Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ishrana bebe od 3-6 meseci - IV deo 9.4.2016 19:44:55
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Danas smo ručkali šargarepu drugi dan. Sviđa mu se. Ja se dvoumim između jabuke i tikvice
|
|
RE: Ishrana bebe od 3-6 meseci - IV deo 9.4.2016 20:54:38
|
|
|
|
Anoniman
|
Sanjalice super kod nass jabuka prosla super. Pojede 2 kasike pahuljica sa pola teglice jabuke Sutra drugi dan.
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe od 3-6 meseci - IV deo 10.4.2016 11:51:06
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Um, sve pojede? Juče je Ika pojeo pola teglice šargarepe. Baš sam se uplašila da mu nisam mnogo dala za drugi dan. Njemu se svidelo. Mogao je još.
|
|
RE: Ishrana bebe od 3-6 meseci - IV deo 10.4.2016 11:55:47
|
|
|
|
Anoniman
|
Sve pojede. Nekad ostane jedna dve kasicice. Meni ona onda mleko pije tek u 16h. Posto jede u 13h kasicu.
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe od 3-6 meseci - IV deo 10.4.2016 12:50:57
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Super. Sta planiras sledece da joj uvedes?
|
|
RE: Ishrana bebe od 3-6 meseci - IV deo 11.4.2016 15:38:25
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Danas smo ručkali jabuku. Onako, nije bio baš oduševljen. Pomešala sam je sa pirinačanim pahuljicama, a njih slabo jede. Šargarepu je jeo lepo, nju nisam mešala. Probaću sutra bez pahuljica.
|
|
RE: Ishrana bebe od 3-6 meseci - IV deo 11.4.2016 21:22:13
|
|
|
|
Anoniman
|
Nama danas bio treci dan jabuke. Sada ne znam sta da radim da li da uvodim nesto novo ili da mesam. Krompir-sargarepa ili sargarepa-jabuka
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe od 3-6 meseci - IV deo 12.4.2016 13:30:08
|
|
|
|
Anoniman
|
Mi danas uveli bundevu. Nije proslo more. Pojela je skoro ceo obrok. Ostale 4 kasicice. Opet sam joj dala sa pahuljicama.
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe od 3-6 meseci - IV deo 12.4.2016 13:51:55
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
super UM! Mi danas opet jabuku. Koje pahuljice joj dajes? Mi smo do juce Milupine pirincane. A od danas cemo kukuruz-pirinac.
|
|
RE: Ishrana bebe od 3-6 meseci - IV deo 12.4.2016 14:38:23
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja joj dajem sa pirinac- kukuruz. Obozava ih. One su mi osnova. Mislim da cu sledece tikvicu. Nasla sam danas bas lepe.
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe od 3-6 meseci - IV deo 13.4.2016 13:09:56
|
|
|
|
Anoniman
|
Sanjalice sta ste ruckali danas? Nas drugi dan bundeve prosao odlicno. Pojela je sve iz cinijice. Sutra treci dan pa cemo nesto novo .
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe od 3-6 meseci - IV deo 13.4.2016 13:24:47
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Um, nama je danas jabuka treći dan. Možda pomešam sa šargarepom. Sutra ćemi ili tikvicu ili bundeva. Vrv bundevu jer je Imam u zamrzivaču.
|
|
RE: Ishrana bebe od 3-6 meseci - IV deo 13.4.2016 14:45:39
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Promena plana. Danas tikvica i šargarepa.
|
|
RE: Ishrana bebe od 3-6 meseci - IV deo 13.4.2016 15:35:39
|
|
|
|
Anoniman
|
Kako je prihvatio tikvicu? Ti mu dajess bez pahuljica? Name su za sada osnova.
< Poruku je uredio Unina mama -- 13.4.2016 15:38:05 >
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe od 3-6 meseci - IV deo 13.4.2016 18:15:16
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Nije bio baš oduševljen, pojeo četri kašike. Danas mu nisam stavila pahuljice, samo tikvica i šargarepa. Nekako su mi one slatke, pa rekoh da mu ne bude svaki obrok sladak. Tj. Da se ne navikne na slatke kašice. Šta znam, možda lupam. P.s. Nije tema, ali dok si ovde. Kakvi ste s zubićima?
< Poruku je uredio Sanjalicaaa -- 13.4.2016 18:16:02 >
|
|
RE: Ishrana bebe od 3-6 meseci - IV deo 13.4.2016 19:42:52
|
|
|
|
Anoniman
|
Sanjalice jos ih nemamo ja za sad tako mesam. Pa cu uskoro da uvodim i slani obrok.
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe od 3-6 meseci - IV deo 15.4.2016 13:33:02
|
|
|
|
Anoniman
|
Sanjalice gde ste? N danas probala tikvicu pojela je sve 3 kasike pahuljica I 1/3tikvice odusevljena je. Nastavljamo sutra...
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe od 3-6 meseci - IV deo 16.4.2016 13:48:41
|
|
|
|
Anoniman
|
Ovde nikog nema Vodim sama svoj dnevnik ishrane Drugi dan tikvice prosao odlicno. Pojela je 4 kasike pirincanih sa pola manje tikvice
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe od 3-6 meseci - IV deo 16.4.2016 14:45:15
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Um, tu sam. Izgleda samo ti i ja. Kod nas bundeva juce nije bas slavno prosla. Danas ce da dobije teglicu posto nismo kuci.
|
|
RE: Ishrana bebe od 3-6 meseci - IV deo 16.4.2016 15:02:39
|
|
|
|
Anoniman
|
Sanjalice samo nas dve kad predjemo u sledecu temu opet ce biti isto stanje I ja dajem iz teglice ponekad sta ina veze. Mada uzimam hipp videh da u juvitanu stavljaju secer
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe od 3-6 meseci - IV deo 16.4.2016 16:39:20
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Izgleda da mu se ne sviđaju moje kaše. Pojeo je skoro celu onu malu teglicu . A kući se baš zeza. I ja uzimam hipp bio organic iz istog razloga.
|
|
RE: Ishrana bebe od 3-6 meseci - IV deo 16.4.2016 16:47:36
|
|
|
|
sonyasha
|
Ništa ne fali, po meni nekada da klopaju iz teglice, samo pazite njih nekako uvek hoće-tamani, bar je takav V bio, a sa mojima je uvek išlo polako. Na moru se ekstra ugojio od kupovnih pa sve to njihovo organik bez dodataka uzimam sa rezervom.
|
|
RE: Ishrana bebe od 3-6 meseci - IV deo 19.4.2016 10:07:15
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
UM, sta klopate? Mi cemo danas krimpir i sargarepu. Sutra cemo da uvedemo proso.
|
|
RE: Ishrana bebe od 3-6 meseci - IV deo 19.4.2016 10:11:28
|
|
|
|
Anoniman
|
Sanjalice juce smo zitarice breskva banana... Danas cemo tikvica krompir sargarepa
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe od 3-6 meseci - IV deo 19.4.2016 10:25:36
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Ručkate bananu? Ili su to žitarice sa bananom? :)
< Poruku je uredio Sanjalicaaa -- 19.4.2016 10:26:59 >
|
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?