|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat]
9.8.2014 6:59:05   
branki*
jesi se kupala,trco?

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 301
9.8.2014 7:22:48   
Trcosava
Naravno da jesam! Kakvo je to pitanje user posted image

Sigurnije mi da se kupam u bazenu nego u jezeru gde kake patke, ribe i ostale živuljke user posted image

Sad će turim sličku negde, samo da vidim di. Ja i moja 'plivačica' user posted image

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 302
9.8.2014 8:08:15   
vonavoj
jutro! evo i mene,od 4 se vrtim,te ledja,kuk,grc..onda me beba ubi..i u 7 sam ustala..ne vredi!
rasirila ves,doruckovala,sad pijem kafu,pa idem babi da podignem penziju..i da kupim neku zastitu za kola,za Tiku..
dok jos nije vruce!
Trco,jesi luda,i kopas krompiruser posted image

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 303
9.8.2014 8:22:26   
branki*
ma,ako si se kupala trco..
meni sad neka muka,da l od ovog ranog ustajanja i nespavanja ili pojma nemam od cega...dzonjam ovde dok se boza ne probudi..

branki

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 304
9.8.2014 8:27:30   
bubulence
dobar dan i od mene. isto nisam nikako spavala kao ni u trudnoci sa Emom samo sto me sada jos i glava bolela a i dalJe boli. moji se spremaju za bazen, ne znam da li da idem i ja. ne na bazen ali mogu sesti tamo i piti kaficu... videcu ako me prodje glava do 10...

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 305
9.8.2014 9:22:48   
srculence25
Zdravo drugari user posted image jao mene kao traktor da je pregazio sva sam kilava i glava me rastura

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 306
9.8.2014 9:36:30   
Štetica
Jutro-dan od mene.Kao voz da me pregazio,zaspala sam tek oko 2 i sad sam ustala.
Danas ja castim iz dva razloga,juce sam usla u 5-i mesec a danas mi je rodjendan,pa izvolite na tortu i hladnu limunadu.user posted image

Zivi za svoje hocu,a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu srculence25)
Direktna veza do poruke: 307
9.8.2014 10:05:15   
glukica
Dobro jutro trudnice i od mene! Pa sta vam je zene sto tako lose spavate? Stetice srecan rodjendan!!! Bas bi mi prijala i tortica i limunada, pogotovo limunada user posted image ja od kad sam trudna davim se u limunadiuser posted image ja pijem kaficu sama u gradu, muz ima malo posla pa me odbacio do grada.. Idemo kasnije do nekih decijih radnji velikih da gledamo stvari.. Jeste rano, ali ja ne mogu da izdrzim,makar da gledamo :) cmook

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 308
9.8.2014 11:17:41   
bubulence
stetice srecan rodjendan user posted image !!!
glukice nije rano, i ja sam vec svasta nesto videla user posted image

(odgovor članu glukica)
Direktna veza do poruke: 309
9.8.2014 11:33:10   
Sanjchezze
Dobar dan trudnice user posted image
Stetice draga, srecan ti rodjendan user posted image Izgleda da nas ima puno trudnica rodjenih u avgustu.
Vidim da se zalite da lose spavate, ja za divno cudo odlicno spavam i jos sam pocela kasno da ustajem. Zeza me mm da spavam za dvoje. Mi sutra idemo malo do Zlatibora, da iskoristimo lep dan, jedva cekam.
Inace od kako sam prvi put osetila bebino pomeranje, javlja se svaki dan tako da uzivam i mazim stomak non stop user posted image

Direktna veza do poruke: 310
9.8.2014 11:47:41   
Sanjalica1980
Dobro jutro trudnice user posted image

Stetice srecan ti rodjendan user posted image

(odgovor članu Sanjchezze)
Direktna veza do poruke: 311
9.8.2014 11:49:12   
plačljiva
Dobro jutro drage moje user posted image i ja imam problema sa spavanjem,non stop se budim noću te da odem do toaleta,te da pijem vodu user posted image .Spremam se za šetnju user posted image ubi me dosada kada sam sama kući

Direktna veza do poruke: 312
9.8.2014 11:55:06   
bubulence

IZVORNA PORUKA: Sanjchezze

Mi sutra idemo malo do Zlatibora, da iskoristimo lep dan, jedva cekam.

divno, tebi je Zlatibor blizu pa mozes da skoknes...
ja se tako nadam da cemo ipak otici... mm ima jos samo malo da kuca diplomski, mozda i stignemo da odemo...

Direktna veza do poruke: 313
9.8.2014 12:09:16   
Sanjchezze
Jeste Bubi ali idemo samo na jedan dan nazalost... mm nece sad da uzima odmor jer ima previse posla, uzece odmor kad se porodim a i za letovanje sa bebicom, bar mi je to obecao. Mi cemo sutra verovatno i do Drine i Tare malo user posted image

Direktna veza do poruke: 314
9.8.2014 12:34:42   
mika79
Štetice srećan rođendan user posted image sledeći da slaviš zajedno sa user posted image . Ja još uvek spavam dobro, probudim se oko 2 malo odgledam tv i opet zaspim. Postavili smo krevetac i posteljinicuuser posted image .

Direktna veza do poruke: 315
9.8.2014 12:44:28   
17 joka

IZVORNA PORUKA: Štetica

Jutro-dan od mene.Kao voz da me pregazio,zaspala sam tek oko 2 i sad sam ustala.
Danas ja castim iz dva razloga,juce sam usla u 5-i mesec a danas mi je rodjendan,pa izvolite na tortu i hladnu limunadu.user posted image

draga moja , sve najbolje od srcauser posted image user posted image imas razloga da budes srecna uzivaj

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 316
9.8.2014 13:04:18   
bubulence

IZVORNA PORUKA: mika79
Postavili smo krevetac i posteljinicuuser posted image .

daaaj slicicu tamo u temu user posted image . jao ne mogu da docekam da sredjujem sobicu za bebanu!

IZVORNA PORUKA: Sanjchezze

Jeste Bubi ali idemo samo na jedan dan nazalost... mm nece sad da uzima odmor jer ima previse posla, uzece odmor kad se porodim a i za letovanje sa bebicom, bar mi je to obecao. Mi cemo sutra verovatno i do Drine i Tare malo user posted image

otisla bih i na sat, toliko volim Zlatibor... pa dobro draga, muz ce ti biti potreban kada se porodis... mm nece moci da uzme godisnji posto oni idu kolektivno za ng i Bozic pa ce dobiti cela 3 dana koja ima po zakonu user posted image

(odgovor članu mika79)
Direktna veza do poruke: 317
9.8.2014 13:16:31   
daca77
Stetice, srecan rodjendan!!! user posted image
Spremaj povece parce torte, stizemmmmuser posted image

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 318
9.8.2014 13:39:42   
Sanjchezze
Bubi meni termin 11tog januara a mm je na kolektivnom odmoru do 10tog, mada radi u svojoj firmi pa ce ostati sa mnom bar dve nedelje kad se porodim a posto zivimo sami i nemam blizu ni mamu ni sveki to ce mi bas znaciti... ne znam sta bih radila da nije tako... nije valjda da tvoj muz ima samo tri slobodna dana po zakonu?? Auu bre pretrgli se, tri dana... mislim mogli su i jedan dan, dosta je user posted image

< Poruku je uredio Sanjchezze -- 9.8.2014 13:40:59 >

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 319
9.8.2014 15:20:46   
jovicaa
i ja sam nocas lose spavala zarazile ste meuser posted image
nesto me je nocas mucilo ovo sto se desilo maloj tijani, ne znam sta mi je, bas sam se preopteretila time.. user posted image

< Poruku je uredio jovicaa -- 9.8.2014 15:21:13 >

don't shit where you eat :))

Direktna veza do poruke: 320
9.8.2014 16:17:33   
srculence25
Stetice draga srecan ti rodjendan user posted image user posted image koliko sad godinica napuni?
jovice ista sitacija i kod mene nocas sam lose spavala ceseto se budila i sve oko te male devojcice me bas potreslo nedaj boze nikom user posted image

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 321
9.8.2014 17:11:03   
miimiica_28
Stetice sretan rodzendan od srca user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu srculence25)
Direktna veza do poruke: 322
9.8.2014 17:39:24   
vonavoj
stetice,srecan rodjendan!!user posted image user posted image
mika,docekaces termin,kako te dr naplasila cim si usla u deveti!user posted image
isla sam kod frizera,osisala se i isfenirala,sad nalakirala nokte i smisljam sta cu da jedemuser posted image user posted image ..spremna sam za svadbu,sutra..
inace,beba me ubi,mislim da joj smetaju grudi,jer kad sednem odmah sutira,a sta cu kad su velikeuser posted image ..toliko sutne da zaboli..T me nije tako sutirala,mozda nije bila tako visoko..

< Poruku je uredio vonavoj -- 9.8.2014 17:41:33 >

(odgovor članu mika79)
Direktna veza do poruke: 323
9.8.2014 18:15:25   
branki*
stetice draga nasa,srecan ti rodjendan i sve najlepse,jos puno da ih slavisuser posted image user posted image
ja ceo dan kao drogirana...bili do moje mame,mm opet radio,pa isli da vidimo sto,rekao gazda ca ce stici danas,medjutim nesto iskrslo i kao u sredu..valjda ce stici tad,jos samo fali da mi se ne svidi...
moji sad izasli napolje,ja jedem lubenicu i sva sam nadula,puci cu..

branki

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 324
9.8.2014 18:16:10   
branki*
e,da,von,da se lepo provedete sutrauser posted image

branki

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Zašto ožiljak od carskog reza svrbi ili bo...
Ovaj hronični bol ili svrab mogu biti rezultat promena u perifernom i centralnom nervnom sistemu, koje su slične promena...
13 znakova da očekujete dečaka
Da li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...

Anketa

Цртани филмови.
пеперутка16

Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?

Click Here