Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Avgustovski nagradni konkurs PRIRODNA POM... 1.9.2014 10:53:11
|
|
|
|
Cakana84
|
IZVORNA PORUKA: Torbica Hvala puno nasoj divnoj RR, hvala svim dragim zenicama koje su glasale za moje dete, cestitam Leptiricu i Dadi! Bravo, bile ste divne.
|
|
|
|
RE: Avgustovski nagradni konkurs PRIRODNA POM... 1.9.2014 10:58:19
|
|
|
|
branki*
|
cestitam,devojke
|
|
RE: Avgustovski nagradni konkurs PRIRODNA POM... 1.9.2014 11:06:18
|
|
|
|
Anarunika
|
Čestitam svima ! Nagrade su super, prijaviću se ponovo
|
|
|
|
RE: Avgustovski nagradni konkurs PRIRODNA POM... 1.9.2014 11:59:04
|
|
|
|
Dada81
|
IZVORNA PORUKA: Cakana84 RR IZVORNA PORUKA: Torbica Hvala puno nasoj divnoj RR, hvala svim dragim zenicama koje su glasale za moje dete, cestitam Leptiricu i Dadi! Bravo, bile ste divne. Hvala Cakana! I takodje cestitke Leptiricu i Torbii Branki,Iva,jos jedan jedva cekam da probamo sve proizvode i javicu kako je.Mada je Mapez super,to vec kupljeno. Anarunika i treba pokusati opet!
|
|
RE: Avgustovski nagradni konkurs PRIRODNA POM... 1.9.2014 12:03:24
|
|
|
|
17 joka
|
Cestitam devojke
|
|
RE: Avgustovski nagradni konkurs PRIRODNA POM... 1.9.2014 12:06:34
|
|
|
|
wivern
|
Cestitaaaaaaam
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
Parfemicale17Koji parfem od navedenih,bi zelele da imate?Roberto Cavalli Oro (
15%)
Gabriela Sabatini (
17%)
Dune Dior (
13%)
Jennifer Lopez Deseo (
9%)
Versace Bright (
10%)
Dolce Gabbana (
37%)
Ukupan broj glasova: 131Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!