|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat]
10.8.2014 13:19:48   
daca77
Samo da vas user posted image
Ja sa mm bila do grada, sada smuckala rucak i cekam da semalo prohladi, pa da se bacimo na jelo.user posted image

< Poruku je uredio daca77 -- 10.8.2014 13:25:43 >

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 351
10.8.2014 16:17:55   
branki*
evo i mene..pijem kafu,sama..moji odose na bazen.malo sredjivala po stanu,sad odmaram uz lap top,vrtim kanale,bas ide SAT,mastam o moru sledeceg leta,boze zdravlja...nisam sigurna,ali mi se cini da ponekad vec pomalo lagano osetim bebicuuser posted image treba da odem i do dr u toku sledece nedelje.koliko cesto vi idete na uz?ja sa bozom sam bas cesto isla,sad nisam bila od dabl testa jos.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 352
10.8.2014 18:03:15   
mika79
Branki ja sam od dabl testa išla na 5 nedelja do 9 meseca. Ja sutra idem kod dr koji bi trebalo da me porodi na pregled, ko zna možda me i ostavi u bolnici.

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 353
10.8.2014 22:06:34   
Sanjchezze
Dobro vece stomacici user posted image
Mi se pre sat vremena vratili iz lutanja, bilo je divno a i vreme nas je posluzilo, mada umorila sam se, jedva cekam da legnem.
Danas me inace beba tako sutnula da sam poskocila uz jedno "auuu" mada je to bilo zato sto sam se bas iznenadila, mm jadan skocio prestravljen nije znao sta se desava, bilo mi zao posle sto sam ga uplasila user posted image

(odgovor članu mika79)
Direktna veza do poruke: 354
10.8.2014 23:35:56   
bubulence
dobro vece. mi smo stigli sa svadbe, predivno je bilo. naigrala san se za sve pare.
miko srecno sutra !

(odgovor članu Sanjchezze)
Direktna veza do poruke: 355
11.8.2014 6:09:00   
branki*
trudnjacice,evo mene prveuser posted image mm otisao rano na posao,pa ja ustala,ne mogu da spavam...
miko,javi kako bude..
bubi,ohooo,bas superuser posted image

branki

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 356
11.8.2014 6:20:23   
17 joka
Miko, cekamo izvestaj user posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 357
11.8.2014 8:42:28   
bubulence
dobro jutro devojke.
mislila sam da cu soavati bar do 10 a ustala sam u 15 do 7...
i sada gledam, vidim svi nesto pisali od jutros, pa mi cudno. a ono pocela nagradna igra user posted image .
Von nam danas putuje, jel tako?

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 358
11.8.2014 8:43:54   
branki*
valjda,bubi,ponedeljak ke..
pa,da,pocela igrauser posted image
sta si oblacila juce za svadbu?

branki

Direktna veza do poruke: 359
11.8.2014 8:47:33   
Trcosava
Di ste žene! Mi smo juče porodično bili na bazenu, odlično nam je bilo. Kažu još danas lepo vreme, pa kiše. Baš kad ja treba da sušim zidove i da krečim. Grrr

Komšinica zvala da i danas odvedemo decu na bazen. Ozbiljno se razmišljam da odemo i danas, posle će da bleji u kući. Nego za nepoverovati mi je bilo da uopšte nije bila gužva, s obzirom da je nedelja!

Treba da se nakanim da operem sudove, od juče od ručka stoje user posted image , a još nisam sebi došla.

I flunked anger management! }:->

Direktna veza do poruke: 360
11.8.2014 8:58:01   
daca77
Dobro jutro!!!
Miko, cekamo lepe vestiuser posted image

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 361
11.8.2014 9:01:59   
bubulence

IZVORNA PORUKA: branki

valjda,bubi,ponedeljak ke..
pa,da,pocela igrauser posted image
sta si oblacila juce za svadbu?

zamisli obukla sam jedne predtrudnicke pantalone, koje su mi ranije bile malo vece, i belu kosulju na neke tufnice. iskreno meni je bzvz da kupujem sada ne znam ni ja sta kada mogu da nosim samo sada. tako sam u prvoj trudnoci stalno kupovala i nista nisam iznosila. a onda sam se poradjala leti a sada cu zimi tako da nista iz prethodne trudnoce ne mogu da iskoristim.

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 362
11.8.2014 9:06:37   
branki*
ma ,ni ja ne kupujem nista posebno sad,to mi je bacanje para,kad posle necu da ga nosim..moracu samo da uzmem jedne trudnicke farmerke,ima videla sam nisu skupe i neku trenerku donji deo,i to je to.

branki

Direktna veza do poruke: 363
11.8.2014 9:07:02   
vonavoj
jutro!! postavila sam slicicu u temi sa mama sa bebama...
super nam je bilo na svadbi,do pola 11 smo bili,TIka nije stala...i dobro sam prosla,nisam ni otekla!user posted image
samo sto me je beba isutirala,glasna muzika!
sutra ujutru rano putujemo,ostavili smo dan posle svadbe da se odmorimo i spakujemo!
miko,cekamo vesti,ne mora da znaci da cete zadrzati!

Direktna veza do poruke: 364
11.8.2014 9:09:29   
bubulence
branki ja se naoruzam sa dvoje-troje helanki, nekoliko kosuljica-majicica i to je to... trenerka se podrazumeva user posted image .
Von kada putujete?

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 365
11.8.2014 9:12:28   
daca77
ISti problem imam i ja sa odecomuser posted image
Helanke nikada nisam nosila i nesto ih ne volim...kupila u PS jedne trudnicke pantalone, a i dalje nosim svoje od ranije, sa manjim korekcijama.

Direktna veza do poruke: 366
11.8.2014 9:37:16   
Trcosava
Meni trudnoća pada isto kao i prošli put. Da sam znala da kupujem onda user posted image

Imam jedne trudničke farmerke od prošli put, neke haljine, ali ionako u sve te haljine koje nisu trudniče i dalje ulazim. Kad krene hladnije mislim da ću ulaziti u jednu trenerku i to je to. Ako baš ustreba, uzeću jednu i ćao.

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 367
11.8.2014 9:40:08   
branki*
trudnjacice,kad stew vec tu,koliko vas ima...je li se desilo kojoj da malo popije na pocetku trudnoce dok nije znala da je trudna?ja ne pijem sad nista,sem kafe,i to malo,niti pusim,ali sam juce nesto razmisljala-dok nisam jos znala da sam trudna,mislim ocekivala sam menstr,bile su 2 situacije gde sam popila oko 2 case vina,pa se nesto mislim..user posted image

branki

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 368
11.8.2014 9:41:21   
Peace*
Nemoj da se misliš, to nema veze! user posted image

Tasha

Objasni im Bože, da mi se može!

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 369
11.8.2014 9:42:29   
bubulence
meni se desilo u prvoj trudnoci. pila sam sampanjac na svojoj svadbi i posle 2-3 dana jos jednom a 8 dana posle svadbe sam saznala da sam trudna... moja snaja nor popije ponekad casu vina ili piva i njoj dr kaze da je to ok user posted image .
a mene zanma da li spavate sa rukama ispod glave?
koliko sam cula rune ne smeju da se dizu visoko a ja ne znam drugacije da spavam...

< Poruku je uredio bubulence -- 11.8.2014 9:43:01 >

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 370
11.8.2014 9:42:50   
17 joka
Branki, bez brigeuser posted image dve case vine nisu mogle bas nista da pokvare

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 371
11.8.2014 9:43:04   
lesica
Branki, ne budali molim te user posted image

I drage moje, pec po prstima, imate teme Moda za trudnice lepa a zaboravljena, pa onda Kada ste počele da nosite trudničku garderobu?

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 372
11.8.2014 9:43:58   
branki*
cu da ispadnem alkos neki,ali,juce nesto citala,pa izmedju ostalog naleti i na fetalni alkoholni sindrom i procitam da je cak pijenje u trudnoci opasnije nego drogiranje u trudnoci,mada meni bas nije logicno,ali ajde...i setih se da smo imali goste par puta i bilo jeb i malo alkohola..
tashuser posted image

branki

(odgovor članu Peace*)
Direktna veza do poruke: 373
11.8.2014 9:44:07   
lanajelena
Nema to veze Branki,ja sam pila to leto onako poprilicno i pitala sam dr on mi je rekao opusteno user posted image

(odgovor članu Peace*)
Direktna veza do poruke: 374
11.8.2014 9:44:19   
Peace*
Moram da prestanem da dolazim u ovu temu, čudne misli mi se motaju po glavi! user posted image

Tasha

Objasni im Bože, da mi se može!

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 375
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Moćna fotka: kako se pomeraju kosti leđa t...
Ova neverovatna fotografija žene koja se porađa dokazuje koliko je ljudsko telo neverovatno. Pogledajte kako izgleda ana...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.

Anketa

Цртани филмови.
пеперутка16

Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?

Click Here