Trcosava -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] (24.7.2014 16:54:55)
|
Konačno stigoh. Danas sam pop.... kod lekara. Elem, tamo može da se dođe od 7:15, što meni ne pada na pamet jer male su šanse da bi stigla na red do 9, a u devet spuštaju bebe iz porodilišta na UZ kukova (pretpostavljam da su kukovi, jer šta bi se drugo gledalo na UZ kod novorođenčeta??) i do 10 niko ne ulazi, a naravno nove dolaze. E sad pitate se što ne bi stigla do 9? Pa obično u 7 dođu poodmakle trudnice, pa onda uđu, izmere se, pritisak i onda na 3 sprat na CTG. Pa onda dole i onda čekaju red i pregled. I van pameti mi da idem pre 10. Pametna ja dođem u 10, pogledam nije takva gužva... Zna da bude mnogo veća, ali ćorak pantiću. Do pola 11 nit' ko napolje, nit' ko unutra. Pola sata praznog hoda. Dođoh konačno na red oko 12:45. Jadna ona moja dr, kažem joj ja da sam na nuhalnom videla kao da je dečak i ona mučenica 5 min gleda, namešta, ali ne vredi. Pa onda kaže, mislila sam da je devojčica, a da je ovo pupčana, ali onda uključi ono na UZ da se vidi prokrvavljenot (i ujedno da da proveri da li je između nogu pupčana) pa onda gleda i ona i još jedna, pa kaže hm pa izgleda da nije pupčana. I opet gleda, vrti... i na kraju odustane i kaže ''ne mogu više'' hahaha A ja onako čisto iz radoznalnosti pitala, meni sve jedno šta je. Samo da mi je zdravo. Ostalo je sve ok. Za 5 nedelja idemo na morfologiju, tad bi već moralo da se vidi [sm=smiley36.gif] mislim da sam i sa Anom tako negde oko 20 videla.
|
|
|
|