lelaigor -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] (24.7.2014 12:32:14)
|
IZVORNA PORUKA: plačljiva Lelaigor,lično mislim da i ti kao i ja ,kao i mnoge idemo bespotrebno na AC...Ali ne smemo rizikovati...Intervencija traje kratko,sve ukupno minut.Malo je neprijatno-ne bolno i taj dan bi baš trebala da miruješ strogo i da piješ vode dosta.Tako su nama u Institutu rekli.Popila sam taj dan oko 2 litra vode...[sm=smiley1.gif].Ja sam posla Ac mirovala još 6-7 dana,to znači nisam usisavala,nisam se vozila kolima,bila kući...Ima dosta devojaka koje su mirovale samo na dan Ac...Ja sam poprilično uplašena,istresirana,lečila sterilitet godinama,uspela druga VTO,i više sam ležala zbog moje paranoje da se ne daj Bože ne jave kontrakcije i spontani tako željene,ma preželjene trudnoće...[sm=smiley1.gif] Mislim da će ti sve proći super kao i svima nama ovde i da će ipak biti devojčica (kažem ti one daju visok bHCG)[sm=smiley36.gif] Ja čekam rezultat Ac i videćemo da li su tačne te pretpostavke [sm=smiley36.gif] Pa i ja bih bila istresirana, zato ću i odložiti put. E sad tu po gradu što budem morala, šta da radim. [sm=zmeden.gif]
|
|
|
|