Klarita -> RE: Ishrana bebe od 3-6 meseci - IV deo (24.9.2014 13:34:03)
|
IZVORNA PORUKA: Modessty RR IZVORNA PORUKA: Sanchy IZVORNA PORUKA: Klarita Mene i dalje zbunjuje: "Od 6-tog meseca"[sm=zmeden.gif] U mojoj glavi je 6-ti mesec, kad beba napuni 5 meseci, kao npr N ima 5m2nedlelje6dana, on je znaci 6-ti mesec. A pedijatri a, i vecina ovde pisanih postova je tako, kazu od 6.meseca[sm=zmeden.gif] Klarita na kraju posta si stavila znak pitanja,ME je predpostavila da pitas ,kao i ja,a ne da konstatujes..dakle u pitanju je nesporazum Molim vas da se vratite na temu. Rekla kazala i ko je šta mislio ili nije mislio možete da raspravite u kafani. Hvala! Jao, pa ja mislila da je smajli zbunjen, a ne upitnik[sm=smiley1.gif] Elem, Mod, da li ne mozes da me pustis da si skupljam poeni, nego si doslai ovde da me teras...bila sam u kafani i prazna je. Mnogo mi to da ima i dorucak i uzinu i rucak i veceru[sm=smiley13.gif] Ali slazem se za osecaj i (ne)iskustvo[sm=smiley36.gif] Radim po svom, ali nije lose da skupim informacije, skroz se sve promenilo od veremna kad je K bila beba (I saveti dr i zena na RR) jer sve imam zapisano u radosnici, pa vidim [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|