Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Avgustovski nagradni konkurs PRIRODNA POM... 16.8.2014 6:51:43
|
|
|
|
Leptiric123
|
|
|
|
|
RE: Avgustovski nagradni konkurs PRIRODNA POM... 16.8.2014 9:54:54
|
|
|
|
Anarunika
|
Pošto dečaci nisu bili raspoloženi za crtanje, onda sam napisala pesmicu koja se njima svidela a nadam se da će i vama. "Zdravi meda" Kad u vrtić krene mali meda ,drugar moj svako jutro turu zdravlja u stomačić stavi svoj. "APETITO sirup" pije u vrtiću ručak smaže više nikad "mrša " nije "lepo jede" ,vaspitačica kaže. Kako rasteš, medo, druže, odakle ti tol'ko snage? "OMEGA junior" kapi pijem, biću veliki! nema šale. Kad u šetnju s' društvom krene po šumi da trči,skače, "MAPEZ sprej" mu tad pomogne komarci se svi povlače. Srećan je taj moj drug meda pun je zdravlja,vitamina i ja ću zdrav k'o on da budem da porastem- ljudina fina.
|
|
|
|
RE: Avgustovski nagradni konkurs PRIRODNA POM... 17.8.2014 23:21:22
|
|
|
|
Leptiric123
|
|
|
|
|
RE: Avgustovski nagradni konkurs PRIRODNA POM... 24.8.2014 15:01:47
|
|
|
|
Cakana84
|
Dado bravo . Hajde žene pišite, crtajte sa vašim klincima i osvojite ove vredne nagrade. Još malo ima vremena za takmičenje.
|
|
|
|
RE: Avgustovski nagradni konkurs PRIRODNA POM... 27.8.2014 13:01:29
|
|
|
|
Cakana84
|
Pocinjemo....
|
|
|
|
RE: Avgustovski nagradni konkurs PRIRODNA POM... 27.8.2014 13:03:47
|
|
|
|
Cakana84
|
Predlog br. 1 IZVORNA PORUKA: Torbica Evo, moje dete je u letu nacrtalo: Meda ide u vrtic zimi, sankama! Meda ide u vrtic, leti! Meda krece u vrtic!
|
|
|
|
RE: Avgustovski nagradni konkurs PRIRODNA POM... 27.8.2014 13:05:04
|
|
|
|
Cakana84
|
Predlog br. 2 IZVORNA PORUKA: Leptiric123 Mislite da je ovo mis, e pa nije, nije meda na slici se krije. Mislili ste da je to tigar, e pa nije, nije, meda na slici se krije. Mislili ste da je crtala mama, e pa nije nije, meda se sad stidljiv krije. Postideo se, jer ne znate cija je ovo rucica! Medu je nacrtala Andjelija devojcica.
|
|
|
|
RE: Avgustovski nagradni konkurs PRIRODNA POM... 27.8.2014 13:06:16
|
|
|
|
Cakana84
|
Predlog br. 3 IZVORNA PORUKA: Dada81 Mojoj mami znam, ovaj meda osmeh na lice ce da pruzi, jer , decicu njenu zdravlje ce da sluzi. ,Isilax'meda cuda pravi, pomoce da mom bati stomak ozdravi. A,Mapez meda E, on ne da, ni velike,ni male komarac da ujeda. Najdraza recenica svakoj mami i za usi melem kad popijem sirup- Al'sam gladan-hocu da jedem! Evo ,posto je David mali da sam izmislja pesmice,(mada zna malo rime :) mama je to na osnovu trenutnog stanja i licnog iskustva
|
|
|
|
RE: Avgustovski nagradni konkurs PRIRODNA POM... 27.8.2014 13:07:11
|
|
|
|
Cakana84
|
Predlog br. 4 IZVORNA PORUKA: Anarunika Pošto dečaci nisu bili raspoloženi za crtanje, onda sam napisala pesmicu koja se njima svidela a nadam se da će i vama. "Zdravi meda" Kad u vrtić krene mali meda ,drugar moj svako jutro turu zdravlja u stomačić stavi svoj. "APETITO sirup" pije u vrtiću ručak smaže više nikad "mrša " nije "lepo jede" ,vaspitačica kaže. Kako rasteš, medo, druže, odakle ti tol'ko snage? "OMEGA junior" kapi pijem, biću veliki! nema šale. Kad u šetnju s' društvom krene po šumi da trči,skače, "MAPEZ sprej" mu tad pomogne komarci se svi povlače. Srećan je taj moj drug meda pun je zdravlja,vitamina i ja ću zdrav k'o on da budem da porastem- ljudina fina.
|
|
|
|
RE: Avgustovski nagradni konkurs PRIRODNA POM... 27.8.2014 13:09:39
|
|
|
|
Cakana84
|
Izvolite, glasajte!!!
|
|
|
|
RE: Avgustovski nagradni konkurs PRIRODNA POM... 27.8.2014 13:49:03
|
|
|
|
Torbica
|
Predlog br 1
|
|
RE: Avgustovski nagradni konkurs PRIRODNA POM... 27.8.2014 14:01:03
|
|
|
|
vikiveki
|
Broj 1.
|
|
RE: Avgustovski nagradni konkurs PRIRODNA POM... 27.8.2014 14:06:14
|
|
|
|
MASHKA
|
4
|
|
|
|
RE: Avgustovski nagradni konkurs PRIRODNA POM... 27.8.2014 14:06:29
|
|
|
|
dunja RR
|
Mnogo se lepe i pesmice i crteži
|
|
RE: Avgustovski nagradni konkurs PRIRODNA POM... 27.8.2014 14:33:05
|
|
|
|
vonavoj
|
1 inace,bravo za sponzora,mi smo ranije osvojili,i sad je pocela da kaslje i dajem joj sirup! odlicni proizvodi!
|
|
|
|
RE: Avgustovski nagradni konkurs PRIRODNA POM... 27.8.2014 18:29:04
|
|
|
|
dijana1*
|
Predlig br. 1 I mi smo osvojili ovu vrednu nagradu. Za sada smo iskoristili apetito i fenomenalan je
|
|
RE: Avgustovski nagradni konkurs PRIRODNA POM... 27.8.2014 18:58:48
|
|
|
|
Anoniman
|
2
|
|
|
|
RE: Avgustovski nagradni konkurs PRIRODNA POM... 27.8.2014 19:49:01
|
|
|
|
World
|
1
|
|
RE: Avgustovski nagradni konkurs PRIRODNA POM... 27.8.2014 19:59:54
|
|
|
|
milicicak
|
Glas za br. 1
|
|
|
|
RE: Avgustovski nagradni konkurs PRIRODNA POM... 27.8.2014 20:26:52
|
|
|
|
serpica
|
Ovde je uvek najteze glasati,ja glasam za br 2
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Avgustovski nagradni konkurs PRIRODNA POM... 27.8.2014 21:39:30
|
|
|
|
Trcosava
|
Uffff...teško bogme! Br. 1
|
|
RE: Avgustovski nagradni konkurs PRIRODNA POM... 27.8.2014 23:02:40
|
|
|
|
Dada81
|
IZVORNA PORUKA: dijana1 RR Predlig br. 1 I mi smo osvojili ovu vrednu nagradu. Za sada smo iskoristili apetito i fenomenalan je Vec sam negde procitala da si to pisala,pa sam i konkurisala David je taj koji slabo jede,a Marko po 5 dana ne moze kakati
|
|
RE: Avgustovski nagradni konkurs PRIRODNA POM... 28.8.2014 17:28:53
|
|
|
|
lidoje
|
Br.2 bas su slatki
|
|
|
|
RE: Avgustovski nagradni konkurs PRIRODNA POM... 29.8.2014 17:40:12
|
|
|
|
nata11
|
2
|
RE: Avgustovski nagradni konkurs PRIRODNA POM... 29.8.2014 17:44:08
|
|
|
|
superm
|
1
|
Anketa
spavanje :)lepotickakad je vasa beba pocela da spava cele noci bez budjenjaodmah po rodjenju (
16%)
do 3 meseca (
27%)
sa 6 meseci (
19%)
sa godinu dana (
12%)
12-18 meseci (
12%)
posle 18 meseci (
13%)
Ukupan broj glasova: 164Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!