Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Avgustovski nagradni konkurs PRIRODNA POM... 30.8.2014 13:03:06
|
|
|
|
Katychoo
|
2
|
|
RE: Avgustovski nagradni konkurs PRIRODNA POM... 30.8.2014 13:28:25
|
|
|
|
nina26
|
Br 2
|
|
RE: Avgustovski nagradni konkurs PRIRODNA POM... 30.8.2014 13:34:27
|
|
|
|
17 joka
|
2
|
|
RE: Avgustovski nagradni konkurs PRIRODNA POM... 30.8.2014 13:46:31
|
|
|
|
branki*
|
bas nezahvalna trilema,ali evo posto se iskristalisalo,torbica i leptiric vec imaju glasove ,ja svoj glas dajem dadi,odnosno predlog broj 3
|
|
RE: Avgustovski nagradni konkurs PRIRODNA POM... 30.8.2014 16:57:39
|
|
|
|
Sosa Mena
|
2
|
|
RE: Avgustovski nagradni konkurs PRIRODNA POM... 30.8.2014 20:28:47
|
|
|
|
nanatz
|
2
|
|
RE: Avgustovski nagradni konkurs PRIRODNA POM... 30.8.2014 20:36:15
|
|
|
|
Leptiric123
|
Zene ne mogu da stignem cak ni da iscitam ko koliko ima...glasam za broj 1,znam da je Torbica. P.S.Imali smo potres mozga + upala uha...ne znam gde sam, a mm na sluzbenom putu...ljubim vas
|
|
|
|
RE: Avgustovski nagradni konkurs PRIRODNA POM... 30.8.2014 20:57:57
|
|
|
|
Torbica
|
Leptiric, kakva si ti kraljica, pa da sam znala i ja bih za vasu pesmicu glasala! Da brzo ozdravite!
< Poruku je uredio Torbica -- 30.8.2014 20:58:35 >
|
|
RE: Avgustovski nagradni konkurs PRIRODNA POM... 30.8.2014 22:03:15
|
|
|
|
Leptiric123
|
Hvala... znam da ste mnogobrojni,treba svasta kupiti sad...pa nek bar mede dobijete...jedan trosak manje :-) uvek sam ua to da dobije onaj kome treba...
|
|
|
|
RE: Avgustovski nagradni konkurs PRIRODNA POM... 30.8.2014 22:08:07
|
|
|
|
dijana1*
|
IZVORNA PORUKA: Leptiric123 P.S.Imali smo potres mozga + upala uha...ne znam gde sam, a mm na sluzbenom putu...ljubim vas Nije tema ali moram da pitam kako potres mozga, sta vam se desilo Nadam se da ste sada dobro.
|
|
RE: Avgustovski nagradni konkurs PRIRODNA POM... 30.8.2014 22:13:36
|
|
|
|
Leptiric123
|
Primenila sam torbicinu metodu...hehehe salim se.Dok sam pakovala ves kao i uvek joj dam da sd igra sa carapam u lavoru i ona ih pakovala i girala po kuci i valjda usla u lavor,odgurnula se od zid i prvo celom o zid pa jagodicom o parket...sva sreca za svaki slucaj je odvedem u urgentni i na puti do tamo povraca...a posle toga krene t i na sve jpala uha.Nije nista slomila,jos je elasticna...ali izgleda kao mma borac.A taman se adaptirala na vrtic...a ja bacila na ucenje i sad cele nedelje kuci....:-( Jos ova upala pa svako malo skoci joj t...osim toga ok je sad...glava je ok,nista je vise ne boli.
< Poruku je uredio Leptiric123 -- 30.8.2014 22:14:37 >
|
|
|
|
RE: Avgustovski nagradni konkurs PRIRODNA POM... 30.8.2014 22:16:57
|
|
|
|
dijana1*
|
O joj dusa mala Veliki ljubac za princezu i da sto pre ozdravi
|
|
RE: Avgustovski nagradni konkurs PRIRODNA POM... 30.8.2014 22:18:48
|
|
|
|
Leptiric123
|
Hvala...pisem cim se malo sastavim. Ljubac za sve i srecno....
|
|
|
|
RE: Avgustovski nagradni konkurs PRIRODNA POM... 30.8.2014 22:27:14
|
|
|
|
anci kv
|
leptirko,da se sastaviš što pre!! br 2
|
|
RE: Avgustovski nagradni konkurs PRIRODNA POM... 30.8.2014 22:27:29
|
|
|
|
17 joka
|
Leptirko, e dusa mala, bitno je da prolazi
|
|
RE: Avgustovski nagradni konkurs PRIRODNA POM... 30.8.2014 22:29:58
|
|
|
|
branki*
|
3 korisnika dobijaju nagrade,tako da..taman. leptiricu sarenicu,ljubi andjeliju i cuvajte se
|
|
RE: Avgustovski nagradni konkurs PRIRODNA POM... 31.8.2014 20:34:40
|
|
|
|
ivaMark
|
br. 3
|
|
RE: Avgustovski nagradni konkurs PRIRODNA POM... 31.8.2014 21:47:42
|
|
|
|
Dada81
|
Branki,hvala od srca IvaM Znacice mi da i to probam,svakome danas znaci! Posle svega od sirupa sto sam probala za apetit (trebala bihi slikati)slabo je nesto pomoglo,ali trudim se,ganjam ja njega. Nego mi i Maki problem,sto tek 6.dan vristi kada kaki. Leptiricu,ljubi je,nadam se da ste bolje !?
< Poruku je uredio Dada81 -- 31.8.2014 21:48:48 >
|
|
RE: Avgustovski nagradni konkurs PRIRODNA POM... 31.8.2014 23:08:18
|
|
|
|
wivern
|
Br 1
|
|
RE: Avgustovski nagradni konkurs PRIRODNA POM... 1.9.2014 8:17:54
|
|
|
|
branki*
|
IZVORNA PORUKA: Dada81 Branki,hvala od srca ma,taman posla,nema na cemu sirupi su im super,nismo sve isprobali,ali koristimo apetito i omega kapi
|
|
RE: Avgustovski nagradni konkurs PRIRODNA POM... 1.9.2014 10:46:46
|
|
|
|
Cakana84
|
Prvo mesto osvojila je Torbica IZVORNA PORUKA: Torbica Evo, moje dete je u letu nacrtalo: Meda ide u vrtic zimi, sankama! Meda ide u vrtic, leti! Meda krece u vrtic!
< Poruku je uredio Cakana84 RR -- 1.9.2014 10:49:24 >
|
|
|
|
RE: Avgustovski nagradni konkurs PRIRODNA POM... 1.9.2014 10:48:06
|
|
|
|
Cakana84
|
Drugo mesto osvaja Leptiric123 IZVORNA PORUKA: Leptiric123 Mislite da je ovo mis, e pa nije, nije meda na slici se krije. Mislili ste da je to tigar, e pa nije, nije, meda na slici se krije. Mislili ste da je crtala mama, e pa nije nije, meda se sad stidljiv krije. Postideo se, jer ne znate cija je ovo rucica! Medu je nacrtala Andjelija devojcica.
|
|
|
|
RE: Avgustovski nagradni konkurs PRIRODNA POM... 1.9.2014 10:49:03
|
|
|
|
Cakana84
|
Treće mesto osvaja Dada81 IZVORNA PORUKA: Dada81 Mojoj mami znam, ovaj meda osmeh na lice ce da pruzi, jer , decicu njenu zdravlje ce da sluzi. ,Isilax'meda cuda pravi, pomoce da mom bati stomak ozdravi. A,Mapez meda E, on ne da, ni velike,ni male komarac da ujeda. Najdraza recenica svakoj mami i za usi melem kad popijem sirup- Al'sam gladan-hocu da jedem! Evo ,posto je David mali da sam izmislja pesmice,(mada zna malo rime :) mama je to na osnovu trenutnog stanja i licnog iskustva
|
|
|
|
RE: Avgustovski nagradni konkurs PRIRODNA POM... 1.9.2014 10:50:38
|
|
|
|
Torbica
|
Hvala puno nasoj divnoj RR, hvala svim dragim zenicama koje su glasale za moje dete, cestitam Leptiricu i Dadi!
|
|
RE: Avgustovski nagradni konkurs PRIRODNA POM... 1.9.2014 10:52:11
|
|
|
|
Cakana84
|
Pošaljite mi podatke na pp sa naznakom nagradne igre u kojoj ste osvojile nagrade do 8.9.2014.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
Injekcija ROGANmajanenadDa li mozda neko zna cenu ove injekcije?
Napisite ispod...u komentaru...Hvala! (
47%)
(
53%)
Ukupan broj glasova: 58Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!