bebilule -> RE: Ishrana bebe od 3-6 meseci - IV deo (3.3.2016 19:50:45)
|
Nikako da vam podnesem izvjestaj, ne stizem. Bili smo kod djecijeg gastroenterologa radi onog proliva i sad rijetkih i cestih stolica. I ona je, kao i nas pedijatar, insistirala na uvodjenju hrane. Do sada je probao pirincane i pirincano-kukuruzne pahuljice, mrkvu i evo danas jabuku. Na jabuci je isto ona insistirala kako bi se regulisala crijevna flora. Mrkvu i jabuku sam davala pomijesanu sa pirincanim pahuljicama. Ne znam zasto, tako ja odlucila [sm=smiley36.gif]. Danas sam dala cak dva obroka, iako mislim da mu je to mozda puno pa da nastavim sa jednim. Sto se tice gramaze, nemam pojma koliko je to. Jutros je pojeo 4 kasike pahuljica, a popodne sam napravila jednu manju jabuku sa kasikom i po pahiljuca. E sad, to je poprilicno i ja imam jednu nedoumicu. Ne mogu mu dati mlijeko ni posle sat jer nije gladan logicno. Zbog toga mi je mnogo da mu dajem dva nemlijecna obroka. Ako bi sutra.ostali na jednom da li je u redu da mu taj jedan izbaci jednu flasicu? I da, ja se ne mogu drzati onog nova namirnica prvo kasika, pa dvije, tri...vec odmah dam cijeli obrok i planiram ostati na novoj namirnici nekoliko dana. Valjda je to ok.
|
|
|
|