Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Dojenje - vase iskustvo III deo 3.3.2015 12:33:10
|
|
|
|
daca77
|
Ajd i ja da se javim, ako neko odustane...
|
|
|
|
RE: Dojenje - vase iskustvo III deo 3.3.2015 13:25:00
|
|
|
|
marketing RR
|
IZVORNA PORUKA: branki RR za fitolat,da se javim Draga mama, molimo podatke na pp
|
|
|
|
RE: Dojenje - vase iskustvo III deo 3.3.2015 13:25:07
|
|
|
|
marketing RR
|
IZVORNA PORUKA: vonavoj da se javim i ja Draga mama, molimo podatke na pp
|
|
|
|
RE: Dojenje - vase iskustvo III deo 3.3.2015 13:26:01
|
|
|
|
marketing RR
|
IZVORNA PORUKA: little_one i jaaaaaa bih al ja sam u Banjaluci Draga mama, molimo podatke na pp Potrebna nam je adresa u Srbiji, jer klijent tako šalje, pa bi mogao neko da ti prosledi, ako odgovara?
|
|
|
|
RE: Dojenje - vase iskustvo III deo 3.3.2015 13:26:36
|
|
|
|
marketing RR
|
Početkom aprila Lifemedic poklanja još tri Fitolata drage mame :)
|
|
|
|
RE: Dojenje - vase iskustvo III deo 4.3.2015 9:15:47
|
|
|
|
little_one
|
IZVORNA PORUKA: marketing RR IZVORNA PORUKA: little_one i jaaaaaa bih al ja sam u Banjaluci Draga mama, molimo podatke na pp Potrebna nam je adresa u Srbiji, jer klijent tako šalje, pa bi mogao neko da ti prosledi, ako odgovara? Hvala stize porukica
|
|
|
|
RE: Dojenje - vase iskustvo III deo 4.3.2015 20:24:17
|
|
|
|
eca89
|
Mamice, imam jedno pitanjce, da li vi koje dojite, osjecate stalno glad? Naime, ja sam stalno gladna, nisam uopste bila ovoliko u trudnoci, haos sad sam stalno gladna, ali stalnoooooooooooooo, pa me zanima da li je ijedna od vas gladna otkad doji, osim mene ??????????????
|
|
|
|
RE: Dojenje - vase iskustvo III deo 4.3.2015 20:31:47
|
|
|
|
milicicak
|
Eco, i ja sam prvih mesec dana bila stalno gladna :) i zedna :) inace retko konzumiram mleko i mlecne proizvode ali prvih mesec dana posle porodjaja sam pila po litru jogurta dnevno, posle mi se nije trazilo uopste. Probaj da jedes kaloricniju, masniju hranu koja duze drzi sitost. I izbegavaj grickalice. Sve ce se to brzo regulisati :)
|
|
|
|
RE: Dojenje - vase iskustvo III deo 4.3.2015 20:36:56
|
|
|
|
eca89
|
Jao hvala, mene ubi sto ja najvise volim grickalice i slatkise, znate kad nocu sanjam da jedem cokoladu i kolace, strasno , da i zedna sam, puno pijem i caja i vode, nadam se da ce prestati brzo.
|
|
|
|
RE: Dojenje - vase iskustvo III deo 4.3.2015 21:05:28
|
|
|
|
New Mom
|
IZVORNA PORUKA: eca89 Mamice, imam jedno pitanjce, da li vi koje dojite, osjecate stalno glad? Naime, ja sam stalno gladna, nisam uopste bila ovoliko u trudnoci, haos sad sam stalno gladna, ali stalnoooooooooooooo, pa me zanima da li je ijedna od vas gladna otkad doji, osim mene ?????????????? Naravno da si gladna jer trošiš 500 kalorija viš nego kad ne dojiš. A što se tečnosti tiče, praktikuj da uvek, uz svaki podoj popiješ bar čašu vode. Ili i više.
|
|
RE: Dojenje - vase iskustvo III deo 4.3.2015 21:07:17
|
|
|
|
veselicaa
|
Eca potpuno je normalno da si gladna,doji bebicu i uzivaj u jelu
|
|
|
|
RE: Dojenje - vase iskustvo III deo 9.3.2015 8:33:56
|
|
|
|
daca77
|
NM, posto moja beba preskace nocni podoj i sada je dojim oko 5h, hoce li mi tako smanjiti mleka? Evo, sada spava,a meni ova dojka iz koje je sisala sinoc u 22h hoce da prsne...
|
|
|
|
RE: Dojenje - vase iskustvo III deo 9.3.2015 11:25:36
|
|
|
|
degu
|
daco kolicina mleka ce se opet prilagoditi potrebama bebe,o tome nemoj da mislis. Ako se tako napuni dojka izmuzaj po malo,toliko da smanjis neprijatnost.
|
|
RE: Dojenje - vase iskustvo III deo 9.3.2015 12:55:37
|
|
|
|
mika79
|
Mihajlo je lepo počeo da ručka nemlečnu pu,pu,pu da ne ureknem pa ni ne traži da sisa u podne a meni grudi budu tvrde pa se izmuzam da olakšam malo, a to mlekce koristim kad pravim palente na vodi da malo omekša . Neznam da li grešim, da ne navlačim tako još više mleka.
< Poruku je uredio mika79 -- 9.3.2015 12:57:14 >
|
|
|
|
RE: Dojenje - vase iskustvo III deo 9.3.2015 12:59:00
|
|
|
|
daca77
|
Hvala, Degu...bolje da sam malo izmuzla, jer beba navalila i bas je dosta povratila+stucala... Miko, samo vi ruckajte...
|
|
|
|
RE: Dojenje - vase iskustvo III deo 9.3.2015 13:39:23
|
|
|
|
New Mom
|
IZVORNA PORUKA: daca77 NM, posto moja beba preskace nocni podoj i sada je dojim oko 5h, hoce li mi tako smanjiti mleka? Evo, sada spava,a meni ova dojka iz koje je sisala sinoc u 22h hoce da prsne... Kad god imas pritisak tezinu u dojkama, izmlazaj se tek toliko da ta tezina nestane. Bez brige, regulisace se sve.
|
|
RE: Dojenje - vase iskustvo III deo 11.3.2015 1:43:40
|
|
|
|
marketing RR
|
Drage dame, Fitolat je poslat, javite nam kada stigne i pišite nam u ovoj temi iskustva.
|
|
|
|
RE: Dojenje - vase iskustvo III deo 11.3.2015 7:39:46
|
|
|
|
branki*
|
|
|
RE: Dojenje - vase iskustvo III deo 11.3.2015 10:52:33
|
|
|
|
degu
|
miko i ja to radim samo nemoj preterivati,oko 60ml je sasvim dovoljno
|
|
RE: Dojenje - vase iskustvo III deo 13.3.2015 11:04:29
|
|
|
|
vonavoj
|
Stigao fitolat! Taman na vreme,odmah sam popila jednu tabletu! Veceras idem na koncert i moram mm da ostavim mleko,a ona me isisa celu noc i jutro
|
|
|
|
RE: Dojenje - vase iskustvo III deo 13.3.2015 12:05:51
|
|
|
|
branki*
|
i meni je stigao fitolat bas mi je drago,upravo sam popila jednu tabletu hvala RR i sponzoru
< Poruku je uredio branki RR -- 13.3.2015 12:06:55 >
|
|
RE: Dojenje - vase iskustvo III deo 13.3.2015 13:10:58
|
|
|
|
bubulence
|
NM u vezi one slicice sto si postavila na prethodnoj strani. Moje grudi jesu meke, a i ona siki samo levu, desna je prazna kao i sa emom. Ali trazi preko dana na dva sata, a nocu na 4 sata. Onda ipak imam dovoljno u toj jednoj, jel tako? Ne place, ne histerise... Desi se ponekad ali ne mora odmah da znaci da je gladna. Ne znam koliko je napredovala jer je prva kontrola tek sa 6 nedelja. I oko hranjenja na 3 sata, ja sam nju cesto nocu budila ali nema sanse da povuce. Zine, stavim joj siku ali ne vuce. A cim prodje 4 sata ona se buni, kao da ima sat u glavi. I onda lepo siki, podrigne i nastavi da spava
|
|
|
|
RE: Dojenje - vase iskustvo III deo 13.3.2015 13:13:46
|
|
|
|
New Mom
|
Kako misliš da je desna prazna?
|
|
RE: Dojenje - vase iskustvo III deo 13.3.2015 14:52:32
|
|
|
|
dijana1*
|
IZVORNA PORUKA: little_one i jaaaaaa bih al ja sam u Banjaluci LO mozes se prijaviti na moju adresu
|
|
RE: Dojenje - vase iskustvo III deo 13.3.2015 16:03:08
|
|
|
|
degu
|
Dijo poslat joj je na moju adresu i stigao mi je danas
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Hidratacija najmlađih u letnjim danimaTokom letnjeg perioda i visokih temperatura koje su sve češće, najvažnije je redovno se hidrirati. Ovo se najviše odnosi...
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?