RE: Dojenje - vase iskustvo III deo (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Dojenje i dopuna dojenju

Poruka

Zemunka85 -> RE: Dojenje - vase iskustvo III deo (8.6.2015 10:38:19)

Meni taaaaako nedostaje dojenjeeeeeeeeeeee :(

Ipokrisia -> RE: Dojenje - vase iskustvo III deo (8.6.2015 22:07:15)

moja beba ima 3 i po meseca i siki uvece oko 11 i ujutru oko 5-6 ...U toku dana na svaka tri sata

jovicaa -> RE: Dojenje - vase iskustvo III deo (9.6.2015 12:32:13)

puno zavisi od bebe..a i od mame, da li uobrocava bebu ili ne.

Mariya -> RE: Dojenje - vase iskustvo III deo (9.6.2015 13:24:08)

IZVORNA PORUKA: QueenJ
Interesuju me vaša mišljenja, do kada je idealno dojiti? Kada je predugo? Ja baš nemam izgrađen stav po tim pitanjima.

Idealno je dokle god ima mleka a beba hoće da sisa[sm=smiley1.gif]Po meni je ok do 1 godine. 2 godine mi je već predugo[sm=smiley1.gif] Lu sam dojila nepunih 14 meseci i jedva sam čekala da prestane, a ostale smo na jednom podoju uveče, pred spavanje, od kraja avgusta do novembra, kad je prestala da sisa(ona sama, nisam silila).
Sa H je već druga priča. Ona uopšte nije neki sisavac, većinu podoja se natežemo, moram na prevaru da je dojim, ali nameravam da je dojim barem dok ne počnem da radim[sm=smiley1.gif]
Eto to je moje mišljenje.

bubulence -> RE: Dojenje - vase iskustvo III deo (11.6.2015 17:44:05)

stigao mi je fitolat, u pravom tenutku! hvala puno!

daca77 -> RE: Dojenje - vase iskustvo III deo (13.6.2015 11:50:32)

I meni je Fitolat stigao, juce...kako moja N obozava da siki, trebace u narednom periodu...

marketing RR -> RE: Dojenje - vase iskustvo III deo (2.7.2015 2:25:27)

Drage mame, napišite nam malo iskustva sa Fitolatom, uživajte u dojenju [sm=bravo.gif]

marketing RR -> RE: Dojenje - vase iskustvo III deo (2.7.2015 2:25:49)

Drage trudnice i mame, vas tri koje se prve jave na ovoj temi i napišu da žele Fitolat, sponzor Lifemedic daruje sa po kutijom Fitolata koja vam stiže na kućnu adresu (poštarinu plaća sponzor). I nadamo se da ćete podeliti ovde svoja iskustva, bićemo zahvalni :)

Za uspešno dojenje
[sm=bravo.gif]

branki* -> RE: Dojenje - vase iskustvo III deo (2.7.2015 10:15:17)

ja necu da se prijavim za fitolat,prepustam nekom drugom,jer sam ga vec dobila od rr[sm=smiley1.gif] ranije,ali da kazem da sam eto izgurala dojenje,iako se nisam nadala.dojim jos uvek,mada se mleko smanjuje,ali to sad i nije strasno,jer boka je vec pocela cvrstu hranu.tako da zahvaljujuci savetima koje sam ovde dobila,pre svega od new mom,ali i od drugih zena i zahvaljujuci fitolatu,izgurah!ali,je svakako ogromnu ulogu imala boka koja se nakaci na sisu,pa non stop visi!

vikiveki -> RE: Dojenje - vase iskustvo III deo (2.7.2015 10:51:30)

ja videla da je tema aktivna,pa reko da vidim kakva su iskustva...meni u toku dojenja nije ništa trebalo.Troje dece sam dojila ,možda će nekima biti čudno,po 2 god.I uvek savetujem mamama da doje svoju decu ukoliko naravno nemaju nekih prepreka.

QueenJ -> RE: Dojenje - vase iskustvo III deo (3.7.2015 0:24:58)

[sm=bravo.gif] ja želim! [sm=smiley36.gif]

pari -> RE: Dojenje - vase iskustvo III deo (3.7.2015 12:24:08)

I ja bih volela!

Kata90 -> RE: Dojenje - vase iskustvo III deo (3.7.2015 13:46:02)

I jaaaaaa[sm=zz_giggle.gif]

marketing RR -> RE: Dojenje - vase iskustvo III deo (3.7.2015 14:04:45)

[sm=bravo.gif] ja želim! [sm=smiley36.gif]

Molimo podatke na pp (ime, prezime, adresa u Srbiji i broj telefona)

Uživajte u dojenju [sm=bravo.gif]

marketing RR -> RE: Dojenje - vase iskustvo III deo (3.7.2015 14:05:03)

IZVORNA PORUKA: pari

I ja bih volela!

marketing RR -> RE: Dojenje - vase iskustvo III deo (3.7.2015 14:05:12)

IZVORNA PORUKA: Kata90

I jaaaaaa[sm=zz_giggle.gif]

Kata90 -> RE: Dojenje - vase iskustvo III deo (21.7.2015 13:39:10)

Kad ce da nam salju fitolat?vec puno je vremena proslo.

wivern -> RE: Dojenje - vase iskustvo III deo (21.7.2015 18:00:10)

IZVORNA PORUKA: marketing RR

Drage mame, napišite nam malo iskustva sa Fitolatom, uživajte u dojenju [sm=bravo.gif]

Ja sam koristila fitolat misleci da nemam dovoljno mleka. Pocela sam ssvaki dan po jednu, i posle tri dana vise nisam znala sta cu sa grudima koliko su se brzo punile [sm=smiley36.gif].
Onda sam presla na svaki drugi dan, ali mi je i tako nadolazilo mleko nenormalno pa sam ga prosledila nasoj clanici. Meni je nenormalno stvarao mlekce, ja bih ga preporucila svima, sjajna stvar.
Ja i dalje dojim, mada polako izbacujemo jer grickanje ne prestaje pa mi je vrlo bolno. (sto bi znacilo 3-4 sikenja, kao smanjujemo [sm=smiley36.gif])

Kata90 -> RE: Dojenje - vase iskustvo III deo (22.7.2015 11:55:45)

Upravo mi stigao fitolat[sm=smiley1.gif]

QueenJ -> RE: Dojenje - vase iskustvo III deo (26.7.2015 23:05:41)

Meni nije... A bio nam je potreban baš. Nisam htela da kukam, da ne izbaksuziram, ali količina se polako smanjivala i na kraju sam, pre par dana prestala sa dojenjem. [sm=smiley13.gif][sm=smiley19.gif]

little_one -> RE: Dojenje - vase iskustvo III deo (27.7.2015 9:53:49)

Meni nije... A bio nam je potreban baš. Nisam htela da kukam, da ne izbaksuziram, ali količina se polako smanjivala i na kraju sam, pre par dana prestala sa dojenjem. [sm=smiley13.gif][sm=smiley19.gif]

Joj bas mi je zao! Jel bebana nije htjela da sisa?

Meni je mlijeko nakon operacije i potrebe za prestankom dojenja islo mjesec i po dana i to bez izmuzanja i dojenja. Nakon mjesec dana sam iz sika istiskala mlijeko bez problema, kamo srece da sam se mogla vratiti dojenju, jos uvijek mi nedostaje a jos uvijek lijekove pijem. Meni ni stres od operacije ni komplikacije nakon operacije, ni neizdajanje i nesisanje nisu smanjile laktaciju. Zadnji put sam nekih mjesec i po dana nakon prestanka vidjela po koju kap mlijeka a poslije nisam ni pratila. Bitno da nije bilo nikakvih upala ni bolova.

marketing RR -> RE: Dojenje - vase iskustvo III deo (3.8.2015 20:16:27)

Drage trudnice i mame, vas tri koje se prve jave na ovoj temi i napišu da žele Fitolat, sponzor Lifemedic daruje sa po kutijom Fitolata koja vam stiže na kućnu adresu (poštarinu plaća sponzor). I nadamo se da ćete podeliti ovde svoja iskustva, bićemo zahvalni :)

Za uspešno dojenje
[sm=bravo.gif]

choopa choops -> RE: Dojenje - vase iskustvo III deo (3.8.2015 21:40:02)

Meni ne treba, ali evo da podignem temu [sm=smiley4.gif]

serpica -> RE: Dojenje - vase iskustvo III deo (3.8.2015 22:01:34)

Da se javim za fitolat [sm=smiley1.gif]

serpica -> RE: Dojenje - vase iskustvo III deo (3.8.2015 22:04:48)

Sto se iskustva tice,ovako: nisam odmah primetila da se nesto u kolicini mleka promenilo,kazem odmah jer mislim na prvih nekoliko dana koriscenja Fitolata,medjutim kako se kutija blizila kraju tako sam ja osetila promene,obzirom da pijem jednu ujutru a jednu uvece mleko i te kako nadolazi i to cesce,vec par sati nakon popijene tablete. Meni je ovo treca kutija pri karaju i nastavicu da ih koristim sto duze. Svaka pohvala za Fitolat [sm=bravo.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  61 62 [63] 64 65   Sledeća stranica >   >>