|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat]
11.8.2014 18:21:16   
bubulence

IZVORNA PORUKA: branki

dobro sam,ali se bas znojimuser posted image ,samo se lepim,malopre se istusirah i opet pocelo...

ko sta radi ja trcim po forumu i citiram branki user posted image . takodje se mnogo mnogo znojim user posted image

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 426
11.8.2014 18:22:28   
branki*

IZVORNA PORUKA: bubulence

IZVORNA PORUKA: branki

dobro sam,ali se bas znojimuser posted image ,samo se lepim,malopre se istusirah i opet pocelo...

ko sta radi ja trcim po forumu i citiram branki user posted image . takodje se mnogo mnogo znojim user posted image

hahaha,a ja te pratim i komentarisemuser posted image
jao,kako sam se nasmejala sad.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 427
11.8.2014 18:23:28   
bubulence
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 428
11.8.2014 19:34:29   
glukica
Cao zenice, vidim pricate o 4 d, smem ovde da pitam znaci? Ja sam mislila da idem na 4 d kad idemo u Beograd, a to ce biti za par nedelja tad cu biti 17-18 nedelja? Jel to ok period da se vidi pol i da li je sve u redu sa bebom?

Direktna veza do poruke: 429
11.8.2014 19:37:39   
branki*
glukice,ja malopre pisah,isla sam u 19.nedelji i sve se videlo,pol,beba,protok krvi,komore,sta vec sve gledaju.imas i temu 4d,ukucaj u pretrazivac.

branki

(odgovor članu glukica)
Direktna veza do poruke: 430
11.8.2014 19:51:24   
Trcosava
Ja sam totalno gecrk! Ceo dan nisam stala. Nita ne osecam, ni krilca ni nogice ni kljun - nita!

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 431
12.8.2014 7:16:17   
branki*
gde ste trudniceuser posted image
bice izgleda opet lep dan...bas mi se ide na bazen,a glupo mi..celo leto prodje,nisam se suncala,bas dugo nisam bila ovako bela...cekam boza da ustane,pa cu neko lisnato sa visnjama za dorucakuser posted image
ajte da pijemo zajednouser posted image

branki

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 432
12.8.2014 7:53:45   
Ipokrisia
dobro jutro svima!! stigli mi rezultati konzilijuma betaHcG 36,3 i Pappa 5,22....da li neko zna d ali je ovo ok...s tim sto mi nije stigla ona statistika i rizici, ne znam ko to daje?

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 433
12.8.2014 7:55:09   
branki*
ipo,pricas za dabl test?to sve salje laboratorija u kojoj si radila.

branki

(odgovor članu Ipokrisia)
Direktna veza do poruke: 434
12.8.2014 7:58:43   
Ipokrisia
a sorry ima i to nego otislo u junk.E ovako biochem risk +NT 1:10000 double test 1:1450 age risk 1:602 Trisomy 1:10000

Direktna veza do poruke: 435
12.8.2014 8:08:54   
Trcosava
Ipokrisia imamo temu Double test sa sve vrednostima pa ćeš sigurno naći odgovor

I flunked anger management! }:->

Direktna veza do poruke: 436
12.8.2014 8:34:58   
bubulence
dobro jutro i od mene. cekam da se ovo noje dete probudi da idemo napolje dok nije upeklo. ako vec nije...
ipo mislim da su rezultati dabl testa odlicni. dista su slicni mojim a dr mi je rekao da su moji super.
branki i ja se svaki dan razmisljam o bazenu a onda na kraju ostanem kod kuce.
inace, shvatila sam da si ti moje drugo ja samo sa 20 kg manje user posted image

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 437
12.8.2014 8:44:14   
branki*

branki i ja se svaki dan razmisljam o bazenu a onda na kraju ostanem kod kuce.
inace, shvatila sam da si ti moje drugo ja samo sa 20 kg manje user posted image

bubi iliti branka mojauser posted image ja imam posebnu slabost prema osobama koje se zovu kao i ja,a pogotovo ako jos vidim da smo slicneuser posted image
inace,ja vec imam plan kako cemo da se stesemo posle ovih porodjaja,nista ne brini,ima da do leta budemo super ultra mega zgodne mamice sa dvoje deceuser posted image user posted image

branki

Direktna veza do poruke: 438
12.8.2014 8:50:47   
bubulence
da cujem plan user posted image , ako mi uopste bude potreban obzirom da i necu imati neku pomoc

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 439
12.8.2014 8:53:45   
mika79
Dobro jutro trudnice, kako izdržavate ovu vrućinu? Ja sam juče morala uključiti klimu, baš ne volim da je uključujem ali peglala sam zavese i sva sam se ušmurala. Juče sam deo prozora oprala još imam dva nikako da se nakanem.

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 440
12.8.2014 9:00:33   
branki*

da cujem plan user posted image , ako mi uopste bude potreban obzirom da i necu imati neku pomoc

pa,taj,najobicniji-bicemo uglavnom same sa dvoje dece i stanom,znaci manje vremena za kuvanje i mesenje testa i slatkisa.naoruzacemo se znanjem o kombinovanju namirnica i piti puuuno vode.stalno cemo se podsecati da dolazi leto i da necemo moci vecito da nosimo debele jakne i trudnicke trenerke.uvelicacemo nase najbolje slike iz hot perioda.ponavljati da nam je prva mladost prosla,ali da jos uvek mozemo da pokazemo kako izgledaju mlade mame,nismo vise trudne-znaci nema opravdanja za prekomerno zdranje(moj slucaj).eto,tanana!
a i bodricemo se ovde medjusobno.
miko,isto..bas mi je vruce,cak mi nije toliko ni toplo koliko neki znoj i neka sparina i lepljivost.

branki

Direktna veza do poruke: 441
12.8.2014 9:06:22   
bubulence
branki dobar ti je plan, kako si ti to sve lepo smislila user posted image .
miko nista me ne pitaj. od jutros imam uzasne vrtoglavice i mucnine. to je sigurno od ovog vremena

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 442
12.8.2014 9:07:47   
wivern
Jutro zenskaci user posted image
Miko juce je bas bilo toplo, ali bas. Valjda nam jos teze pada ta vrucina jer nije konstantna nego malo vruce malo kisa.
I ja palim klimu samo kad moram, uzasno me unervozi, cak i klima u kolima.
Ne znam kako cu danas, u 13h imam skolicu i mislim da cu poneti pokretni frzider sa sobom.

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 443
12.8.2014 9:09:12   
branki*
am smislila,samo jos da izdrzimouser posted image

branki

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 444
12.8.2014 11:24:44   
Jole84
Aaaaa ja kasnim,nisam u toku! Les čestitam draga od srca user posted image user posted image Lenka će imati društvo,jupiiiii user posted image
Plačljiva bravo za devojčurka user posted image
Štetko,Daco,Bubi,Branki,Wiv....ljub za stomačiće user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 445
12.8.2014 11:38:01   
bubulence

IZVORNA PORUKA: Jole84

Štetko,Daco,Bubi,Branki,Wiv....ljub za stomačiće user posted image

user posted image user posted image ljub ljub i za vas dve devojke!
moje dete celo jutro igra i peva, vrti mi se u glavi. ali bolje to nego da joj po 606. put citam bambija.
bas mi je bzvz danas, od pocetka se nisam ovako kilavo osecala...

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 446
12.8.2014 12:15:55   
glukica
cao trudnice user posted image tek sad pijem ..pocela sam da ucim,imam jos 2 ispita da zavrsim faks..u septembru idemo u srbiju zbog mojih ispita..ako sad ne zavrsim nikad necu.. user posted image

Direktna veza do poruke: 447
12.8.2014 12:26:12   
branki*
glukice,sta studiras?samo uci...
i ja sad skuvala drugu kafu,rucak imam,malo precistila,boza se uspavljuje,pa cu posle da sredim njegove igracke,celu sobu prevrnuo...
jole,poljubac i za tebeuser posted image

branki

(odgovor članu glukica)
Direktna veza do poruke: 448
12.8.2014 12:31:16   
17 joka
Glukice, zavrsices user posted image

Trudnice, vidim da vam smeta vrucina pitam se kako je tek vama kad je meni ovako user posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 449
12.8.2014 12:40:31   
glukica
Studriam vec 1000 godina user posted image odavno sam postala apsolvent,pa sam sve nesto oduzila..preselila se itd.. zadnjih 2 god na 3 meseca idem u bg zbog ispita,mislim meni je super da idem u svoj grad zbog roditelja,drugarica i svega..ali nikad nisam opustena,da imam vremena za uzivanje..sve nesto na trk,jer uvek imam ispite..ali nadam se da ce doci uskoro kraj tome,da ubuduce idemo sa user posted image i uzivamo .. Turski jezik zavrsavam user posted image

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 450
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Cepanje na porođaju: Kako ga izbeći?
Položaj u kojem ćete roditi ima veliki uticaj na to da li ćete se pocepati ili će biti potrebno sečenje perineuma. Cepan...
Zašto ožiljak od carskog reza svrbi ili bo...
Ovaj hronični bol ili svrab mogu biti rezultat promena u perifernom i centralnom nervnom sistemu, koje su slične promena...

image
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.  Više >>
image

Anketa

Цртани филмови.
пеперутка16

Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?

Click Here