Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 14.8.2014 9:39:06
|
|
|
|
mika79
|
bubulence i ja sam prvo pomislila na magnezijum, moraću kupiti magnezijum, ja sam pomislila da to nije neki znak da se porođaj bliži
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 14.8.2014 9:40:50
|
|
|
|
bubulence
|
pa blizi se, u naredne 2-3 nedelje ces se poroditi . mozes piti onu donat vodu, ona je puna mg
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 14.8.2014 9:43:24
|
|
|
|
branki*
|
bubi,svakom je u glavi ono sto mu fali ne znam to za nogu,meni se nije kocila nikad. ana,super za more moj rucak gotov,hahah!sad prostrla ves,cekam gospodina bozu da ustane-nocu luduje,danju planduje,k'o tinejdzer.
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 14.8.2014 9:44:32
|
|
|
|
wivern
|
Miko donat voda ti je super, a mozes i onu nas u mivelu.. Bubulence ajd sto visimo na temama o sexu ali onaj svingeraj ...ko zna do kraja trudnoce na kojoj cu temi zavrsiti, hormoni me ubise
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 14.8.2014 9:45:10
|
|
|
|
bubulence
|
hihhih da tebi je zabranjeno . meni nije i mogu ti reci da bas uzivam
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 14.8.2014 9:48:09
|
|
|
|
bubulence
|
wiv dobro je dok ste u temama na rr, samo da ne pocnete uzivo
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 14.8.2014 9:50:55
|
|
|
|
branki*
|
od kako sam trudna mnogo cesce mislim na sex,hormoni verovatno
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 14.8.2014 10:01:02
|
|
|
|
bubulence
|
branki imas jos par meseci fore da se vadis na trudnocu i hormone a onda cemo svi shvatiti kakva si zaista i sta ti je stalno u glavi
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 14.8.2014 10:05:41
|
|
|
|
wivern
|
Bubulence ako bude zanimljivih i raznovrsnih postova na rr zadrzacu se na forumu ..tako da zene pisite zbg nas hormonski ugrozenih trudnica. Jel ima neka od vas problem sa pulsom, pritisak mi je standardan 90/60 ali puls malo malo pa se ubrza. I srce tuce kao ludo, a to je pocelo pre dva-tri dana tj kako su pocele ove vrucine.
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 14.8.2014 10:15:03
|
|
|
|
ivaMark
|
Dobar dan Von, uzivajte Miko, ne verujem da ti je to zbog nedostatka mg (ako se noga koci), pre da ti je beba nezgodno namestena pa neki nerv pritiska. Mg je za grceve u misicima. Koja li ce pre od nas dve Wiv i ja imam taj problem, malopre mi je bio puls 118, uzasno se osecam tada...
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 14.8.2014 10:17:14
|
|
|
|
branki*
|
IZVORNA PORUKA: bubulence branki imas jos par meseci fore da se vadis na trudnocu i hormone a onda cemo svi shvatiti kakva si zaista i sta ti je stalno u glavi haha,daaa onda na povrsinu ima da izbiju moje skrivene sklonosti prolupah od ove vrucine...
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 14.8.2014 10:21:40
|
|
|
|
wivern
|
Joj Ivo ali ti sitno brojis..izmedju tebe i Mike ce biti foto finish a ja sam tek 29-a nedelja...disacu na skrge do kraja
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 14.8.2014 10:27:36
|
|
|
|
ivaMark
|
Wiv, mozda ti je od vrucine... Malopre sam bila u dvoristu i bas mi je bilo lose. Inace mi u kuci radi klima dan i noc. Sutra cu najverovatnije u savetovaliste, nisam mogla ovih dana po ovoj vrucini.. pa me mooozda i pregleda dr da vidimo stanje
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 14.8.2014 10:29:26
|
|
|
|
plačljiva
|
Dobro jutro drage moje ja se ipak spremam da odem do lilyja,da kupim Raid.Poludela sam od komaraca.Meni su oni glavni problem...Ni puls,ni pritisak,već komarci
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 14.8.2014 10:45:57
|
|
|
|
mika79
|
IZVORNA PORUKA: branki od kako sam trudna mnogo cesce mislim na sex,hormoni verovatno ovo kao da sam ja napisala, ponekad pomislim kakvo li će dete biti kad mama samo misli o ako se za dve nedelje ne porodim ima da spopadnem muža, ako bude smeo. Ivo sve mi se čini da ćeš ti pre mene, moguće je da mi se beba priklješti neki nerv ša mi se koči noga, to mi se dešava samo kada šetam.
< Poruku je uredio mika79 -- 14.8.2014 10:49:13 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 14.8.2014 10:53:00
|
|
|
|
17 joka
|
Wiv, nisam trudnica ali pritisak mi je identican manji cak i od tvog a puls ludi ovih dana preko 110 sam rad srca je opterecen niskim pritiskom jos ova toplota haos
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 14.8.2014 11:34:44
|
|
|
|
daca77
|
Samo da vas Odoh za NS
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 14.8.2014 11:37:57
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Daco Jedva cekam da nam se javis kasnije
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 14.8.2014 11:38:38
|
|
|
|
17 joka
|
Dacika srecno
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 14.8.2014 11:51:22
|
|
|
|
bubulence
|
daco cekamo vesti! miko pa spopadaj muza sada slobodno ... wiv to je od ovog vremena, nista se ne brini... mozda da usporis sa klikanjem . placljiva, bez raida ne zivim vec 5 godina, ukljucen mi je 24h dnevno/ 7 dana u nedelji!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 14.8.2014 12:33:40
|
|
|
|
Janja V
|
Hvala vam ,drage, na lepim zeljama Miko, Iva, i ja sam tu negde kao i vi. Od samog pocetka imam osecaj da ce biti pre termina koji je 8. septembra, a i doktor mi je rekao da ce biti pre jer smo bas napredni. Daj Boze da je vidovit jer i ja jedva cekam da upoznam mog decaka.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 14.8.2014 12:49:52
|
|
|
|
wivern
|
IZVORNA PORUKA: bubulence wiv to je od ovog vremena, nista se ne brini... mozda da usporis sa klikanjem . ! Pa danas nisam kliktala mnogo nego resila da odem do radnje i zavrsim jos neke stvari. I vratim se kuci posle 10 minuta jedva, potpuno izbezumljena koliko mi je lose. Mislila sam da cu se srusiti negde. Zvala dr odmah koja mi je rekla da ne izlazim vise po suncu, da sedim kuci i pijem tecnost jer vrucina dodatno spusti pritisak. Tako da mi sad jedino kliktanje preostaje.
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 14.8.2014 12:52:42
|
|
|
|
anita
|
Dobar dan svim i od mene. Evo me nakon par dana. U ponedeljak sam bila na uz i bebe su ok. Porasle su i sada su velike 3,82;3,92 i 4,23cm. Dr.kaze da je sve ok. Sledece nedelje idem da radim neke analize.
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 14.8.2014 12:57:01
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: wivern IZVORNA PORUKA: bubulence wiv to je od ovog vremena, nista se ne brini... mozda da usporis sa klikanjem . ! Pa danas nisam kliktala mnogo nego resila da odem do radnje i zavrsim jos neke stvari. I vratim se kuci posle 10 minuta jedva, potpuno izbezumljena koliko mi je lose. Mislila sam da cu se srusiti negde. Zvala dr odmah koja mi je rekla da ne izlazim vise po suncu, da sedim kuci i pijem tecnost jer vrucina dodatno spusti pritisak. Tako da mi sad jedino kliktanje preostaje. hihih ma salila sam se, samo ti klikci, eno bas sam napisala da navijam da ti pobedis, mada su male sanse da te neko prestigne . pa jeli tebi nizak pritisak ili ti je ubzan puls? ako je nizak pritisak poj jacu tursku kafu i gricni nesto slano. anita
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 14.8.2014 13:00:31
|
|
|
|
Peace*
|
Anita, trojke? Nisam ni znala da na forumu ima trudnica koja nosi trojke! Svaka čast!
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Dobijanje na težini po nedeljama trudnoćeKoliko je preporučljivo ugojiti se u trudnoći i zbog čega kilogrami tako naglo rastu?
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!
Više >>
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?