mirkam -> RE: Ishrana bebe od 3-6 meseci - IV deo (24.9.2014 8:52:08)
|
IZVORNA PORUKA: Mala Elena Mirkam, za sada sam od povrca davala samo krompir , tikvicu i sargarepu, to je lagano za stomacic, a rekla mi je doktorka da mesam sa zitaricom. Kada sam joj uvodila davala sam oko 11h to povrce (+zitarica) pa popodne voce...tako cu i na ubuduce. Kako si ti? Meni je doktorka rekla da uvedem jabuku prvo i nikakav mi raspored obroka nije dala pa sam ja to sama uskladjivala uz savete drugih. Vise joj ne dajem dve vocne nego jednu. ME, ja sam dobro, hvala na pitanju. Nemaju dr raspored obroka ali obicno daju neke uopstene smjernice, kad se sta uvodi, kojim redom i tako to. Mogu ti poslati, ako zelis, nase upute koje smo dobili u DZ, nisu pre detaljni, al nisu ni losi. Mada, kao sto sam vec sto puta rekla, meni su mnogo korisniji bili savjeti zena odavde. I uvela si vec sasvim dovoljno povrca da vam to bude ruckic, mislim da joj dajes u vrijeme rucka, da se navikava da se povrce (jos malo + meso) jede oko 13-14-15h. Ne znam , sama ces najbolje vidjeti po svojoj bebi. I da, mislim da ti je jednom dnevno voce potpuno dovoljno i ok.
|
|
|
|