Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 8.8.2014 9:15:27
|
|
|
|
mika79
|
Von verujem da jedva čekaš da krenete na Zlatibor, lepo se odmorite. Eco iskupajte se i za nas. Bubulence sledeća godina je naša mora pasti neki odmor. I meni je manastir Petkovica kod Šišatovca prelep, kad god možemo mi odemo, inače on je bio ruševina i bez monahinja do pre jedno 15-tak godina dok nije mati Antonina došla i sve pokrenula, tamo nije bilo ni puta, eto šta mogu ljudi kad su na pravom mestu.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 8.8.2014 9:26:49
|
|
|
|
bubulence
|
jeste, Miko manastir je bas bio u losem stanju a sada je prelep... sve su lepo sredili, a bez majke Antonine nista ne bi uradili. ona se zena bas zauzela za to. moj tata je jako dobar sa njom, pomogao je i u obnovi manastira.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 8.8.2014 9:28:31
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: branki ma kakvi tema,nisam ti ja toliki naucnik,nego sta je studirao i to.pa,neka da,sto da ne,pogotovu ako mu treba za posao. on vec radi takav posao kao da je to zavrsio...moze mu biti samo plus a i njemu ucenje ide od ruke. pa neka zavrsava i jos 3 fakulteta...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 8.8.2014 10:13:02
|
|
|
|
lesica
|
Drage, mah, mah! Želim samo da vam najavim jednu super nagradnu igru koja kreće od ponedeljka na RR, a u kojoj možete da osvojite kolica+autosedište 0+, višepoložajnu stolicu za hranjenje ili ogradicu KLIK Nagradna igra je pod sponzorstvom ekskluzivnog zastupnika za Srbiju najveće banke matičnih ćelija Cryo Save, Cryo-Save Serbia! Rešili su da malo obraduju mame i tate, i nekog rasterete bar malo od kupovine ovih stvarčica Učestvujte!
< Poruku je uredio lesica RR -- 8.8.2014 11:16:08 >
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 8.8.2014 10:22:30
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Dobro jutro trudnice, evo da se i ja javim. Pratim vas svaki dan ali ne pisem jer nemam sta. Kod mene svaki dan kao dan mrmota Krevet,kauc,wc i na kraju krevet. Izmedju toga jelo
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 8.8.2014 10:31:33
|
|
|
|
vonavoj
|
sanjalice,samo uzivaj,odmaraj! bice vremena kad ce ti to nedostajati!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 8.8.2014 11:10:48
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: lesica RR Drage, mah, mah! Želim samo da vam najavim jednu super nagradnu igru koja kreće od ponedeljka na RR, a u kojoj možete da osvojite kolica+autosedište 0+, višepoložajnu stolicu za hranjenje ili ogradicu KLIK Nagradna igra je pod sponzorstvom najveće banke matičnih ćelija Cryo-Save Serbia! Rešili su da malo obraduju mame i tate, i nekog rasterete bar malo od kupovine ovih stvarčica Učestvujte! videla,sam sada, greko kolica poklanjaju, prosto mi dodje da ucestvujem! sanjalice odmaraj draga. ipokrisia kada ides na euz?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 8.8.2014 11:33:11
|
|
|
|
jovicaa
|
i meni dodje da ucestvujem ali onda skontam da nema sanse da prestignem mnoge pa mi se ne gubi vreme na to.. inace uhvatile su me mucnine bas, bas, sva sam slomljena, stalno mi se spava... sva sam nikakva, mrzi me da se pomerim... a decaci traze paznju naravno tako da nema odmora...
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 8.8.2014 12:19:04
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: jovicaa i meni dodje da ucestvujem ali onda skontam da nema sanse da prestignem mnoge pa mi se ne gubi vreme na to.. isto tako, zato nikada nisam ni ucestvovala...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 8.8.2014 13:10:13
|
|
|
|
daca77
|
Dobar dan!!! Gde ste, ? Ja bila do DZ, po uput za komisiju i mogu vam reci da mi se bas bas smucilo. Sta me maltretiraju sa bolovanjem od 30 dana, kao da cu nakon isteka tih dana krenuti sa radom.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 8.8.2014 13:21:30
|
|
|
|
branki*
|
e,danas me opet poteralo.kuckam ko ludak i stisnem nesto i sve ode bas sam zivac! bili do obdanista,boginje jenjavaju,ali ima poneki slucaj,pa ce boza da ceka jos malo,bzv...bili u banci,pa u kupovini,kupi ovo,kupi ono,sve mi treba,natovarih se,ne mogu ni da nosim.trazila neku kremu za samopotamnjivanje,bila u 3 parfimerije,nema.iznervirah se.bozidar se vukao kao zvaka,nogu pred nogu.vreme da umres,vlaznost,samo se lepim. zaboravila mob u stanu,moja mama 5 puta zvala!da mi se nije nesto desilo...pa,sta ce da mi se desi!sad sedoh i jedem ogroman sendvic. iscitacu ovo za igru,mada ako ide preko fejsbuka,ja sam iskljucila profil,nema nista od toga...a,i nervira me to pravilo da mogu da ucestvuju svi registrovani korisnici koji se naravno samo sjate kad su igre u pitanju ,i sad ima da se polome,obzirom da su bas dobre nagrade.volim da lepo osvoje one zenice koje i cine RR i pisu ovde,a ne oni anonimusi leteci.
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 8.8.2014 13:37:24
|
|
|
|
lesica
|
Lele kako ću da vas peckam i bijem po prstići samo kad vam definitivno ušećem ovde Kikikikikikikikiki Šta radite? Ja zvala da zakažem prvi UZ. Neprijatno se iznenadila da mi moja divna dr više ne radi u dz-a, pa sad i to treba da rešim. I takooo
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 8.8.2014 13:39:40
|
|
|
|
bubulence
|
lesice pa sta cekas da legalno useces ? a i sto da nas peckas? bas smo fine i drzimo se pravila . moj rucak skoro gotov, dete spava... sada odmaram mozak do pola 3 kada mm dolazi sa posla
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 8.8.2014 13:40:03
|
|
|
|
daca77
|
Branki, slazem se sa tobom... Nikada necu zaboraviti onu nagradnu igru, kada sam jurila ono stablo...ja na poslu, jurim kao luda ono drvce i na kraju ipak osvojih neku utesnu nagradu, a prosto sam se pitala kako druge imaju daleko vise bodova od mene
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 8.8.2014 13:42:03
|
|
|
|
lesica
|
Bubi, ušetaću tek kad definitivno dr potvrdi da je sve na svom mestu, do tada da se ne zalećem.
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 8.8.2014 15:01:02
|
|
|
|
branki*
|
IZVORNA PORUKA: lesica RR Lele kako ću da vas peckam i bijem po prstići samo kad vam definitivno ušećem ovde Kikikikikikikikiki lesice,nemoj da nas diras,ti si sad nasa
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 8.8.2014 16:47:39
|
|
|
|
ivaMark
|
Hej drugarice, kako podnosite ovo vreme? Meni je pritisak nizak a puls pici oko stotke, pa mi bas bude lose. Nesto danas tazmisljam, ako mali bude kao njegova seka i rodi se u 42. nedelji onda cu ja da budem trudna joj mesec dana jooooooooj........ M@rty obavi to expresno, da je svakoj takav porodjaj.... Ajde trudnicice, javljajte se da moderatorima da azuriraju spisak, pa nema nas valjda samo tri u trecem tromesecju
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 8.8.2014 18:01:58
|
|
|
|
mami mami
|
Srculence kuca tika tak bas sam na sedmom nebu po mens.7+4 ; po uz bebice 5+6 ...... Nego bila zamena moja gin.na odmoru ovu nisam bas naj naj razumela nesto zbrzala nejasno tut-muc i cao , molim?!?!?!? Ima li srcane radnje ,vidi li se koja nedelja??????? kaze ona ranoooo ,dobicete vise informacije od vase gin. molimmmm!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 8.8.2014 18:10:40
|
|
|
|
srculence25
|
Zdravo drag moje.Von srecan ti put lepo se provedite na Zlatiboru mami mami tako i kod nas nas dr samo da te skine sa dnevnog reda nesto promrlja uglavnom nista nekaze.Danas na momente imam kao predmenstrualne bolove i samo proveravam ima li sta bas sam sam blesava ili je to normalno?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 8.8.2014 19:11:52
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Srculence, ja mislim da je to ok. Imam i ja ponekad te bolove pa se istripujem ali sve je uredu. Bice to sve super. Ti ces uskoro na euz?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 8.8.2014 22:20:03
|
|
|
|
vonavoj
|
Ja sam se prijavila.. ivamark,mozda i docekas 42. Gu..haha! I ja san sa Tikom,ali sad ne bi volela..vec mi je tesko..
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 8.8.2014 23:45:42
|
|
|
|
jovicaa
|
IZVORNA PORUKA: lesica RR Lele kako ću da vas peckam i bijem po prstići samo kad vam definitivno ušećem ovde Kikikikikikikikiki Šta radite? Ja zvala da zakažem prvi UZ. Neprijatno se iznenadila da mi moja divna dr više ne radi u dz-a, pa sad i to treba da rešim. I takooo ooooo lesice jesi li ti to brzzz kao i ja?
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 9.8.2014 0:32:19
|
|
|
|
srculence25
|
IZVORNA PORUKA: Sanjalica1980 Srculence, ja mislim da je to ok. Imam i ja ponekad te bolove pa se istripujem ali sve je uredu. Bice to sve super. Ti ces uskoro na euz? draga treba u ponedeljak na obican uz da idem a na euz mislim da ovaj dr nesalje ja bih isla privatno.Kad mogu prvieuz da radim?mislim koja nedelja?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 9.8.2014 6:04:12
|
|
|
|
branki*
|
opet ne mogu da spavam... secam se da sam tako i u prvoj trudnoci ustajala kao vampir i vrtela kanale...prostrla ves,skuvala kafu...
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 9.8.2014 6:47:52
|
|
|
|
Trcosava
|
Prvi EUZ se radi od 11-13 nedelje Mene juče neje bilo ceo dan. Prvo sam iskopala 4 reda krompira, na brzaka smuljala ručak i onda smo spičile na baze sa komšinicom i njenom malom. Ljudi moji kako mi je bilo dobro!
|
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?