Torbica -> RE: Dojenje - vase iskustvo III deo (11.11.2014 20:46:30)
|
Wiv draga, nemam ja protiv silikonskih nista, nego pisah za flasicu. [sm=smiley1.gif] Kako god, naravno da je najvaznije da beba bude sita. Secam se svoje jedne situacije, bebac nepuna 4 meseca i kako pridjem tako urla... Kad je proslo 3.5 sata od poslednjeg podoja, zvala sam pedijatra da pitam koliko dugo sme da ne jede? [sm=zmeden.gif] Kaze ona, oko 5 sati, nece mu nista biti. Probajte dati izmuzeno vase, na kasicicu, flasicu... Nije hteo. I ja otisla i kupila cilibarsku ogrlicu i to je odmah prestalo. Nemam pojma da li je slucajnost, uglavnom nikad vise se nije ponovilo. Kako god, slusaj svoj instikt! Ljubim Dunja, znaaaam kako je.. Samo ja sam mazga, i isterala sam svoje, nikad mi ni jedno dete nije spavalo sa nama. Desavalo se da zakunjamo zajedno tokom nocnih podoja ali nikad nisam ostavljala bebu kod nas sa tom namerom, do sledeceg podoja. Bilo je ono, jesam posla/ili sam dosla? Otvorim oci, beba pored mene, sika napolju i nemam pojma je li jeo/jela ili tek treba... Ali smo u periodu izmedju 5-7-og meseca ukinuli te nocne podoje i od tada nikad vise, svako u svom krevetu. Svi bumbari bili, nisu sami ostavili, tesila sam ih i nakon par noci nisu se vise budili...
|
|
|
|