|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  50 51 [52] 53 54   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Dojenje - vase iskustvo III deo
16.2.2015 7:33:24   
daca77
Lilipolip, ali ova moja usitnila sa podojima...mozda je i skok u razvoju, ali ona na svakih sar vremena trazi, iz jedne siki i spavanje i tako u krug...a pokusavala sam da je odrzim u budnom stanju,ali ne ide...tako da smo se juce dojile non-stop.

(odgovor članu lilipolip)
Direktna veza do poruke: 1276
16.2.2015 11:52:05   
Ana13
Ja moram malo da se pohvalim user posted image Juce je bio lep dan,skitali smo sa prijateljima koji isto imaju bebca (1 mesec).Njihov sisa na 2h,nasa na 3h i poklopilo se da u 12:30 obe traze da ruckaju.Tako da smo nas dve mame podojile nasu decicu u restoranu u rodi.Nije nam se islo kuci user posted image Nase prvo dojenje u javnosti user posted image Do sad sam bila u grcu kako da se uklopimo kad idemo negde da se na vreme vratimo kuci,ali sad smo probili led.
Nas dve smo se okrenule ka prozoru,tate su nas zagradile kolicima,pokrili se tetrom i siskali.Miti je nekom sa strane moglo biti neprijatno jer sevaju siske,niti su nase bebe bile gladne user posted image

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 1277
16.2.2015 15:01:49   
branki*
super,ana,mi jos nismo imali dojenje u javnosti..doduse nismo ni bili u javnosti jos.mene zanima sta vi nosite od garderobe ako dojite napolju?je l uvek neke bluze i kosulje na dugmad,pa to raskopcate ili obicne bluze,pa podignete skroz nagore..ja pojma nemam sta bih obukla,a da dojenje izgleda sto neprimetnije,tj da bas ne sevaju sojke i gola koza.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Ana13)
Direktna veza do poruke: 1278
16.2.2015 15:07:29   
daca77
Ana13, svaka castuser posted image
Ja prosle nedelje kada krenula kod gastroenterologa, namuzla 90ml mleka i rekoh da dam bebi kad poludi od gladi. I mali baksuz, gladna a nece iz flasice...zvace cuclu i vristi i onda lepo odoh u auto i podojih je...
Danas me je beba svojim ponasanjem bas zapanjila...krene da siki i odjednom pocne da vristi, bacaka se, hvata i pusta dojku i jedva sam je smirila. Sto nije htela da jede, ne znam?!user posted image

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1279
16.2.2015 15:09:03   
branki*
daco,to moja radi isto,vec sam pisala...user posted image ne znam,ja mislim da ih muci stomak..nekad sisa lepo,a nekad ovako kao sto si rekla.

branki

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 1280
16.2.2015 15:20:45   
eca89
Daca, moja takodje siki lijepo i odjednom pocne da histerise i place, izbacuje dojku, pa se smiri i tako, ali izgleda da grcici.

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1281
16.2.2015 15:51:45   
daca77
Eco, Branki, nema mi logike da imaju grceve bas kad krenu da sike?!user posted image
Moja je cak i velika, u 3.mesec usli i odavno nismo imali izrazene grceve.

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 1282
16.2.2015 16:35:41   
World
..krene da siki i odjednom pocne da vristi, bacaka se, hvata i pusta dojku i jedva sam je smirila. Sto nije htela da jede, ne znam?!

daco, meni je to aleksa uradio 2-3 puta i to samo kad smo bili negdje van kuce.. zakljucila sam da mu je ili bilo vruce ili mu je smetalo previse ljudi okolo, cim sam ga iznijela napolje prestao..

Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 1283
16.2.2015 16:46:38   
branki*
daco,eco..ne znam,ja ipak mislim da ih muci stomak tad..ili se napinju jer im se kaki,pa onda se tako ponasaju ili hoce da podrignu,nama se to cesce desava ako beba sisa u kracem vremenskom razmaku..npr ako sisa na 3 sata ili 3 i po nisam primetila da se muci.mislim da opterete stomak ili ih muci,pa one traze sisanjem utehu,a u stvari samo opet opterecuju stomak i u krug.

branki

(odgovor članu World)
Direktna veza do poruke: 1284
17.2.2015 17:15:54   
pari
branki, ja uvek nosim majice na raskopčavanje zbog dojenja i kad smo u javnosti, pokrivam ga sa tetra pelenom, najviše zbog njega, da ima svoj mir...

sitnice i emocije čine život...

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1285
18.2.2015 11:04:05   
daca77
Moja beba pobesni ako bih je necim pokrila...
A da li je moguce da posle samo 2 dana uzimanja Fitolata, mleko dodje u povecoj kolicini i evo sada imam cvorove u desnoj dojci.

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 1286
18.2.2015 13:21:18   
World
sta ima u tom fitolatu, koji je sastav?

Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 1287
18.2.2015 14:04:15   
Mariya
Daco meni je bas primetno nadoslo mleko kad sam pocela da pijem fitolat, moguce da je od toga.
Dok je bila manja, H je radila to sto opisujete, da place, pusta pa trazi bradavicu, mlatara rukama i odguruje se nogama kad bi joj nesto smetalo, recimo izvrnulo joj se uvo, ili je htela da podrigne a najcesce je kakila. Tad sam je podizala, namestila usi, odecu, ona je obavila podrigivanje i kakenje i onda je nastavila mirno da sisa. A sad...Ja cu izludeti od nje, stalno se okrece, prevrce, okrece glavu, sve hoce da vidi, da razgleda, mlatara rukama i nogama, trpa ruke u usta. Nas podoj je cirkus pravi, jednom cu morati da je snimim. Posto je dojim lezeci, stavim je na bok, onda svojom nogom pridrzavam njenu guzicu da se ne okrene, pa jednom rukom drzim nju iza ledja da se ne okrene(jer ako je drzim za rame onda tek krece borbauser posted image ) i istovremeno obuzdavam njene ruke da ne mlatara sa njima i ne strpa ih u usta, a drugom rukom joj guram bradavicu u usta i istovremeno je drzim da dobije vazduh jer se ona u medjuvremenu savila kao kifla i nabila nos u dojkuuser posted image ...Ma ja stvarno ne znam kako uopste uspevam da je podojim sa dve ruke. Trebale bi mi 4 za ovo dete.
Da, zaboravila sam da ramenom i bradom pridrzavam zvecku ili telefon koji ce joj privuci paznju da okrene glavu prema meni....user posted image

< Poruku je uredio Mariya -- 18.2.2015 14:06:56 >

(odgovor članu World)
Direktna veza do poruke: 1288
18.2.2015 14:17:26   
vonavoj
user posted image user posted image deca nas zeke,moja sad svom snagom razvlaci sisu i vadi je iz usta!

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 1289
18.2.2015 15:01:09   
wivern
Von mene od tog razvlacenja i grizenja (gospodin kad krene da zaspiva preko dana na sisi a nece da spava krene da mi drlja bradavicu nepcima) toliko bole bradavice da ne znam sta cu vise sa sobom. Uzas koliko me bole, mazem ih ali ne stignu da se oporave od gospodina. Moracu opet da aktiviram silikonske.

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1290
18.2.2015 15:35:27   
jovicaa
ma nemojte bebi davati da vam zvace bradavice! ozbiljno, to se regulise, jednostavno mu izvadi sisu iz usta kada pocne da se igra i gotovo. ne sme to raditi. to je zlostavljanje sisauser posted image

don't shit where you eat :))

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 1291
18.2.2015 15:52:16   
wivern
Pa Jovice da li mislis da mu ja dopustam da me zlostavlja i da uzivam u tome user posted image
Prekinem ga ja kad me zaboli ali kako da ga zaistavim da to radi, to mi je problem.

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 1292
18.2.2015 16:10:40   
Olga75
ima Jovica pravo , cim krenu da vas koriste ko cucu povadite bradavicu iz usta ali ih ostavite u tom polozaju za siskanje
njima je to sve i hrana i uteha i zabava i lecenje dosade i bolova
ali ne treba preterivati user posted image

Marija je moj najveci uspeh

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 1293
18.2.2015 16:50:38   
vonavoj
Mene ne bole nista,ne grize me,nego rukama ih vadi,jer ih stiska jako!user posted image

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 1294
18.2.2015 16:55:45   
bubulence

IZVORNA PORUKA: daca77

Moja beba pobesni ako bih je necim pokrila...
A da li je moguce da posle samo 2 dana uzimanja Fitolata, mleko dodje u povecoj kolicini i evo sada imam cvorove u desnoj dojci.

Ne znam ali ja sada imam vise mleka nego prvi put a fitolat sam pocela da koristim odmah u porodilistu. Tako da povecava sigurno ali ne znam da li se od toga stvaraju cvorici...

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 1295
18.2.2015 17:21:02   
daca77

IZVORNA PORUKA: World

sta ima u tom fitolatu, koji je sastav?

Sadrzi :
*Hmelj
*Komorač
*Piskavica - grčko seme
*Verbena
Bubi, cvorovi su mi se pojavili od viska mleka, koje beba nije uspela sve da posise. NAkon 2h sam joj opet dala da iz iste siki i resismo i ovaj problem.

(odgovor članu World)
Direktna veza do poruke: 1296
18.2.2015 17:25:00   
marketing RR

Drage divne mame, drago nam je da vam Fitolat pomaže!

U martu vam Lifemedic poklanja još 3 fitolata, za 3 mame po jednu kutiju, tako da budite spremne :)

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 1297
18.2.2015 18:07:54   
wivern
Zene prijavite se, fitolat je odlican.
Olga ja tad prestajem sa podojem, sve i da hocu ne mogu da trpim taj bol. Problem je sto ja ne znam kad ce me razvuci ili gricnuti. A kad to uradi razvali mi bradavicu.

Honey, I'm Home

(odgovor članu marketing RR)
Direktna veza do poruke: 1298
18.2.2015 20:49:21   
jovicaa
a gde se prijavljujemo za fitolat?

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 1299
18.2.2015 20:50:46   
jovicaa
docice tetka jovicaa da ga prepadne, pa nece vise wiwernuser posted image

kada osetis da zeli da pocne da gnjavi sisu, spreci ga, izvadi mu iz usta, prekini podoj. obicno to pomogne i prestanu, imaju razne faze.

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 1300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  50 51 [52] 53 54   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  50 51 [52] 53 54   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Hidratacija najmlađih u letnjim danima
Tokom letnjeg perioda i visokih temperatura koje su sve češće, najvažnije je redovno se hidrirati. Ovo se najviše odnosi...
Značaj večernjeg obroka za bebe
Hranjivi sastojci koje beba unosi tokom dana, a posebno u večernjem obroku, imaju direktan uticaj na njihov noćni odmor,...

image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here