|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat]
11.8.2014 9:46:04   
lesica
Tash user posted image user posted image

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu Peace*)
Direktna veza do poruke: 376
11.8.2014 9:46:11   
Ana RR

IZVORNA PORUKA: Peace*

Moram da prestanem da dolazim u ovu temu, čudne misli mi se motaju po glavi! user posted image

user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Peace*)
Direktna veza do poruke: 377
11.8.2014 9:47:21   
Peace*
Strašno!

Tasha

Objasni im Bože, da mi se može!

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 378
11.8.2014 9:47:30   
ivaMark
Hej drugarice,

ne znam kako je kod vas ali ja se kuvaaaaaaam.... klima pici od ranog jutra.

Trco, bucni se jednom i za nas koji mastamo o bilo kakvom brckanju user posted image

Von, lep provod na odmoru user posted image

Miko, cekas da krene porodjaj ili ides na izazvan?

Moracu ove nedelje da se malo aktiviram po pitanju epidurala, nesto ne verujem onoj dr koja mi je rekla da ovde ne postoji to a setila sam se da mi je jedna u savetovalistu pisala kako se porodila carski sa spinalom user posted image

Crkoh od vrucine..............

Nema veće sreće, od ljubavi bebeće :)

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 379
11.8.2014 9:48:29   
branki*
tash,ko god zaviri u ovu temu,bude svastauser posted image
bubi,kako mislis-na ledjima,a ruke ti gore ispod glave?ja ne spavam tako,ali nisam cula da ne valja,samo sam cula da ne valja da se kaci kao ves,odnosno da ne istezes ruke baas visoko,a to nije slucaj kad spavas..snaja i u trudnoci popije po neku casa vina ili piva?meni nekad bas dodje..

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Peace*)
Direktna veza do poruke: 380
11.8.2014 9:50:31   
bubulence
branki koliko znam ruke ne smeju da se dizu gore jer tako prekidam dotok kiseonika za bebu, tako sam citala... a ja spavam ili na stomaku (sada vise ne) ili sa strane a ruke moram da drzim ispod glave. a kazu da to ne sme

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 381
11.8.2014 9:52:14   
branki*
ne znam za to..i ja spavam na strani,a ruke su mi ispod jastuka valjda,ne znam sad ni kako bas..

branki

Direktna veza do poruke: 382
11.8.2014 9:52:51   
wivern
Zene samo da vam mahnem....odoh do frizera da dokrajcim frizuru. Bila proslog ponedeljka ali nisam mogla toliko da sedim, danas da mi izvuce jes neke pramenove user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

Direktna veza do poruke: 383
11.8.2014 9:58:17   
mika79
Hvala vam drage moje što brinete, ja sam kući. Dr kaže da je sve spremno grlić je 0,5 cm, razmekšan, otvorena sam 2-3cm, ctg uredan, beba se lepo namestila, ali pošto ja nisam prešla termin, dr nije za izazivanje. Ja u sredu idem kod moje dr koja mi vodi trudnoću, trebala bi da mi radi uz, dogovor je da se javim posle. Sad ću malo da odmorim pa treba da perem prozoreuser posted image

Direktna veza do poruke: 384
11.8.2014 10:01:19   
ivaMark
Super Miko, najbolje je da krene sam porodjaj, vidis da kod tebe ide ladano user posted image

Ne znam kakve veze ima polozaj ruku u toku spavanja sa protokom krvi do bebe user posted image

(odgovor članu mika79)
Direktna veza do poruke: 385
11.8.2014 10:09:47   
mika79
Ivamark jeste najbolje da sve krene prirodno, ja sam se prijavila za epidural ali ako krene uveče ili u toku noćo verovatno ga neću dobiti, pa dr prati ako bude mogle da se nekako isplanira da dobijem epidural. Vidim pričate o rukam iznad glave, ja sam negde pročitala da ne treba dizati ruke iznad glave ali je to kod mene nemoguće. Kad nešto radim (kuvam, sklanjam, brišem) moram da podignem ruke, a pošto sam niska čestom moram i na prstiće da se propnem.

(odgovor članu ivaMark)
Direktna veza do poruke: 386
11.8.2014 10:09:59   
vonavoj
mika79,super je sve to,samo da krenu kontrakcije,tako sam i ja bila ceo deveti i prenela nedelju danauser posted image user posted image

(odgovor članu mika79)
Direktna veza do poruke: 387
11.8.2014 10:11:17   
bubulence
miko to ce kod tebe ici brzo, videces...

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 388
11.8.2014 10:15:07   
mika79
Von, bubulenceuser posted image videćemo. Meni je najvažnije da se prati stanje zato i idem uporedo u dispanzer gde vodim trudnoću i prijemnu ambulantu u porodilištu.

Direktna veza do poruke: 389
11.8.2014 10:17:41   
Trcosava
Jbg ja sam najgora trudnica user posted image

Em pušim, em sam do sad popila 2 cela piva (kad se sve sabere). Ta piva koja ja pijem su ona sa malim procentom alkohola (2.5%, standardno pivo ima 4.6%).

Sad drvlje i kamenje na mene user posted image

Sad me mm zove, kaže do 12 će sigurno biti kući (a kao od sutra je trebao da bude na odmoru). I sad ja bi opet da idemo svi zajedno na bazen, a on bi da krene da šprica zidove. Sad moram da se ubacim u treću brzinu - da operem sudove (nope, još nisam!!!) pa da krenem polako da vadim stvari iz ormana. Gde i kako ćemo sve da potrpamo u dnevnu POJMA NEMAM!

I flunked anger management! }:->

Direktna veza do poruke: 390
11.8.2014 10:23:23   
wivern
Miko tebi bas usitnilo, zavidim ti user posted image

Trco pa i ja rado popijem pivo, ali ono sa vise alkohola... a za kucu ne znam sta da ti kazem osim MRZIM KRECENJE (izvin'te zbog velikih slova)

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 391
11.8.2014 10:23:34   
Trcosava
Ivo, zar ti nisi negde na moru? Ili barem blizu mora? Još nisam ništa odlučila za bazen. Mislim išla bi zbog Ane, obožava vodu i konačno se oslobađa malo - počela je i da skače u vodu. Naravno, sve je vodim u onaj duboki, onaj mali mi je bezveze. Ima mišiće naravno. Od septembra će sa vrtićem imati i časove plivanja, tako da nadam se iduće godine idemo na bazen bez mišića user posted image

Miko, ja ti oko toga ništa ne mogu pomoći niti znam. Jedino što ja znam je da sam prenela preko 10 dana, na jednoj od kontrola mi dr rekao da ako mislim da se uskoro porađam, da se sexam user posted image

A da, zadnji put kad sam bila na kotroli, ulaiz druga doktorka koja govori mojoj ''došla jedna trudnica, danas joj je rok, ovo joj je drugo dete traži da je porađamo, ne može ona više''

WTF????user posted image

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 392
11.8.2014 10:24:36   
branki*
onda,mogu i ja ponekad da popijem po neku casuuser posted image

branki

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 393
11.8.2014 10:28:02   
Trcosava
Wiki nije meni problem krečenje ni malo. PRoblem je što se rotiraju sobe, što moraju kablovi da se vuku, postavljaju novi.... da je samo krečenje ni po jada, nego znaš onaj problm sa buđi - e to je drndanje u 66 činova. Pskaj varikinom, pa čekaj da se osuši, pa ostruži, pa opet naprskaj, pa čekaj da se osuše zidovi pa tek onda krečenje. A sve iz spavaće (bračni, anin krevet, komode) prebaci u dnevnu koja je i tako po mom mišljenju prenatrpana.

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 394
11.8.2014 10:29:12   
ivaMark
Trco, nisam ni blizu mora... na zalost. Zivim u Bosni (udata) a trenutno sam kod mojih (Srbija, Smederevo)

A mislim da cu i ja kao ta sto trazi da je porode user posted image , jbt ako bude kao sa J-bicu jos mesec dana trudna, a vec sada crkavam, ubise me vrucine user posted image ne mogu nigde da setam, odmah me boli stomak, nije to bol klasican nego vise kao da me preseca nesto dole.

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 395
11.8.2014 10:30:22   
Ipokrisia
Cao devojke! Ja samo da se javnem, idem za sat vremena da radim double, drzite mi fige! user posted image

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 396
11.8.2014 10:31:42   
bubulence

IZVORNA PORUKA: Ipokrisia

Cao devojke! Ja samo da se javnem, idem za sat vremena da radim double, drzite mi fige! user posted image

drzimo user posted image

(odgovor članu Ipokrisia)
Direktna veza do poruke: 397
11.8.2014 10:32:24   
Ipokrisia
Bas sam nestrpljiva da vidim bebu dugo je nisam videla, al opet imam neku tremu...uuffff valjda ce biti sve ok user posted image

Direktna veza do poruke: 398
11.8.2014 10:33:40   
wivern
Trco ma ja mrzim i obicno krecenje a tek to necu ni da zamisljam...uzas.

Honey, I'm Home

Direktna veza do poruke: 399
11.8.2014 10:34:18   
Trcosava

IZVORNA PORUKA: ivaMark

Trco, nisam ni blizu mora... na zalost. Zivim u Bosni (udata) a trenutno sam kod mojih (Srbija, Smederevo)

A mislim da cu i ja kao ta sto trazi da je porode user posted image , jbt ako bude kao sa J-bicu jos mesec dana trudna, a vec sada crkavam, ubise me vrucine user posted image ne mogu nigde da setam, odmah me boli stomak, nije to bol klasican nego vise kao da me preseca nesto dole.

QQ ja sam glavu na panj mogla da dam da si ti negde u CGuser posted image

Odo bre! Moram! I klikćite na one ikonice! user posted image

(odgovor članu ivaMark)
Direktna veza do poruke: 400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Cepanje na porođaju: Kako ga izbeći?
Položaj u kojem ćete roditi ima veliki uticaj na to da li ćete se pocepati ili će biti potrebno sečenje perineuma. Cepan...
Dobijanje na težini po nedeljama trudnoće
Koliko je preporučljivo ugojiti se u trudnoći i zbog čega kilogrami tako naglo rastu?

image
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.  Više >>
image

Anketa

Цртани филмови.
пеперутка16

Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?

Click Here