Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] 27.7.2014 10:22:18
|
|
|
|
srculence25
|
dobro jutro trudnice.malo sam u strahu sutra idem na uz ali tesim se dok nema krvarenja valjda je ok.Neznam jesu li mi hormoni poludeli ali neke situacije koje sam pre tolerisala sad zivcanim i potresem se.Lepo me i stomak boli kako me sve nervira.nije ni tema da pisem o mojim ukucanima
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] 27.7.2014 10:24:41
|
|
|
|
vonavoj
|
srculence,znam kako ti je..moji ukucani su se smirili
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] 27.7.2014 10:36:57
|
|
|
|
srculence25
|
ma sve nervira nemam svoj mir i jos ja ispadam mi se nesme nista reci niko me nerazumme i ovaj moj mm samo je strani njegove babetine.znaci nocas mi je odsekla 20god zivota kako mi je upala u sobu kao zassto nespavam pola 1 je tresla sam se sat vreme srce mi preskace.Jos upala u beloj spavacici kao vestica u horor filmu
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] 27.7.2014 13:41:41
|
|
|
|
Verolina
|
Ih, bre, Srculence, tako su i meni upadali. Pokazi zube.
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] 27.7.2014 19:59:15
|
|
|
|
branki*
|
ajoj,kako je pocelo da grmi kod nas i sve se smracilo...ovi moji napolju,valjda ce sad..cekam goste,dolazi mi brat sa devojkom i jos nekima,pa cemo malo da sedimo sta vi radite,trudnicice moje drage
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] 27.7.2014 22:25:39
|
|
|
|
ivaMark
|
Drugaarice, evo i mene da napisem koji redak... Bila sam na UZ u cetvrtak i dr kaze da mi je posteljica treci stepen zrelosti, plodove vode dovoljno, bebac 2.400gr, manje vise 400gr. Bas mi nije svejedno, u ovoj trudnoci sve nekakve trzavice. Nije me pregledala, nije ni videla da imam terapiju utrogestanom vec sam je ja pitala kad ada prestanem da pijem, kao: pa popij to koliko imas jos Na moje pitanje sta i kako sa posteljicom, pa nista...praticemo, imas CTG jednom nedeljno i ode zena na odmor. Odlucila sam da sutra idem privatno na pregled, jer u domu zdravlja mislim da nemaju vremena ni da te pogledaju a kamoli da se posvete pacijentu. Koja je na redu sada Ne mogu od ove vrucine ni da kuckam, ne mogu da sedim za kompom, odmah me stomak boli... Pozdravljamo vas sve
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] 27.7.2014 22:26:40
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Iva salji u pp gde ste tacno.
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] 27.7.2014 22:31:44
|
|
|
|
jovicaa
|
iva ne brini.. najverovatnije je sve ok.. nego oni tako pricaju bzv panice.. ti ulazis u deveti mesec, tako da samo opusteno.. i normalno da ti je pred kraj trudnoce posteljica treci stepen.. a ako odes privatno garant ce te smiriti, tako da najbolje da odes
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] 27.7.2014 22:33:13
|
|
|
|
bubulence
|
vece devojke. mi smi sada dosli kuci, malo smo lutali. nema marty da se javi... ipokrisia isto izostaje! ivamark, bice to sve super!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] 27.7.2014 22:51:21
|
|
|
|
SunFlower
|
'Vece i od mene.. Iva, ne brigaj. Doktori nisu fer, najlakse je trudnici ubaciti "crva sumnje", i sad ti trebas da se sekiras a nemas razloga sigurna sam. Lepo ti zakazi i idi privatno! Ja lepo ne znam sta cu s mojim apetitom, sva mi se hrana gadi osim voca, peciva praznog i jogurta. A trudim se da jedem svako malo jer me mucnine hvataju samo kad sam gladna. O mirisima da ne pricam, cak mi i paradajz smrdi..
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] 27.7.2014 23:23:22
|
|
|
|
bubulence
|
sf proci ce. meni je tako bilo na pocetku, poslednjih nedelju dana ne mogu da obuzdam glad. jedem sve sto mi dodje pod ruku. zene, koliko cesto radite oonooo ?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] 28.7.2014 0:19:09
|
|
|
|
srculence25
|
i mene zanima odgovor na isto pitanje mm navalio tako cesto /nije bio toliko uporan kad se radilo na tome kao sada/a mene strah.Jos sam jedno vece imala braon pa se uspanicila a tacno je padao datum kad sam trebala inace dobiti.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] 28.7.2014 0:29:08
|
|
|
|
Štetica
|
IZVORNA PORUKA: bubulence zene, koliko cesto radite oonooo ? Hahaha,volim seks i rado ga se secam... Do 12-te nedelje mi je bilo zabranjeno od dr,posle toga sam imala dva puta u pokusaju,ali ja nemogu da se opustim,tako da je zavrseno neslavno. Ako je trudnoca uredna,bez komplikacija onda u akciju kad imate zelju. Bubi tebe opet muci neki peskir ?
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] 28.7.2014 0:57:08
|
|
|
|
srculence25
|
IZVORNA PORUKA: Štetica posle toga sam imala dva puta u pokusaju,ali ja nemogu da se opustim,tako da je zavrseno neslavno. Ako je trudnoca uredna,bez komplikacija onda u akciju kad imate zelju. Bubi tebe opet muci neki peskir ? u pokusaju dobra si.I ja tako nemogu da se opustim.Jao sutra uz nekako se radujem ali malo strahujem samo da se lepo razvilo
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] 28.7.2014 7:19:27
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: bubulence zene, koliko cesto radite oonooo ? Kad sam budna do makar 22 Ovaj moj isto navaljuje kao blesav. Ali znam da će tamo oko 6 meseca već da bega. Nisam onda toliko 'pokretna' i gibiljiva
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] 28.7.2014 7:32:47
|
|
|
|
branki*
|
gde ste,drugarice mi ustali rano jutros opet,kisa pada i grmi.boze,kako je malopre negde udario grom,tako je puklo,kao bomba.sinoc nam bilo drustvance,sedeli do kasno,bilo lepo,bas volim kad nam dodju prijatelji... ja nemam odnose sa muzem,imala sam u pocetku,a posle kad sam prokrvarila,prestali smo,tako da... sta vi radite?
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] 28.7.2014 9:14:33
|
|
|
|
vonavoj
|
jutro,kasnim na RR,ustala u pola 8..ali dok sam jela,ves,raspremila..tek sad pijem kafu! vreme je uzas..niti da ukljucujem ves..a cekala sunce..beli sam u susilicu ukljucila! odnose nismo imali od pocetka,zbog krvarenja..mozda bi na kraju mogli,moracu da pitam jedva cekam uz,jos nedelju dana,priblizilo se! iva, III stepen ne mora nista da znaci,nemoj da se nerviras,na ctg se vidi da li beba pati... i prati pokrete!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] 28.7.2014 9:21:13
|
|
|
|
anita
|
Dobro jutro svim i od mene. Ja sam jutros ustala u 6:00. Već oko 6:40 sam bila u ambulanti. Pošto sam u petak bila na komisiji morala sam da odnesem onu potrvdu kako bi mi dali doznake. Pošto je danas i zakazivanje i gužva je sestre su mi rekle da dođem u sredu Kad sam već bila tamo iskoristila sam i zakazala pregled 11.08. je prvi slobodan termin jer mi je dr.sada na godišnjem odmoru. Tako da čekanje do 11.08. i našeg sledećeg pregleda
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] 28.7.2014 9:26:39
|
|
|
|
vonavoj
|
anita,sad ce to brzo..pre se ne bi nista ni videlo! ja sam poslednji uz imala 2.6.i tek sad 4.8.za dva meseca..i evo priblizilo se!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] 28.7.2014 9:39:31
|
|
|
|
anita
|
Von ja sam već bila na dva UZ. Hvala Bogu do sada je sve bilo OK. Prvi put idem kod moje dr.u ambulanti pa mi je malo frka. A iskreno se nadam da je sa mojim sve u najboljem redu.
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] 28.7.2014 10:21:46
|
|
|
|
bubulence
|
stetice peskiri padaju kao ludi, vise ni ne koristimo .
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] 28.7.2014 10:35:12
|
|
|
|
M@rty
|
Zdravo drusto... tu sam jos uvek 2u1. Juce smo bili na svadbi i bilo mi je lepo. Konacno sam izasla negde. Jutros bila na ctg-u, i jos uvek nista.
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] 28.7.2014 10:50:55
|
|
|
|
bubulence
|
e bas sam videla sliku na faceu, divna si bila. docekaces termin, videces
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] 28.7.2014 10:55:41
|
|
|
|
M@rty
|
Hvala bubi Ja jedva cekam da se porodim. Vise ne znam kako da se namestim uvece kad legnem, ubi me nesanica i sve zivo me boli
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] 28.7.2014 11:14:59
|
|
|
|
Sanjchezze
|
Dobro jutro i od mene stomacici :) Nije me bilo neko vreme imali smo puno posla pa sad kad sam napokon slobodna eto me da se javim i da pozelim divnu trudnocu svim novim trudnicama Ja jutros isla da radim ks, secer, urin, vb i antitela pa u sredu na uz napokon. Stomacic se vec lepo poznaje i cim me neko vidi odmah pita jesam li trudna, napokon izgledam kao trudnica a ne kao da sam debela. Inace do danas sam se ugojila 1,5kg, valjda to nije puno. A neko je pitao za odnose, kod nas ih nema nazalost, doca zabranio u prvom tromesecju ali mm se i dalje plasi tako da jos uvek nista
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Porođaj u Švajcarskoj: soba kao u hotelu s...Porodilište kao hotel sa pet zvezdica, ali dete ne smete da vodite na igralište dok se tamo igraju školska deca.
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?