Mariya -> RE: Dojenje - vase iskustvo III deo (26.11.2014 15:58:45)
|
Jao mame....Poznato mi je to buđenje na sat-sat ipo, moja Lu je bila takva. Verujte mi da se ja ne secam sta sam radila prvih nekoliko nedelja nakon njenog rođenja, toliko sam bila komirana od nespavanja[sm=smiley29.gif] sreća pa je nije drzalo dugo. Mika, moja H je malo manja od tvog M ali ni njoj nije uvek puna pelena nakon cele noći, mislim da to ne treba da te brine,ako lepo puni pelene preko dana. A za ovo budjenje i nespavanje, uh, da li imam savet koji već nije predložen? da probate da ih držite malo više budne preko dana, pa da budu umorniji uveče... ako ih stavite kasnije na spavanje, možda se kasnije i probude. Neću sad da filozofiram, ne znam ni sama, imam i ja neke muke sa H. Mi uveče imamo maratonsko sisanje, ako ona zaspi na sisi a ja vidim da nije sisala dovoljno budim je i čačkam dok se ne najede i posle toga ona meni odspava po 3-4 sata noću. Mada ona meni preko dana od 10 do 23 spava ukupno 3 sata iz 2 puta[sm=smiley5.gif] ili imam predlog, a da većim bebcima uvedete večeru? I ja sam za dojenje 100% ali kad se već tako mučite nedeljama sa nespavanjem, mozete pokušati. Svakako ćete za nekoliko nedelja početi uvoditi klopicu, pa malo žitarica za večeru nije kraj sveta, a mozda pomogne u spavanju ako se bude zbog gladi...
|
|
|
|