vbojana
|
Opet ja :) ne znam da li ce ovo pitanje odgovarati temi, sa mnom vecito dileme oko ishrane. Ovaj put se radi o adaptiranom mleku, presli smo juce na humanu 2, par dana pre punih 6 meseci i svi su mi rekli da bebe i ne osete razliku, vec bez problema prihvate. Ali on odbija, popio je sinoc pred spavanje kad smo potrosili humanu 1, 90ml i zaspao oko 21h. Inace se ne budi nocu, ali sinoc jeste i to ga je probudilo povracanje, ne bljucanje, neka zuta sluz :/ odmah je opet zaspao, ali za 20ak minuta opet.. Tada sam skuvala kamilicu i popio malo, pa kad sam videla da se smirilo, napravim 120ml koliko mi je ostalo humane 1, i popio je pola. Zvali smo hitnu za savet, jer je dan pre toga primio vakcinu, rekli su da ne mora da znaci da je zbog toga, vec da je mozda virus i da se javimo ujutro ako se ponovi, da pratimo stanje. Nismo isli jer nije vise povracao, raspolozen kao inace, smeje se, igra, guguce..Danas je samo ujutru pio mleko i to 100ml oko 7, pa u 10h 120ml, humane 2. Rucak krompir, riza, tikvica, jeo lepo, ali manje nego inace. Posle kao uzinu dam malo voca, nesto malo pojeo.. Kad je doslo vreme za mleko, nije hteo ni 10ml, pomislim da jenrano, stavim u frizider da posle podgrejem (inace to ne radim, ali bilo mi zao da bacim sve), uradim to posle nekih 45 min, ista stvar. Prospem sve. Odemo u setnju, on spava.. Dodjemo kuci, beba vesela, necu jos da mu dajem, sacekam, krece mala nervoza, napravim ja 150ml, opet isto. Zine i ore nego mu prinesem flasicu ustima, ali cim okusi krece plac. To je bilo oko 22h, kada je odavni trebao biti u krevetu, a to voce je bilo oko 16h. Da ne bi isao gladan u krevet, napravim zitarice neke sa jabukom, kao za laku noc, pojeo pola porcije i zaspao. Ne znam sta da radim, bas se nerviram.. Izvinjavam se na opsirnosti i hvala na odgovorima
|