Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 15.8.2014 22:10:45
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Branki grlim te. Znam da si se mnogo uznemirila, ali sad moras da se smris zbg bebe. Bozu vezujte. Izvini sto sad svi pametujemo, ali za takve stvari nema popustanja.
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 15.8.2014 23:14:38
|
|
|
|
miimiica_28
|
Trcoslava komsinice jesmo li u istom gradu bas mi dragoo da imam i komsinicu
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 16.8.2014 9:43:20
|
|
|
|
branki*
|
dobro jutro,drugarice ma,ne pametujete,znam i ja,i ja bih tako pricala nekom,mora sediste i tacka,nije bitna kazna i da li ce neko da te kazni,nas stvarno nije nikad niko gnjavio sto boza nije u sedistu,cak ni na granicama,mada u inostranstvu strogo pazimo,bitno je tvoje dete.da ste videle samo,koja je to brzina,sekunde,kao na filmu,nemas vremena da reagujes,a nije nas ni udario,samo sto je mm bas naglo zakocio,boza ti preleti ,pa sta su oni,lagani.ne pada mi vise na pamet da popustam,ima da sedi,pa nek negoduje koliko hoce.on gospodin stoji pozadi izmadje dva sedista i tako voli da se vozi ili sedi i gleda pozadi u ono staklo zadnje. ok je sve sad,nije nikom nista,ali mi je ovo nauk. jeste ustale,sta radite?
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 16.8.2014 9:50:39
|
|
|
|
wivern
|
Jutrooooo Ma Branki najvise zbog drugih vozaca, ima jako puno idiota za volanom u poslednje vreme.Mada cu i ja sutra verovatno preskakati vezivanje deteta jer ce mi biti lakse u nekim situacijama. Lako mi je sad da pricam. Ja ustala u 8, probudio me pas za setnju. A napokon se pridigao i mm, prenela sam mu stomacni virus ali je njega unakazio. Imao je i temperaturu i ceo dan je juce prelezao.A vreme da dobijes slog, ovo nije normalno vise
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 16.8.2014 9:53:59
|
|
|
|
branki*
|
gde li si pa ti pokupila taj virus je l tebi proslo,ipak je bitnije da ti sad budes zdrava
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 16.8.2014 9:55:38
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: miimiica_28 Trcoslava komsinice jesmo li u istom gradu bas mi dragoo da imam i komsinicu Eh da smo barem, ali si mi najbliža ako se ne varam, Villach je odmah iza Karavanak tunela, a ja sam još malo napred. Pored Bleda u Slo, pa ako koji put idete da se prošetate do Bleda, javi :) Branki, ja sam tako proputovala ceo put do Grčke davne '89, ali opet tata tada nije vrzo vozio. Nije bilo šanse da spavam u putu, od malena pa do dana današnjeg. Meni je loše, jer se užasno nerviram i jako slabo spavam. Noas oko 3 sam opet cmizdrela. Btw osetila sam prve bebine pokrete prekjuče, pošteno me dete našutiralo. Tad sam se i preforsirala
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 16.8.2014 9:57:22
|
|
|
|
wivern
|
Niti sam isla u neke guzve niti sam se nesto vidjala sa ljudima tih dana. Jedino u prodavnici, to mi je bila sva zabava. Ja sam prosla super, bez temperature virus poceo u 12h i poslednje povracanje je bilo kod dr-a u 14h. Posle toga sam dremkala vecinu dana ali mi je bilo ok. Kaze dr da virusa ima nenormalno, 90% ljudi koji joj dolaze su zbog virusa a onih 10% zbog beer esta. A prvo pitanje je bilo "da li ste isli na beer fest"ja pocela da se smejem a kaze ona verujte da nije smesno Trco rekoh ti da prestanes da se nervira i da razmisljas..misli samo na sebe i Anci...ali prvo na sebe..
< Poruku je uredio wivern -- 16.8.2014 9:59:18 >
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 16.8.2014 9:58:12
|
|
|
|
branki*
|
trco,ovo za spavanje,znam kako je i bas me nervira..opet oko sredjivanja nesto i gospodina muza?
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 16.8.2014 10:00:58
|
|
|
|
branki*
|
IZVORNA PORUKA: wivern A prvo pitanje je bilo "da li ste isli na beer fest"ja pocela da se smejem a kaze ona verujte da nije smesno da li je htela da kaze da joj dolaze pijane trudnice
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 16.8.2014 10:05:06
|
|
|
|
Trcosava
|
Oooo Wiki, prosto mi neverovatno da te vidim budna. Nego ja gore gore napisah obavezno vezivanje - to sam mislila na sedište, pošto je Ana već u onom što njoj preko ramena i sedišta ide pojas za vezivanje
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 16.8.2014 10:11:22
|
|
|
|
Štetica
|
Jutro i od mene,tek sad pijem prvu kafu.Uzasno sam spavala,budila se 4-5puta,te u wc te sam zedna,i tako par noci unazad,tek sam oko 6 zaspala bez budjenja do sad. Kod mene se takva kisa srucila jutros i zahladnelo je da trebju dugacki rukavi.Novembar se vratio
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 16.8.2014 10:11:57
|
|
|
|
Trcosava
|
Bih ja Wiki, tačnije popodn je prošlo super - Anči i ja smo pevale u kuhinji i jele i zezale se... Uveče je meni ubistvo. Branki, frka oko krečenja i rotiranja sobe i neslušanja i pravljenja buda i vrhunac srozavanja mene
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 16.8.2014 10:18:16
|
|
|
|
branki*
|
verujem ti,ja sam prolazila jednom kroz to,a na jesen cu opet,jer ima da hoblujemo jos jednu sobu i americke plakare u hodniku i spavacim.maa,puste pare,da ih imam koliko mi treba,sve bih sama
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 16.8.2014 10:20:14
|
|
|
|
wivern
|
Branki izgleda da dolaze, mada mene vise nista ne cudi kad malo bolje razmislim. Mene vise od tog piva uzasava pomisao na udisanje tone prasincine i ko zna cega jos. Eh Trco ima tu svega kod vas, i nervoze i tebi luduju hormoni pa si preoset_ljiva...Zato ne treba da slusas opste to njegovo istresanje na tebi. On je nasao kako ce da se olaksa, a sad to moras naci i ti.. Stetko pa kako i da spavas kad je vreme nenormalno a i mi smo u nenormalnom periodu. Pa kad se sve to sabere dobijes uzas od nespavanja i maltretiranja.
< Poruku je uredio wivern -- 16.8.2014 10:21:41 >
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 16.8.2014 10:34:30
|
|
|
|
lelaigor
|
Evo i ja da se požalim, ne mogu ni ja baš nešto da spavam. Mogu lepo da spavam ako ću leći u 19h pa do 00h. A posle kao luda. Te sanjam košmare, noćas sam plakala u snu, te imam grčeve u nogama, te mi se piški svakih 10 minuta, a u stvari mi se ne piški nego mi ovo bebče baš na bešiku sedne... Joj, branki, mogu misliti kako si se najedila. Ja sam tako neuračunljiva u takvim situacijama, nervni slom dobijem. Ali, nemoj se jediti sve je prošlo ok, bez povreda, zar ne? Mi smo imali sreće sa Dariom, ona je uvek volela u sedištu da bude. Trco, a ne shvatam što se jediš? Tm te gnjavi? Ja se jedim sad zbog tog drugog ekspertnog i jediću se dok ne odem kod dr 05,09, I nadam se da neće ispasti da je ona zaboravila na to, nego da imam vremena još da ga uradim, ili da ona ipak radi kod nje u ambulanti, ili nešto već... Bože, sa Dariom sam toliko uživala u trudnoći, ništa nisam znala i ništa me nije brinulo, sve je bilo ok i bila školska trudnoća...čak i na putu sa odmora kad mi je pozlilo u kolima, pa išli u hitnu, itd. mm se oduzeo, ja sam bila flegma. A sad...nema za šta se ne nerviram...
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 16.8.2014 10:45:20
|
|
|
|
Sanjchezze
|
Dobro jutro dragi stomacici Evo i mene sa jednim pitanjem, verovatno glupim al nemojte mi zameriti, prva mi trudnoca pa ne znam Naime, pre par dana je poceo da mi iskace stomak, da se tako izrazim. Ja mislim da se beba namesti tu pa mi se stomak na tom mestu ispupci i tako neko vreme dok se beba ne skloni. E sad jutros se isto tako namestila na desnoj strani, iskocio stomak i ja pipnem tu kad ono tvrdo na tom mestu a okolo stomak normalan i tako 15min sigurno, sad me zanima jesam li napipala bebu? Sad na primer nigde mi nije ispupcen stomak i nigde nije tvrd.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 16.8.2014 10:55:11
|
|
|
|
Štetica
|
Lela a kad stizu rezultati AC? Mozda zbog toga ti nije nista rekla za EUZ. A to za prvu i drugu trudnocu te razumem,u prvoj opusteno,maltene i neznas sta je sta,pa je sa jedne strane i lakse. Ja cu najverovatnije u petak na uz,da nahvatam dr pre nego sto ode na odmor,a bicu 19+4.Al to ako se skanim da ustanem jedno jutro rano da uradim ks i urin,najgore mi sto moraju dva puta da me bodu,za ks u domu zdravlja pa za Rh antitela u transfuzij.
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 16.8.2014 11:19:56
|
|
|
|
17 joka
|
Branki, sad procitah, verujem da tii je bilo strasno ali bitno je da ste svi dobro Štetice srecno na UZ trudnice
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 16.8.2014 11:21:34
|
|
|
|
daca77
|
Dannn i od mene!!! Branki, bitno je da ste svi ok. Ostale
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 16.8.2014 11:28:10
|
|
|
|
glukica
|
Cao i od mene! Sta mislite o putovanju kolima u trudnoci? Mi treba za 2 nedelje iz Nemacke u Srbiju da putujemo, moj muz vozi jedan auto dole pa smo mislili u jednom pravcu kolima a da se vratimo avionom? Da li ja to smem uopste nemam pojma? To je oko 12 sati puta.. Mislim ne moram mogu i avionom nego prosto da cujem vasa misljenja . Cmook
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 16.8.2014 11:56:02
|
|
|
|
lelaigor
|
Glukice, ja mislim da možeš. Najsretnija varijanta za put u trudnoć je kolima, jer ti sam možeš da diktiraš kad da odmoriš, kad da piškiš, kad da protegneš noge... A obaška što i neće biti velika trudnoća. Štetice, srećno na UZ. Rezultati amnio mi stižu 29.08., tačnije tad ih zovem da vidim jesu li gotovi. Rekli su mi da zovem za mesec dana, a radila sam je 29.07. I ja sam mislila da je zbog toga, ali reče mi lesica juče u temi EUZ, da nemaju veze jedno s drugim, da se na EUZ gledaju unutrašnji organi, itd. a to na amnio ne može da se vidi.
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 16.8.2014 11:57:41
|
|
|
|
branki*
|
i ja mislim da mozes,pogotovu sto je dobar put.mozete da odmarate kad god hoces,a ako putujete samo ti i tvoj muz,uvek mozes da se pruzis na zadnjem sedistu. nema je bubi,bubiii,uzivas,srem,srem,srem,divan je kiceni sreeeem a,nema je ni isler dugo,da li je sve ok..... kod nas sunce.ja stavila rucak..zamlacujem se sa bozom,malo kuckam.
< Poruku je uredio branki -- 16.8.2014 12:00:14 >
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 16.8.2014 13:36:45
|
|
|
|
Mushu
|
Pozdravljam sve trudnice i one koje ce to biti. Tek sam se prijavila i malo mi se tesko snaci na forumu pa izvinite ako sam fulila temu. Nakon dvije godine pokusavanja napokon su se pojavile Iz vedra neba. Jos smo u soku. Bila sam kod dr 5. sam nedjelja i za dvije idem da vidimo da li srce kuca. Jako se bojim i u uzasnom sam grcu. Samo da prodje ok. Cuvajte nam palceve i javim se sta je bilo. Pozdrav
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 16.8.2014 15:11:12
|
|
|
|
glukica
|
Lelaigor,Branki hvala na savetima! I ja milsim da ste u pravu,bezveze mi da idemo maltene istog dana,ja avionom i dajem pare za kartu a moj muz kolima.. i tako ta kola ostavljamo mojima,a mi cemo se vratiti avionom! Bas se radujem putu,a mislila sam i na 4D da idemo u Beogradu :) Tako da se duploo radujem da vidim Mushu cestitam!!! I dobro nam dosla!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 16.8.2014 15:51:42
|
|
|
|
Ana13
|
Zdravo,zenice. Ja ustala oko pola 8,pa skitala malo.Kod nas upeklo sunce,jedva sam cekala da stignem kuci.Pa gde im je to zahladjenje Glukice,ja sam sad za Grcku isla kolima.MM i ja sami.Oborila sam sediste i sve vreme sam leskarila.Stajali smo na svakih dva sata po 5-10 min da protegnem noge (savet od dr),mada ja nisam osecala potrebu za tolikim pauzama i odlicno sam prosla. Bices i ti ok.Nadji udoban polozaj,ponesi neko jastuce,mozda ti zateba i dosta vode i ne brini. Mushu,cestitam i dobro nam dosla Sanjchezze,meni tako beba stalno radi.Naguzi se i rastegne mi kozu.Napravi se loptica na jednom mestu,a ostatak stomaka prazan.Ja je malo mazim,lupnem po guzi i ona se pomeri.Jednom me je toliko zabolelo da su mi suze same krenule,ali se brzo opruzila.Velika je sad,a jos uvek hoce da se prevrce i okrece kako joj volja,a nema vise toliko mesta Sta mislite kad je pravo vreme za krecenje? Termin mi je 5.11. Nekako mi sad rano,a posle ce mozda biti losije vreme,kraci dani... Ne znam kad da krenemo sa sredjivanjem bebine sobice
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Moćna fotka: kako se pomeraju kosti leđa t...Ova neverovatna fotografija žene koja se porađa dokazuje koliko je ljudsko telo neverovatno. Pogledajte kako izgleda ana...
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.
Više >>
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?