Azra_ -> RE: Skidamo pelenu II deo (5.7.2014 1:16:58)
|
Eto, ne dočekah ˝Skidamo pelenu III˝!!![sm=smiley36.gif] Moj dečak nije hteo da piški stojeći prvih 10ak dana. Mi pokušavali i odustali. Jednom je sam, iz čista mira potražio da tako piški. Sada kombinujemo. Meni je lakše da piški dok sedi, mada, nekad izrazi sam želju kako hoće da piški. Bitno da je savladao. A u početku nije hteo da piški van kuće, po travi i sl.ali i na to se navikao nakon 10ak-15 dana. Inače, o spremnosti deteta, ja sam na isti način pokušala pre manje od godinu dana, ma nije bilo ni prineti ovom sada. On jeste tada bio razuman, pričao je, ali je bio sav isprpadan jadničak. Kakio jednom u nošu, video to, i posle nije na nošu hteo uopšte da sedne. malo bzvz, ali mame koje imaju nameru da krenu sa odvikavanjem, a deca su im gadljiva, slobodno im pokažite pelenu kada se ukake, neka vide, da se posle ne prepadaju. Moj je opsednut sada svojom guzom. Stalno se zagleda, pokušava da vidi svoju guzu i stalno pita ˝da li sada unutra ima govance?˝[sm=zmeden.gif]. Njima je to novo, nisu baš svesni fizioloških procesa koji se odvijaju kod čoveka.
|
|
|
|