jer tv nekad ne upalimo po nedelju dana pa u ovom stanu nismo ni uzimali kablovsku user posted image .
lelo probaj malo da usporis, mozda se malo preforsiras.
ja sva zivnem kada malo zahladi, od jutros sam pozlatila stan. danas cemo verovatno do mojih da tamo budemo preko vikenda...

(odgovor članu mika79)
Direktna veza do poruke: 559
15.8.2014 10:12:00   
lelaigor
Prija osveženje, ali mi isto tako i nedostaje da uživam na Štrandu, mada dobro dođe da poradim kući user posted image
Ja verujem da se sam se preopteretila i uopšte ne vodim računa o tom svom stomaku, ponašam se kao da nisam trudna nekad. Inače sam užasno trapava osoba...zamislite neku trapavu osobu iz neke urnebesne komedije...pa pomnožite puta dva i to sam ja user posted image Redovno čukam stomak o sto, o vrata, itd. user posted image
Sinoć sam malo ležala, odmarala posle Štranda i evo već me ne boli danas. Možda ponekad žigne ali ništa strašno.

(odgovor članu mika79)
Direktna veza do poruke: 560
15.8.2014 10:57:15   
glukica
Dobro jutro trudniceuser posted image ,Lelaigor draga ne brini,samo odmaraj i pazi se,nije sigurno nista strasno! JA sam pokisla kao mis,kod nas kisa pada ne prestaje.. krenula do prodavnice po dorucak i da uzmem nesto sta cu za rucak da spremam..kad sam krenula kisa je malo padala ..a u povratku jaoo skroz sam mokra bilauser posted image Meni isto nisu prijale vrucine,ovde ih i nije toliko bilo,ali na moru koliko sam uzivala,tako mi je pred kraj odmora smetala ta vrucina..cudno,inace obozavam toplo vreme :) u trudnoci se stvarno neke stvari menjaju i cudno je sta nam sve prija ili ne prija odjednom user posted image

(odgovor članu lelaigor)
Direktna veza do poruke: 561
15.8.2014 11:38:34   
superm
Lelaigor, ja sam u obe trudnoce jako rano dobila kontrakcije. To sto si ti opisala mogu biti i kontrakcije. Najbolje bi bilo da najpre ne malo nego malo vise uspris i da odes kod ginekologa. Stanje u kome se nalazis se ne zove tek tako - drugo stanje.

3 je moj srećan broj!!!

(odgovor članu glukica)
Direktna veza do poruke: 562
15.8.2014 11:39:06   
superm
Htedoh reci da treba da usporis.

3 je moj srećan broj!!!

(odgovor članu superm)
Direktna veza do poruke: 563
15.8.2014 11:39:29   
Ana13
Zdravo,stomacici. Kod nas i nije neko zahladjenje.Malo je oblacno,ali imam utisak da nije pala temperatura user posted image
Gde nam je Daca? Cekamo vesti...
Kad se bese ide u onu skolicu za trudnice? Jel ce neko da me zove ili treba sama da odem i da se prijavim? I kad vam prvi put dolaze patron.sestre? Mojoj drugarici su u drugoj trudnoci (sada) bile jos u 4 mesecu,a mene niko ne zove.Ili se ja ne javljam na tel user posted image Moze i to biti.

(odgovor članu glukica)
Direktna veza do poruke: 564
15.8.2014 11:41:15   
Ipokrisia
Trudnicice, da li je normalno imati malo jaci sekret u trudnoci?Meni je radjen vaginalni bris na pocetku trudnoce, i nije bilo nekih stetnih bakterija, samo one sto su inace deo vaginalne flore...
Pocetkom septembra radic mi cervikalni i Pappu...U medjuvremenu rekla mi je da stavljam Utrogestan vaginaletu jednom dnevno uvece (ali kontam da one nemaju veze sa lecenjem potencijalnih bakterija). Sutradan ujutru to meni malo iscuri,ali to vidim da je od toga.Medjutim ponekad mi se desi da bude kao ono u ovulaciji skroz providna tecnost ili belo pranje,promenim nekad i 2-3 gacica dnevno...Nekad se cak zabrinem da ne curi plodova voda, jer bas bude mokro :(

< Poruku je uredio Ipokrisia -- 15.8.2014 11:42:52 >

(odgovor članu glukica)
Direktna veza do poruke: 565
15.8.2014 12:19:26   
lesica
Ipokrisia evo baš jedne odgovarajuće teme za tvoje pitanje Vaginalna lučenja (belo pranje) u trudnoći

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu Ipokrisia)
Direktna veza do poruke: 566
15.8.2014 12:20:29   
Štetica
Ipo normalno je da bude pojacan sekret,sve dok je bez boje i mirisa sve je ok.
Daco javi se....

Zivi za svoje hocu,a ne za tudje trebalo bi...

Direktna veza do poruke: 567
15.8.2014 12:31:13   
mika79
Ipokrisia ja sam imala pojačan sekret, sve dok je bez mirisa i ako te ne pecka je normalno. Takođe sam non stop menjala gaćice što od utrogestana koji iscuri a i od sekreta, ako će ti dr raditi bris u septembru znaćeš pravo stanje.
Meni prija ovo zahlađenje poradila sam šta sam planirala po kući, čak sam i kuhinjske elemente prebrisala i presložila. Sad mogu i da se porađamuser posted image

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 568
15.8.2014 12:35:02   
miimiica_28
user posted image veliki pozadrav , tako sam se i ja brinula u vezi sekreta al sve je normalno samo ako je drugacijeg mirisa tj.neprijatog javiti se odmah doktoru . Meni se desilo da mi se sekret jako zgusnuo i razvlacio izvinjavam se na objasnjenu i otisla sam odmah doktoru koji je potvrdio da je to sve normalno zbog povecane tempetarure tjela u trudnoci . Vazno je samo da nesvrbi i pece, da nije neprijatnog mirisa i druge boje... dali se vama desavalo da se neosjecate trudnom meni se to uprabo desava i jako sam uplasena nedobivam na kilazi neznam dali je to uredu jedva cwkam 25.08. Nikad docekati datum da vidim dali je sve uredu uzasno sam zabrinuta sviboo mene mi govore da se nesikiram ali to je jace od mene ... neznam zasto??

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 569
15.8.2014 12:36:45   
lesica
Drage, molim vas, pišite u temi koju sam vam navela, prosto zagubiće se postovi ovde, pa kada nekome bude trebalo neće uspeti da nađe tuđa iskustva.

Hvala user posted image

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu miimiica_28)
Direktna veza do poruke: 570
15.8.2014 12:39:16   
Ipokrisia

IZVORNA PORUKA: Štetica

Ipo normalno je da bude pojacan sekret,sve dok je bez boje i mirisa sve je ok.
Daco javi se....

Izvini lesice, videla sam posle tu temu i iscitala je, ali videh niko nije aktivan tu odavno pa se zato prebacila ovamo :)

Hvala devojke na odgovoru! Ja odmah digla uzbunu te plodova voda te ovo te ono, mama me ubejduje da stavljam uloske, ali ja sam cula da to nije preporucljivo,da je bolje menjati ves,pa sad sta je tu je...Cekam za par nedelja te briseve pa ce da vidimo ,ljubim vas sve :*

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 571
15.8.2014 12:43:00   
Ipokrisia
IZVORNA PORUKA: miimiica_28

user posted image veliki pozadrav , tako sam se i ja brinula u vezi sekreta al sve je normalno samo ako je drugacijeg mirisa tj.neprijatog javiti se odmah doktoru . Meni se desilo da mi se sekret jako zgusnuo i razvlacio izvinjavam se na objasnjenu i otisla sam odmah doktoru koji je potvrdio da je to sve normalno zbog povecane tempetarure tjela u trudnoci . Vazno je samo da nesvrbi i pece, da nije neprijatnog mirisa i druge boje... dali se vama desavalo da se neosjecate trudnom meni se to uprabo desava i jako sam uplasena nedobivam na kilazi neznam dali je to uredu jedva cwkam 25.08. Nikad docekati datum da vidim dali je sve uredu uzasno sam zabrinuta sviboo mene mi govore da se nesikiram ali to je jace od mene ... neznam zasto??

Mimice, ni ja nisam dobila na kilazi a tu sam kao i ti 13-14.nedelja, cak sam i smrsala! Trudnocu sam osecala po tome sto me nekad nesto zaboli u stomaku,zigne i po mucninama, a verovatno ce i one sad nestati.Stomak je isti kao i u 2. mesecu sto mi je bio, nista nije porastao , ali doktorka mi kaze ne moze sad kad je plod svega 7-8 cm :) Imam drugaricu koja kaze da s enije osecala trudnom do 5. meseca tj dok nije osecala da je beba udara.Nije imala ni mucnine ni nista sto bi nagovestilo da je trudna...tako da sigurno je i dalje sve ok :)

< Poruku je uredio Ipokrisia -- 15.8.2014 12:44:29 >

(odgovor članu miimiica_28)
Direktna veza do poruke: 572
15.8.2014 12:53:20   
miimiica_28
Ipokeisa iskreno se nadam da je i kod mene tako i kod mene su mucnine i povracanje jako rijetke 28.07. Sam bila na kontroli imala sam 66,2 kg ali ja i danas vagam isto toliko sa odjecom pola kile vise jako zabrinjavajuce . user posted image zato sam u neizvjesnosti do 25 -og jer tad radim dabl test . Prva trudnoca dugo ocekivana 5 godina mozda zbog toga i imam strahove ... dali si radila ovaj glavni test ili i ti uskoro trebas?

Direktna veza do poruke: 573
15.8.2014 12:55:05   
Ana13
Ja sam sedmi mesec,stomacic mali,nemam nikakvih tegoba trenutno i cesto zaboravim da sam trudna.Ponasam se skroz isto kao i ranije.Bebac me sutka non stop i to vrlo jako,malo se mazimo,malo pricamo,ali ja i dalje nemam osecaj da sam trudna...

Direktna veza do poruke: 574
15.8.2014 12:57:53   
lelaigor
Ja se tek sad osećam trudnom, verovale ili ne. Isto se nisam gojila, bila sam punija i pre trudnoće, sve sam redovno nosila, farke i svoje stvari, tek sad kad osetim bebu i kad sam dobila baš stomak, mada čak ni sad ponekad...sve se ponašam kao da nisam trudna, dižem, radim, savijam se pa vas onda pitam za bolove u stomaku. user posted image

Direktna veza do poruke: 575
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Cepanje na porođaju: Kako ga izbeći?
Položaj u kojem ćete roditi ima veliki uticaj na to da li ćete se pocepati ili će biti potrebno sečenje perineuma. Cepan...

Anketa

Цртани филмови.
пеперутка16

Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?

Click Here