Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Skidamo pelenu II deo 12.2.2018 11:34:46
|
|
|
|
emicaa
|
mi cemo poceti oko juna,pokusacu tad.Mada ne vjerujem da ce sa njim ici lako kao sa Dorom.Ali ako ne bude islo nije smak svijeta,pravimo pauzu pa cemo posle opet pokusati. Madre bravo za vas
|
|
RE: Skidamo pelenu II deo 12.2.2018 13:12:57
|
|
|
|
veselicaa
|
Emice pre navrsene druge godine ne vredi da pokusavas.
|
|
|
|
RE: Skidamo pelenu II deo 12.2.2018 13:30:41
|
|
|
|
emicaa
|
Vesi Dora se rijesila pelene kad je imal 21 mjesec.Bez ikakvih problema.Ja onako iz zezancije da probam,i eto
|
|
RE: Skidamo pelenu II deo 12.2.2018 13:41:50
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Mi smo pre drugog rodjendana skinuli pelene. Sto da ne moze?! Zavisi od deteta.
|
|
RE: Skidamo pelenu II deo 12.2.2018 13:44:07
|
|
|
|
jess021
|
I ja se slazem. L je sa nekih 20 meseci, a i M cu ovo leto. Emice, ja ne bi vracala pelenu pa koliko trajalo, mislim da ih sa tim samo zbunjujemo.
|
|
RE: Skidamo pelenu II deo 12.2.2018 14:52:54
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Mi smo krenuli polako. Vise jer je A trazio. S tim da nosa ne dolazi u obzir,samo adapter. To me malo nervira ali.. Jedino sto A kasno pali oa se upiski dok skonta sta hoce da kaze,tj da pokaze.
|
|
|
|
RE: Skidamo pelenu II deo 12.2.2018 21:02:06
|
|
|
|
veselicaa
|
Emice onda ti pokusaj sa sreckom i pre juna,mozda te i on iznenadi. Moja A je sa dve i po skinula a S sa dve.
|
|
|
|
RE: Skidamo pelenu II deo 13.2.2018 8:17:58
|
|
|
|
emicaa
|
Vesi uopste nemam taj osjecaj da ce sa njim ici lako,on je nekako skroz drugaciji od nje.
|
|
RE: Skidamo pelenu II deo 23.2.2018 20:43:57
|
|
|
|
madre
|
dnevnu pelenicu skinuli brzo i lako i nocna je suva od starta, ali sam ga sinoc prvi put bez nje stavila da spava i proveli smo suvu noc jako sam zadovoljna kako je sve ovo proteklo
|
|
RE: Skidamo pelenu II deo 23.2.2018 20:46:06
|
|
|
|
Mala Elena
|
Jupiii! Bravo!
|
|
|
|
RE: Skidamo pelenu II deo 23.2.2018 20:51:25
|
|
|
|
mama Jo
|
Bravo madre, svaka cast 😊
|
|
RE: Skidamo pelenu II deo 23.2.2018 20:52:23
|
|
|
|
vocicana
|
Bravo madre! Ja se jezim, narocito zato sto nikako da spojim nekoliko dana da budem kuci non stop pa da konacno setamo gacone. Kako se bunio kada sam mu gacice obukla. Pokazuje jadan, hvata se i cuc cuc i piski. Jedva cekam da vidim kakva ce avantura biti sa tim.
|
|
RE: Skidamo pelenu II deo 23.2.2018 20:57:12
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Bravo bravoko za skinute pelene! Ja ne mogu da docekam da se i mi resimo !
|
|
|
|
RE: Skidamo pelenu II deo 1.3.2018 13:26:26
|
|
|
|
vocicana
|
E da se prijavimo. Prvi dan za ova 4 dana, da je od jutra bio u gacicama, 5 puta je piskio ni jedan par gacica nije upiskan bio. Idemo dalje.
|
|
RE: Skidamo pelenu II deo 1.3.2018 20:31:45
|
|
|
|
mama Jo
|
Svaka cast! Mislim da cu drugu malu stavljati na nosu cim pocne da sedi...
|
|
RE: Skidamo pelenu II deo 1.3.2018 20:33:53
|
|
|
|
Mala Elena
|
Voci , bravo za lepog andjelka!
|
|
|
|
RE: Skidamo pelenu II deo 1.3.2018 22:16:18
|
|
|
|
vocicana
|
Ej hvala devjke, bas mi znaci i vasa podrska ovde, ja sam danas malo kuckala, pa rekoh da i i u ovoj temi napisem koju,posle sam videla da nema reakcja, tek sada. Kazem videcu sutra kako ce biti, ali mi je ovo muzebvljevo odsustvo bas odgovaralo, jer sm pocela da ozbiljo sizim od pelena. I novca koji se daje.
|
|
RE: Skidamo pelenu II deo 1.3.2018 22:18:13
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: vocicana RR E da se prijavimo. Prvi dan za ova 4 dana, da je od jutra bio u gacicama, 5 puta je piskio ni jedan par gacica nije upiskan bio. Idemo dalje. Heej nisam snimila da ste poceli pa bravoo , navijam Javljaj kakvo je stanje! Jel po ceo dan u gacicama?
|
|
|
|
RE: Skidamo pelenu II deo 1.3.2018 22:20:09
|
|
|
|
mama Jo
|
IZVORNA PORUKA: vocicana RR Ej hvala devjke, bas mi znaci i vasa podrska ovde, ja sam danas malo kuckala, pa rekoh da i i u ovoj temi napisem koju,posle sam videla da nema reakcja, tek sada. Kazem videcu sutra kako ce biti, ali mi je ovo muzebvljevo odsustvo bas odgovaralo, jer sm pocela da ozbiljo sizim od pelena. I novca koji se daje. Ja isto! I svaka cast sto ste vec poceli.... ja sam ocajna jer moja mala nece, ma nema sanse uopste... sad sam bas pocela da joj trubim ali dzaba...
|
|
RE: Skidamo pelenu II deo 1.3.2018 22:23:23
|
|
|
|
vocicana
|
Anck, da, ceo dan smo bili u gackicama, nije se ni jednom upiskio, ali danas nije ni kaknuo, sutra ce verovatno. Ali drago mi je sto je ukapirao, mada je sve to polako, stvarno, cim ga spustim na nosicu, on piski i trazi da ustane i sam kaze, bjavooo. Jao iskreno se nadam da tu dnevnu otkacimo, ali kazem, ovo je prvi dan posle 5 dana da je ceo dan suv, mada je presvlacim, nema sta, ne nerviram se oko toga. Znam da je hladno, ali hladnije su moje emocije prema novcaniku, pelene...pelee....PELENEEEEEE
|
|
RE: Skidamo pelenu II deo 1.3.2018 22:26:16
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Samo polako, stpljeeenjaaa!! Znam da mi je sve bilo upiskano prvih nedelju dana i na to sam se i bila spremila! Kasnije bude suvih dana al se desavalo i kikseva. Nekih mesec daana sam svuda nosala presvlaku , pa i duze jer su znale da se pisnu po malo. Pogotov kad se zaigraju
|
|
|
|
RE: Skidamo pelenu II deo 7.3.2018 15:20:50
|
|
|
|
Dora89
|
Ozbiljno, duže se razmišlja o tome nego što cela procedura traje. Pelene se skidaju tako što jednog dana skinete pelene. Prva tri dana je mokraća na sve strane po kući, pere se veš svakog dana, i četvrti dan je mnoooogo bolje! Posle toga se otprilike još jednom dnevno upiškila tokom narednih mesec dana, i posle tog perioda kontroliše se kao odrasla osoba. I šta god da se desi, ne vraćajte "Pampers"! Čak i da ga vratite samo na dva-tri sata dnevno, nećete biti ni korak bliže skidanju pelena. Mi smo odmah skinuli i noćnu pelenu, pa smo uveče stavljali tetra-pelenu i navlaku na krevet. Jeste i to pelena, ali jednostavno da shvati da je sa "Pampersom" završeno. Mesec dana posle skidanja dnevne pelene prestala je da nosi noćnu pelenu, zato što smo se dogovorile da se piški koliko može pre odlaska iz kuće i pred spavanje. I tako smo mirni noću. A kad je dete spremno, ne znam da vam kažem. Otprilike da je svesno kad vrši nuždu i da ume da vam kaže makar "pi" i "ka", da biste znali šta da preduzmete. Ne morate čekati leto, mi smo skidali u zimu, sve je bilo ok. Čak zbog više slojeva nisu bili prljavi podovi, nego sve ostane samo na stvarima. Obezbedite puno veša, i žurka može da počne!
|
|
|
|
RE: Skidamo pelenu II deo 7.3.2018 15:49:41
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Voci kako napredujeteee???
|
|
|
|
RE: Skidamo pelenu II deo 7.3.2018 15:53:21
|
|
|
|
Dragce86
|
Bravo, Voci, samo napred!! To je sjajno, samo nek potraje i nek se odvikne skroz :)
|
|
|
|
RE: Skidamo pelenu II deo 7.3.2018 15:55:57
|
|
|
|
Mala Elena
|
Voci je pisala u nekoj temi skoro da su se resili pelena, mozda i u ovoj Dora, sve si u pravu
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici SVE JE POŠLO NAOPAČKE, ZA VRAPCE I MAČKEPesma iz legendarne emisije za decu - Na slovo, na slovo. Autor: Duško Radović; Peva: Vlastimir Đuza Stojiljković.
Prelepa GRČKA imena ZA DEČAKEGrčka je zemlja sa drevnom kulturom, bogovima i mitološkim bićama, koja nam je dala i prelepa ženska i muška grčka imena...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?