vocicana
|
Milicicak, znam, ali vidi, nisam htela da uzimam Milupu ni Hipp, izludela sam citajuci sta pise na kutijama, bas sam se nervirala danima po prodavnicama. Pojeo je 5 kasicica, na prvu je naravno muljao, razmisljao sta mi to sada dajes, ali na drugu je vec uzivao i otvaro usta. Nije bilo nikakve reakcije, hvala Bogu, uredne stolice, punio pampers, nema promena po licu telu, sve je dobro proslo.. Nasla sam pirincane sa vanilom, ali necu jos, sutra cu mu opet spremiti, ali nista necu forsirati, sokovnik nemam da mu nacedim sokic, od jabuke ili sargarepe, ne znam sta cu sa tim, ali sve je bilo ok. Msm da nece biti dete koje ce praviti vece probleme sa hranom, mada ja nisam neka koja jede puno, ali ima vremena pa neka se mrsti kasnije. Od 5-og cu krenuti sa krompirima, sargarepama, tikviicom, pa od 6- og valjda moze to meso malo da se uvede, piletina i sl.