New Mom -> RE: Dojenje - vase iskustvo III deo (14.1.2015 13:26:27)
|
IZVORNA PORUKA: daca77 Wiv, i ja sam pri kraju...ovo nespavanje i umor me ubise, tako da nece jos dugo imati mleka ako se nesto ne promeni. Dacco, evo ako ce ti biti lakse moj dan: Budjenje oko 6h, podoj. U to ustaju i ovo dvoje. Ublacenje, higijena, spremim im dorucak. Tu se A. budi za podoj. Trk radnja, spremanje po stanu. Uzina za A. i podoj. Zanimanje klinaca, spremanje rucka, podoj. Ako imam srece A. tada ide oko sat vremena da spava. Kad ustane podoj, a tada N. ide na spavanje. U medjuvremenu zanimas one koji ne spavaju da ne probude one koji spavaju. Tu negde opet podoj. N. budan, rucak. Ako je lepo, spremanje njih troje i napolje. Cesto imamo i podoj u setnji. Ili ako je dan za skolicu vodim prvo N., a mm sedi ispred sa KL i A, a onda cekamo KL. Kuci oko pola osam, vecera za sve, kupanje svih, ubedjivanje za spavanje, podoj za A. Na spavanje oko 23h ako uspem da stignem. Nocu se budi od 21h na dva sata stalno. A inace sve vreme tokom dana jos slusam kukanje, svadjanje, prepiranja ili, ako su u dobrim odnosima, pevanje i crtace na tv. A A rastu zubi i otprilike 90% vremena place, kmeza i trazi da je drzim. Pride sam prehladjena, imam glavobolju peti dan koja ne reaguje na lekove. I tako... :) Svako ima minus dane (ili samo trenutke). Pokusavas da das sve od sebe i da uradis sta mozes.
|
|
|
|