|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  45 46 [47] 48 49   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Dojenje - vase iskustvo III deo
5.2.2015 16:44:18   
vonavoj

IZVORNA PORUKA: mika79

Nije tema ali ovde najčešće svraćaju novopečene mame. Ako odnesete Izvod iz matične knjige rođenih u Lili (samo bebe starosti do 6 meseci) na poklon dobijate pakovanje pelena Evybaby (74 kom) i karticu koja vam omogućava da kupujete proizvode koji su predviđeni po povoljnijoj ceni.

ja sam citala da se dobija 2ka..a J nosi vec 4ku!

(odgovor članu mika79)
Direktna veza do poruke: 1151
5.2.2015 16:46:28   
vonavoj

IZVORNA PORUKA: soni

a ako nikad ne pusti user posted image ..meni je luna nin stop vikla i vukla pa je podoj trajao sat vr na jednoj...

ovo je sam na pocetku,sad itekako zna da pusti kad je dostauser posted image
i moja je satima bila na sisiuser posted image

(odgovor članu soni)
Direktna veza do poruke: 1152
5.2.2015 19:53:00   
QueenJ
Da, dobija se 2. Ali valja se učlaniti makar zbog kartice, jer se na taj način dobija neki popust na određeni asortiman proizvoda za mame i bebe.

Shvatio je da mu je ona ne samo bliska, već da sada ne zna gde prestaje ona, a počinje on.

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1153
5.2.2015 20:14:30   
degu
da a pelene mozete odneti u crveni krst. Daco nisam imala takvu situaciju, mozda je tu bolje ici na cesce i krace podoje. Ja stvarno nisam merila vreme a imala sam i ja momenata kad sam se pitala gde joj staje vise,al nisam imala potrebe da je ogranicavam.

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu QueenJ)
Direktna veza do poruke: 1154
5.2.2015 22:20:42   
daca77
Evo zavrsismo dojenje za ovaj dan i 4x je bilo povracanja tokom podoja...portikle nista ne mogu da skupe i sada stavljam svedsku pelenu koja se natopi skoro cela...ovo je stvarno strasno...danas se ubila od povracanja.
Sutra je novi dan, pa cemo videti...

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 1155
5.2.2015 22:37:47   
Sanjica26 RR
Daco prisetila sam se Teodorinog povracanja kad je bila tako malena. Bas sam bila zabrinuta i nisam znala kako da joj pomognem. Ali je kratko trajala ta faza ako mogu tako da nazovem. Zato te grlim da izdrzisuser posted image

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 1156
6.2.2015 7:11:31   
mika79
Dobija se dvojka, samo je mm zamolio da nam daju 3-kuuser posted image

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 1157
6.2.2015 7:14:35   
daca77
Sanjice, juce je preterala sa povracanjem, jutros isto...mozete da zamislite kako to izgleda-jutros je natopila svedsku pelenu oko vrata, a onda je preslo na moju pidzamu i ves, pa je izgledalo kao da sam se ja upiskila. user posted image
Miko, a paket se podize tek nakon mesec dana kada stigne kartica ili ranije?

(odgovor članu mika79)
Direktna veza do poruke: 1158
6.2.2015 7:30:13   
serpica
Daco user posted image ne znam sta da ti kazem,ako napreduje dobro onda ne brini previse,znam da je muka da je gledas tako ali mislim da ce uskoro da se sredi,a da joj ne smeta nesto sto ti jedes? Jel pijes neke lekove,nesto? ne znam....

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 1159
6.2.2015 7:52:46   
branki*
covece,koliko vi imate mleka...ja uopste nemam toliko puno.doduse ja se nikad ne izmlazavam,samo beba sto sisa i nekad malo rucno pustim po par kapi ako su mi bas pune,ali nema sanse da imam toliko puno...kako to sa lilijem,samo odem ,pokazem izvod i pitam,na kasi je li?

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1160
6.2.2015 8:03:36   
New Mom
Branki, a sta ce ti vise? Nema potrebe za izmlazanjem ako dajes bebi da sisa na zahtev - kad god i koliko god zeli. Ona sama regulise kolicinu putem zakona potraznje i ponude.

Za lilly da, samo im pokazes izvod i popunis podatke.

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1161
6.2.2015 8:15:07   
vonavoj
Branki i ne treba ti vise mleka! U Dmu imas paket!

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 1162
6.2.2015 8:32:59   
branki*
hvala,von,new momuser posted image citala sam da ste pisale o tome da se ne izmlazava,ali opet kad procitam koliko mleka..meni se sve cini da nemam dovoljno,pojma nemam zasto.
kod nas nema dm,samo lili.

branki

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1163
6.2.2015 8:48:03   
daca77
Branki, nisam se ni ja izmlazavala, ali beba je sama navukla ovoliko mleka i sada ni ona ne zna sta ceuser posted image
Serpice, pijem samo Eutyrox...valjda on sme-tako su mi bar rekli.user posted image

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1164
6.2.2015 9:20:19   
mika79
Daco i ja pijem Eutirox i koliko znam on ne bi trebalo da pravi problem. Pelene dobiješ kad se prijaviš a kartica stiže kasnije na kućnu adresu.

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 1165
6.2.2015 10:05:27   
Ana13

IZVORNA PORUKA: branki RR

covece,koliko vi imate mleka...ja uopste nemam toliko puno.doduse ja se nikad ne izmlazavam,samo beba sto sisa i nekad malo rucno pustim po par kapi ako su mi bas pune,ali nema sanse da imam toliko puno...kako to sa lilijem,samo odem ,pokazem izvod i pitam,na kasi je li?

Ni ne treba ti. Ja sam se izmlazala prva dva meseca jer moja Nina nije mogla lepo da sisa i navukla sam bezveze ovoliko mleka.Sad kad je ojacala i kad siska,mleko se smanjuje.
Nadam se da sa sledecim bebcima necu morati pumpicu ni u snu da vidim

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1166
6.2.2015 10:43:45   
degu

IZVORNA PORUKA: branki RR

hvala,von,new momuser posted image citala sam da ste pisale o tome da se ne izmlazava,ali opet kad procitam koliko mleka..meni se sve cini da nemam dovoljno,pojma nemam zasto.
kod nas nema dm,samo lili.

Ja se nikad nisam ni izmuzala, malo na početku jer su mi se upalile dojke, al brzo smo izregulisale ponudu i potražnju i evo dojim jednu malu bucu, do 6 meseci je isključivo dojena. Imaš Branki onoloko mleka koliko treba tvojoj bebi, samo joj daj da sisa kad god hoće user posted image

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1167
6.2.2015 23:52:36   
bubulence
heeeeelp!
jos sam u porodilistu. beba sisala juce ujutro u 9 i danas u 9 . od tada je na suncanju a moje grudi katastrofa. nisu ni toliko tvrde koliko su tople. bebu ce mi dovesti u toku noci ali ona nece posikiti ni deseti deo. da se izmlazam? vec jesam, onoliko da omeksaju ali su i dalje jako tople. sta da radim????

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 1168
7.2.2015 0:01:45   
World
Izmuzi koliko god treba da se ne upale..

Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 1169
7.2.2015 0:38:49   
jovicaa
insistiraj da ti donose bebu na podoje cesce, ako je ikako moguce! stvarno su kreteni..
i moras se izmlazati dok ne popuste cvorici i neprijatnost

don't shit where you eat :))

(odgovor članu World)
Direktna veza do poruke: 1170
7.2.2015 5:11:11   
vonavoj
Nadam se da nisu crvene i u cvoricima! Moraju da budu tpple na pocetku. Stsvljaj hladne obloge,mokru pelenu posle podoja. I praznjenje na 2h!

Direktna veza do poruke: 1171
7.2.2015 9:22:32   
wivern

IZVORNA PORUKA: Štetica

wiw probala sam 2 dana da je izbacim,ali su mi se napravili takvi cvorovi da sam jedva uspela da ih se resim,a mleko samo islo,probije mi kroz tufer i brus na majicu.Stavljala kupus i vrucu pelenu da ih razbijem.

Stetko ne vruću, toplota navlaci melkce. Stavljaj hladne obloge, a cvorice razbijaj dok bebac siki. Neka me ispravi neka iskusnija dojilja user posted image ako gresim.

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 1172
7.2.2015 9:28:58   
bubulence
sikila je nocas u pola dva , jutros u 5 i u pola 9 . tako da su mi grudi sada ok. samo su mi malo crvene ali nisu vise tvrde i tople. u medjuvremenu sam se izmuzala tek toliko da ne budi tvrde. valjda dobro radim...

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 1173
7.2.2015 9:31:47   
jovicaa
odlicno bubulence... user posted image bebicu treba i cesce da donose, mora sisati. ali glupa je politika vecine bolnica po tom pitanju...
samo ti insistiraj da je donese jos cesce na podoje. posebno ako ima zuticu, mora da sisa.

don't shit where you eat :))

Direktna veza do poruke: 1174
7.2.2015 9:32:45   
branki*
bubi,tako je...ja sam u medjuvremenu i masirala da razbijem grudve da ne budu tvrde...

branki

Direktna veza do poruke: 1175
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  45 46 [47] 48 49   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  45 46 [47] 48 49   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Prirodan izbor za miran san vaših mališana
Nedostatak istog može negativno uticati na fizičko i mentalno zdravlje roditelja, smanjujući njihovu sposobnost da se no...
Najpopularnije muško ime u Srbiji i njegov...
Ime je nešto što nas prati kroz ceo život, a iako je jasno da nas ne definiše, ono jeste nešto što izdvaja od drugih i s...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here